Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 1
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 2
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 3
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 4
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 5
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 6
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 1
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 2
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 3
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 4
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 5
Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 6

Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet

Tipe: Clip-on
Sudut mbukak: 100 derajat
Bahan: Stainless steel
Soft closing: iya
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet


    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 7


    Clip-on 3d adjustalbe hydraulic
    engsel damping (searah)




    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 8



    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 9

    jeneng

    TH3309 Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet

    Jinis

    Clip-on One Way

    Sudut pambuka

    100°

    Diameter cangkir engsel 35mm

    Bahan

    Stainless Steel, Dilapisi Nikel

    Hydraulic Soft nutup

    ya wis

    Pangaturan ambane

    -2mm / +2mm

    Pangaturan dhasar (munggah / mudhun)

    -2mm / +2mm

    Imbuhan jangkoan lawang
    0mm / +6mm
    Kekandelan Papan sing cocog 15-20 mm
    Ambane saka Hinge Cup 11.3mm
    Engsel Cup Meneng Lubuk Jarak 48mm
    Ukuran Pengeboran Pintu 3-7 mm
    Dhuwur piring soyo tambah H=0
    Paket 2 pc / polybag 200 pcs / karton


    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 10

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 11



    PRODUCT DETAILS

    TH3309 Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet. Engsel kabinet kupu-kupu Eropa minangka sing paling gampang lan paling cepet pas, mung pasang engsel menyang lawang, piring menyang lemari banjur jepit.


    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 12
    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 13

    Padha mbutuhake Alignment banget sethitik lan nggawe proyek luwih gampang nalika sampeyan duwe sawetara hinges pas.



    Engsel lemari pawon sing didhelikake iki cocog kanggo lawang overlay lengkap 3/4 inci ing lemari tanpa bingkai. Lawang kabinèt nutupi kabinèt meh rampung kanthi jarak 1/4 inci ing antarane lawang utawa laci. Iku ora pas kanggo lemari pigura pasuryan.



    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 14

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 15

    INSTALLATION DIAGRAM

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 16

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 17


    In terms of product management, Tallsen Hardware has built a professional R&D team to continuously and independently research and develop new functional products. Tallsen wis menangaké sawetara paten penemuan nasional, paten model sarana, pangenalan lan kapercayan saka partners domestik lan manca. Sauntara kuwi, Tallsen wis nggawe tim pemasaran profesional luwih saka 80 staf ing kombinasi ERP, sistem manajemen CRM lan model pemasaran O2O platform e-commerce, nyedhiyakake panuku lan pangguna saka 87 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi macem-macem solusi hardware ngarep.



    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 18



    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 19

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 20

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 21

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 22

    Soft Close Frameless Engsel Pintu Kabinet 23


    FAQ:

    • Isi Paket - Total 10 engsel lan sekrup instalasi kalebu ing paket kasebut.

    • Overlay Frameless Cabinet Hinge - Engsel Eropa iki mung bisa digunakake kanggo lawang kabinet tanpa bingkai sing dirancang kanggo ngirit papan ing lemari sing ketat.

    • Engsel Kabinet Kamar Mandi Eropa - Engsel lawang kabinèt iki digawe nganggo damper sing dibangun kanggo nutup sing luwih tenang lan luwih aman.

    • Gampang kanggo Instal - Clip-on piring lan 3-way imbuhan kanggo instalasi luwih cepet, instalasi luwih efisien; apik kanggo proyek DIY utawa kontraktor.

    • Aksesibilitas sing Apik - Digawe nganggo bolongan 35mm (cangkir engsel) lan sudut bukaan derajat 105 °, luwih gampang mbukak lawang supaya cocog karo kabutuhan pawon.


    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online