loading

Fa'afefea ona Va'ai i le Fa'aauauina o le Pa'u i Tau o uta o le Sami

Faʻafetai i le tau faʻamaonia lelei, o le aofaʻi o felauaiga i luga o le gataifale o loʻo i ai nei i le aofaʻi o felauaiga fefaʻatauaʻiga na sili atu nai lo le 90%, ma o le utaina o pusa o se tasi o auala sili ona taua o felauaiga i le gataifale, o lona tau fefaʻatauaʻiga na sili atu i le 80% o le aofaʻi. o fefa'ataua'iga o le gataifale, e tele le a'afiaga o fefa'ataua'iga i le lalolagi.

TALLSEN HARDWARE NEWS

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻasalalau lautele, o le Shanghai Shipping Exchange's Shanghai Export Container Composite Tariff Index sa 2562.12 points, i lalo 10% mai le vaitaimi muamua, ma ua pa'ū mo le 13 vaiaso sosoo. E le gata i lea, o le Deloitte World Container Tariff Index (WCI) ua pa'ū mo le 28 vaiaso sosoo, ma o le Baltic Dry Index o loʻo i ai nei i se tulaga maualalo i totonu o le lua tausaga talu ai.

Talu mai lenei tausaga, o le maketi o uta o pusa o le lalolagi i le lautele o loʻo faʻaauau pea le maketi talu mai le afa lona lua o le tausaga talu ai, na ausia ai le maualuga o tau o vaʻa i le amataga o lenei tausaga ma amata ona fesuisuiaʻi, aemaise lava i le maualuga o le tau i Europa ma le Iunaite Setete, geopolitical feteʻenaʻiga i nisi o itulagi, o le faʻaauauina o le faʻasalalauina o faʻamaʻi ma isi mea, o le manaʻomia o maketi o le lalolagi ua faʻaitiitia tele. E le gata i lea, o le le paleni o le faasoasoaina o malosiaga faava o malo ma le faaitiitia o poloaiga i le maketi fau vaa na i ai foi se aafiaga i tau o felauaiga.

TALLSEN TRADE NEWS

I le taimi nei, o le pa'ū maualalo o tau o felauaiga faavaomalo e talafeagai, ae o le faʻaauau pea o le pa'ū poʻo le pa'ū faʻafuaseʻi e le fesoasoani i le atinaʻeina lelei o le maketi atoa. E ui lava o tau o felauaiga e le o faʻatatauina mo le maualuga o le aofaʻi o tau fefaʻatauaʻiga i fafo, o le tele o fesuiaiga o tau o uta o le a mautinoa lava le tuʻuina atu i le maketi o fefaʻatauaʻiga i fafo, lea o le a aʻafia ai le sologa lelei o le sapalai o le sapalai o fefaʻatauaʻiga atoa i fafo. filifili alamanuia.

prev
Pakistan Considers Settling Trade With Russia in Rubles
Imported Inflation Plagues Latin American Economies
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect