loading

Ua Fa'aiti'itia e le EU meaafale mai Meleisia

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o oloa faʻaulufale mai o meaafale laupapa mai Meleisia e le EU27 ma Peretania na faʻaititia i le 15% i le 37,000 tone i le fa masina muamua o le tausaga; peitai, o oloa faaulufale mai o meaafale laupapa mai Initonesia na siitia i le 18% i le 42,000 tone. E le gata i lea, o le auina atu i fafo o meaafale mai Pasila i le EU ma Peretania na oʻo atu i le 22,000 tone, o se faʻaopoopoga o le 8%, ona o le atunuʻu e leʻi leva ona atiaʻe ana meaafale i fafo.

TALLSEN FURNITURE NEWS1

I le masina lona fa o le tausaga, o oloa faaulufale mai o meaafale laupapa mai le EU27 ma Peretania na faʻaalia ai le faʻaititia, pa'ū i le 10% i le 950,000 tone, ona o le faʻaitiitia o oloa mai fafo mai le tele o atunuʻu sapalai.

O meaafale laupapa a Vietnam na auina atu i fafo i le EU27 ma Peretania na tumau pea i le 82,000 tone ia Aperila o lenei tausaga. O sapalai mai Initia, Taialani ma Sigapoa, i le isi itu, na matua pa'u, ma Initia na pa'u i lalo i le 16% i le 35,000 tone; Taialani i lalo 39% i le 0.3 miliona tone; ma Sigapoa na sili ona pa'u, i le 53%, ma na'o le 0.1 miliona tone na auina atu i fafo.

I le masina o Aperila 2022, o a matou faʻatau atu o meaafale vevela i le EU27 ma Peretania na paʻu i le 8% i le 460,000 tone; o isi vaega o le teropika na pa'ū i le 3% i le 230,000 tone.

I le itu sapalai o meaafale i Europa, e tusa ai ma le Eurostat, e ui lava o le aofaʻiga o meaafale gaosiga i le EU27 toe foʻi i le COVID-19

Aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, o faʻaulufale mai o meaafale laupapa i totonu o le EU27 ma Peretania na faʻatupulaia ma le mausali i le averesi o le 6% i le tausaga.

tallsenhinge

O faʻafitauli faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi na mafua ai le faʻagesegese o le faʻatupulaia o oloa mai fafo i le 3%, ae o le tausaga na teʻa nei na faʻatupulaia i luga o le 20%. O le iʻuga, o le faʻataʻitaʻiga mo manaoga Europa mo meaafale laupapa i lenei tausaga e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona tupu i se fua faatatau lelei, e tusa ai ma le Milan Furniture Institute.

O le mea moni lava, e ui i lea, o le tamaoaiga o le lalolagi ua mafua ai ona ulufale le tamaoaiga o Europa i se vaitaimi o le faʻagesegese tele o le tuputupu aʻe. O le gaosiga o laupapa ma isi mea mata'ina ua matua pa'u lava, o le uafu ma nofoaafi ua mafua ai faafitauli ogaoga, ma le le lava o le aufaigaluega ma le eletise ua afaina ai foi le gaosiga ma le sapalai.

TALLSENNEWS

E ui lava o loʻo i ai se faʻalavelave matuia i le va o le sapalai ma le manaʻoga i totonu o pisinisi meafale a Europa i le lua tausaga talu ai, o le faʻateleina o le tau o le tau e ono faʻaitiitia ai le manaʻoga mo meaafale i Europa i le afa lona lua o lenei tausaga, faʻaopoopo i le faʻatapulaʻaina o le gaosiga ma le sapalai.

prev
Chancellor: Almost All Tax Cuts To Be Scrapped
Pakistan Considers Settling Trade With Russia in Rubles
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect