loading

EU na-ebelata mbubata ngwá ụlọ site na Malaysia

Data na-egosi na mbubata ngwá ụlọ osisi sitere na Malaysia site na EU27 na UK gbadara site na 15% ruo tọn 37,000 n'ime ọnwa anọ mbụ nke afọ; Otú ọ dị, mbubata ngwá ụlọ sitere na Indonesia mụbara site na 18% ruo tọn 42,000. Na mgbakwunye, mbupụ ngwá ụlọ sitere na Brazil na EU na UK ruru tonne 22,000, mmụba nke 8%, ebe mba ahụ na-emepekwa ngwa ahịa ụlọ ya n'oge na-adịbeghị anya.

TALLSEN FURNITURE NEWS1

N'ime ọnwa nke anọ nke afọ, mbubata nke ngwá ụlọ sitere na EU27 na UK gosipụtara ọnọdụ dị ala, na-ada site na 10% ruo 950,000 tonnes, n'ihi mbelata nke mbubata sitere na mba dị iche iche na-enye ihe.

A na-ebupụ arịa ụlọ osisi Vietnam na EU27 na UK kwụsiri ike na tọn 82,000 n'April nke afọ a. Ngwunye sitere na India, Thailand na Singapore, n'aka nke ọzọ, dara nke ukwuu, na India gbadara 16% ruo 35,000 tonnes; Thailand gbadara 39% ruo nde tọn 0.3; na Singapore gbadara nke ukwuu, site na 53%, na-ebupụ naanị 0.1 nde tọn.

N'April 2022, mbupụ arịa ụlọ okpomọkụ anyị na EU27 na UK dara site na 8% ruo tọn 460,000; Ebe okpomọkụ ndị ọzọ dara site na 3% ruo tọn 230,000.

N'akụkụ a na-enye arịa ụlọ na Europe, dị ka Eurostat si kwuo, ọ bụ ezie na mmepụta arịa ụlọ na EU27 laghachiri na COVID-19

Tupu ntiwapụ ahụ, mbubata arịa ụlọ osisi na EU27 na UK na-eto nke ọma na nkezi 6% kwa afọ.

tallsenhinge

Nsogbu ngwa ngwa jikọtara ya na ntiwapụ ahụ butere mbelata ibubata mbubata ruo 3%, ebe n'afọ gara aga ọ gbagoro n'ọkwa karịa 20%. N'ihi ya, a na-atụ anya na amụma ndị Europe chọrọ maka ngwá ụlọ osisi n'afọ a ga-aga n'ihu na-eto eto nke ọma, dị ka ụlọ ọrụ Milan Furniture Institute si kwuo.

Otú ọ dị, n'eziokwu, ọnụ ọgụgụ zuru ụwa ọnụ na-eme ka akụ na ụba Europe banye n'oge uto ji nwayọọ nwayọọ. Mmepụta osisi na akụrụngwa ndị ọzọ adaala nke ọma, ọdụ ụgbọ mmiri na ọdụ ụgbọ oloko akpatala nnukwu nsogbu ngwa ngwa, ụkọ ndị ọrụ na ọkụ eletrik na-emetụtakwa mmepụta na ọkọnọ.

TALLSENNEWS

Ọ bụ ezie na enweela nnukwu ahaghị nhata n'etiti ọkọnọ na ọchịchọ na ụlọ ọrụ ngwá ụlọ Europe n'ime afọ abụọ gara aga, mmụba ọnụ ahịa ọnụ ahịa nwere ike ime ka ọchịchọ maka ngwá ụlọ dị na Europe belata na ọkara nke abụọ nke afọ a, na mgbakwunye na igbochi mmepụta na mmepụta.

mberede
Chancellor: Almost All Tax Cuts To Be Scrapped
Pakistan Considers Settling Trade With Russia in Rubles
Osote

Kekọrịta ihe na-amasị gị


Ị na - atụ aro ị
Enweghị data
Gị na anyị kpọọ
Anyị na-agbasi mbọ ike naanị iji nweta uru nke ndị ahịa
Ihe Ngwọta
Ngosi ebe
TALSEN Innovation na Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. China
Customer service
detect