loading

Pakistan zvažuje vyrovnanie obchodu s Ruskom v rubľoch

Pakistan zvažuje možnosť vyrovnania obchodu s Ruskom v rubľoch alebo jüanoch, povedal novinárom prezident Pakistanského obchodného združenia Zahid Ali Khan.

TALLSEN NEWS

Ali Khan povedal: "Stále vyrovnávame obchod v amerických dolároch, čo je problém...... Zvažujeme použitie rubľov alebo jüanov, ale o tejto otázke stále nie je definitívne rozhodnuté.“

Povedal, že pakistanský trh má záujem o dodávky ruských produktov vrátane chemických a farmaceutických produktov. Ali Khan vysvetlil: „Vidíme veľké vyhliadky na rozvoj rusko-pakistanských vzťahov. Najmä, samozrejme, (záujem o Pakistan) ruské chemikálie, technické výrobky, papier ...... Potrebujeme lieky. Toto sú problémy, na ktorých sa pracuje."

TALLSEN NEWS 2

V marci tohto roku Islamabad a Moskva údajne dosiahli dôležité obchodné dohody o otázkach, ako je dovoz dvoch miliónov ton pšenice a dodávky plynu. Vo februári sa vtedajší pakistanský premiér Imran Khan stretol s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, aby prediskutovali rozšírenie bilaterálnych obchodných vzťahov. Obaja diskutovali aj o dlho odkladanom plynovode Pakistan Stream, 1100-kilometrovom (683-míľovom) plynovode, na ktorom sa v roku 2015 dohodli, že ho postavia pakistanské a ruské spoločnosti. Projekt spolufinancujú Moskva a Islamabad a postavia ho ruskí dodávatelia.

prevzatie
EU Reduces Furniture Imports From Malaysia
How To View The Continued Fall in Sea Freight Prices
Ďalšie

Zdieľajte to, čo máte radi


Odporúčané pre vás
žiadne dáta
Kontaktujte nás
Neustále sa snažíme len o dosiahnutie hodnoty zákazníkov
Riešenie
Adresa
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Čína
Customer service
detect