loading

Ole Su'esu'ega ua fa'aalia ai le sili atu i le 20,000 mea'ai e va'aia le si'itia o tau i Iapani i lenei tausaga

E tusa ai ma le lipoti a le NHK, o le Japanese Imperial Database Company na tuʻuina atu iʻuga o se suʻesuʻega i le aso 1 o Setema, e ala i le siʻitia o tau o mea mataʻutia ma le aʻafiaga o le faʻaititia o le yen, Iapani e faʻamoemoe e sili atu i le 20,000 ituaiga o tau o meaʻai. fa'ateleina i lenei tausaga atoa.

TALLSEN TRADE NEWS 9-2

O le suʻesuʻega ua faʻaalia ai i le masina ua tuanaʻi, o Iapani e 2493 ituaiga o faʻaopoopoga o tau o meaʻai; ia Setema e 2424 ituaiga o siitaga o tau o taumafa; ia Oketopa o le ai ai le 6532 ituaiga o tau o meaʻai siʻitia, avea ma masina sili ona faʻapitoa o le tausaga siʻitia tau o taumafa. O le tausaga nei o lo'o fa'amoemoe e 20056 ituaiga si'itaga tau taumafa, ose si'itaga e 14%.

I le va'aiga i ituaiga tau o mea'ai si'itia, mea'ai gaosi ma mea'ai fa'a'aisa, o le aofa'i tele lea e 8,530 ituaiga; 4,651 ituaiga o mea manogi, lona lua; ava malosi ma meainu mo ituaiga e 3,814, tulaga tolu.

TALLSEN TRADE NEWS 9-2-1

Mai le 105 kamupani gaosi mea'ai ma meainu tetele a Iapani na auai i le suʻesuʻega, 82 na lipotia mai ua uma ona siitia a latou oloa i lenei tausaga pe ua uma ona fuafua e faia i le tausaga ona o le siʻitia o tau o mea mataʻutia ma le paʻu o le yen.

Fai mai Imperial Database, o le galu o tau o mea taumafa o le a maualuga ia Oketopa, ae atonu o le ai ai se siʻitaga faʻafuaseʻi i le lumanaʻi ona o le maualuga o le eletise ma le suauu kuka.

Ua lipotia mai o le fesuiaiga o le yen na pa'ū i le 139.59 yen i le tala Amerika i le tasi taimi i le aso 1 o Setema, o se faamaumauga maualalo talu mai Setema 1998.

prev
2022 (71st) Autumn China National Hardware Fair Ends
China's Historic Crewed Mission Shenzhou13 Arrives At New Space Station Tiangong
sosoʻo ai

Faasoa mea e te fiafia i ai


Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesootaʻi ma i i ai
O lo'o fa'aauau pea ona matou taumafai mo na'o le ausiaina o le taua o tagata fa'atau
Le Vaivai
Adresi
TALLSEN Fa'afouga ma Tekinolosi Alamanuia, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Saina
Customer service
detect