loading

O le Misiona Fa'asolopito Fa'asolopito a Saina Shenzhou13 ua taunu'u i le nofoaga fou o le Vateatea Tiangong

Faʻaliliuina mai le GLOBAL TIMES, Saunia e Deng Xiaoci i Jiuquan ma Fan Anqi i Beijing

sz13

O Taikonauts Saina e tolu i luga o le Shenzhou-13 spaceship na ulufale atu i le module autu Tianhe o China Space Station Tiangong i le Aso Toʻonaʻi, e tusa ai ma le China Manned Space Agency (CMSA). Ina ua maeʻa ona faʻamaeʻaina e Shenzhou-13 se faʻafeiloaʻiga faʻapitoa vave ma faʻapipiʻi ma le module Tianhe o loʻo taamilo, na ulufale atu ai le auvaa Shenzhou-13 Zhai Zhigang, Wang Yaping ma Ye Guangfu i le pusa orbital o Tianhe, ma faʻailogaina ai le auvaa lona lua a le atunuʻu ua ulufale atu i le Tiangong Space Station a Saina. .

SZ138

E pei lava o isi tagata uma ina ua faatoa ulufale atu i lo latou fale fou, o le mea muamua na faia e le auvaa a Shenzhou-13 o le siakiina o latou potu moe mafanafana ma fesoʻotaʻi i le Wi-Fi. O se vitio tuusao o loʻo faʻaalia ai o Zhai, o le na muamua i totonu, sa matua aʻafia ma fiafia e faʻamautu ma o loʻo opeopea faʻafefe i lalo i le ea. Ona fa'atūina lea e le to'atolu le fa'alogo uaealesi mo talanoaga i le vateatea-Earth.

Ina ua maeʻa se talanoaga puupuu e lipotia ai lo latou saogalemu i le nofoaga e pulea ai le eleele, o le a le o toe mamao ae faia e le auvaa la latou taumafataga muamua i lo latou fale fou, o Yang Liwei, o le faatonu o le China Manned Space Engineering Office ma le uluai tagata vaalele a le atunuu.

O le Misiona Fa'asolopito Fa'asolopito a Saina Shenzhou13 ua taunu'u i le nofoaga fou o le Vateatea Tiangong 3

I totonu o tagata fou e to'atolu, o lo'o i ai le ulua'i tagata va'alele a le atunu'u Zhai Zhigang, muamua tama'ita'i taikonaut na laa i totonu o lona lava nofoaga avanoa o Wang Yaping, ma muamua taikonaut na a'oa'oina i se ofisa fa'ava-o-malo Ye Guangfu. O le a latou nonofo i le vanimonimo mo le ono masina, faaluaina le taimi o le auvaa Shenzhou-12. Ua faamoemoe latou te toe foi mai i le lalolagi ia Aperila 2022, o lona uiga o le a latou faamanatuina se Tausaga Fou Saina faapitoa e le mafaagaloina i le vanimonimo. O lo'o fa'atonuina i latou e fa'atino galuega fa'apitoa e lua i le tolu, e sili atu ona ta'ua o savaliga va'alele. O Wang Yaping o le a auai i le le itiiti ifo ma le tasi le savaliga i le vateatea, ma avea ai ma tamaitai Saina muamua na ausia se tulaga lelei, na aʻoaʻoina e le Global Times mai i totonu o le misiona. E tusa ai ma le CMSA, o loʻo faʻamoemoeina foi latou te faʻapipiʻi mea faʻafeiloaʻi e fesoʻotaʻi ai lima tetele ma laʻititi robotic ma mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo galuega faufale i le lumanaʻi.

SZ1301

O le feiloaiga ma le faʻailoga na tupu i le 6:56 i le taeao o le Aso Toʻonaʻi, ono ma le afa itula talu ona malaga i luga o se roketi Long March-2F mai le Jiuquan Satellite Launch Center i Northwest China's Gansu Province, o le tala lea a le China Manned Space Agency (CMSA). i se faamatalaga na auina atu i le Global Times. O loʻo taula i le pito i lalo o le fale autu o Tianhe mai le faʻataʻitaʻiga, o le vaʻa vaʻavaʻa na tuʻuina atu ma le saogalemu ma le sologa lelei le vaega lona lua o tagata nofoia i Saina. O se vaalele tuʻufaʻatasia ua faia, e aofia ai le Tianhe core cabin i le ogatotonu, ma Shenzhou-13 vaʻa vaʻavaʻa, Tianzhou-2 ma -3 uta uta i le itu, o le tala lea a le CMSA.

E tusa ai ma le au atiaʻe vaʻa vaʻa ma le China Academy of Space Technology (CAST), ua latou mamanuina se auala fou e feiloaʻi ai ma faʻataʻamilomilo vaʻalele e lagolago ai le faʻapipiʻi vave i le faʻataʻitaʻiga. E pei o le matagofie o le "space waltz", sa sili atu ona faigata nai lo le pito i luma ma tua i le fale o Tianhe e pei ona faia e le Shenzhou-12, Tianzhou-2 ma le -3 misiona. "Mo faʻamau i luma ma tua, o loʻo i ai le 200 mita e taofi ai le vaʻa, e mafai ai ona latou faʻamautu se uiga mautu i le taamilosaga e tusa lava pe le o ola afi. Ae ui i lea, o le radial rendezvous e leai se mea e tu i le ogatotonu, ma e manaʻomia ai le faʻaauau pea o uiga ma le pulea o le taamilosaga, "o le tala lea a le CAST i se tusi i le Global Times. Na faʻaopopoina e faʻapea, i le taimi o le radial rendezvous, e manaʻomia e le vaʻa vaʻa ona liliu mai le tulaga maualuga i le vaʻaia i luga o le vaʻa ma le tele o uiga faʻaalia, e fai ai ni luʻitau faigata mo "mata" o le vaʻa e vaʻai i le sini i le taimi ma faʻamautinoa o le "mata" " o le a le faʻalavelaveina i suiga faigata o moli. O le manuia o lenei auala fou o le faʻapipiʻiina o le a avea ma se isi faʻailoga o le gafatia o vaʻa vaʻa a Saina, na matauina e le au atamamai.

prev
Survey Shows Over 20,000 Food Items To See Price Rises in Japan This Year
China(Guangzhou) International Building Decoration Fair 2021
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect