loading

Ua Manatunatu Pakisitana e Fa'amauina Fefa'ataua'iga ma Rusia i Rubles

O loʻo mafaufau Pakistan i le avanoa e faʻamautu ai fefaʻatauaʻiga ma Rusia i rubles poʻo yuan, na taʻu atu ai e le Peresetene Asosi Fefaʻatauaʻiga a Pakistan Zahid Ali Khan i le au tusitala i le 27.

TALLSEN NEWS

Fai mai Ali Khan, "O loʻo matou faʻamautuina pea fefaʻatauaiga i tala Amerika, o se faʻafitauli ...... O loʻo matou mafaufau e faʻaaoga rubles poʻo yuan, ae o le mataupu e leʻi maeʻa faʻaiʻuga.

Fai mai a ia, o le maketi Pakistani sa fiafia i le tuʻuina atu o oloa a Rusia, e aofia ai vailaʻau ma vailaʻau. Na faamatala e Ali Khan, "Matou te vaʻai i faʻamoemoega sili mo le atinaʻeina o sootaga Rusia-Pakistani. Aemaise lava, ioe, (Pakistan e fiafia i) vailaʻau Rusia, oloa faʻapitoa, pepa ...... Matou te manaʻomia vailaʻau. O mataupu ia o lo o galulue i ai”.

TALLSEN NEWS 2

Ia Mati o le tausaga nei, na lipotia mai ai e Islamabad ma Moscow ni maliega tau fefaʻatauaʻiga taua i mataupu e pei o le faaulufale mai o le lua miliona tone o saito ma sapalai kesi. I le masina o Fepuari, na feiloai ai le Palemia o Pakistan i lena taimi o Imran Khan ma le Peresetene Rusia o Vladimir Putin e talanoaina le faalauteleina o sootaga tau fefaʻatauaʻiga. Na talanoaina foi e le toalua lea le paipa kesi a Pakistan Stream ua leva ona tuai, o se paipa e 1,100-kilomita (683-maila) na malilie i ai i le 2015 e fausia e kamupani Pakisitana ma Rusia. O le poloketi o loʻo faʻatupeina e Moscow ma Islamabad ma o le a fausia e konekarate Rusia.

prev
EU Reduces Furniture Imports From Malaysia
How To View The Continued Fall in Sea Freight Prices
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect