Push Up Soft Close Gas Strut 1
Push Up Soft Close Gas Strut 2
Push Up Soft Close Gas Strut 3
Push Up Soft Close Gas Strut 4
Push Up Soft Close Gas Strut 5
Push Up Soft Close Gas Strut 6
Push Up Soft Close Gas Strut 1
Push Up Soft Close Gas Strut 2
Push Up Soft Close Gas Strut 3
Push Up Soft Close Gas Strut 4
Push Up Soft Close Gas Strut 5
Push Up Soft Close Gas Strut 6

Push Up Soft Close Gas Strut

Rampung tabung: Permukaan cat sing sehat
Rampung rod: Plating Chrome
Pilihan Warna : Silver, Black, White, Gold
5.0
design customization
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    GS3301 Push Up Soft Close Gas Strut


    Push Up Soft Close Gas Strut 7


    GAS SPRING

    Push Up Soft Close Gas Strut 8

    Push Up Soft Close Gas Strut 9

    Deskripsi Produk

    jeneng

    GS3301 Push Up Soft Close Gas Strut

    Bahan

    Baja, plastik, tabung finishing 20 #

    Jarak tengah

    245mm

    Stroke

    90mm

    meksa

    20N-150N

    Pilihan ukuran

    12'-280mm, 10'-245mm, 8'-178mm, 6'-158mm

    Rampung tabung

    Lumahing cat sing sehat

    Rod rampung

    Plating Chrome

    Pilihan warna

    Silver, ireng, putih, emas


    PRODUCT DETAILS


    GS3301 Push Up Soft Close Gas Strut

    Gampang kanggo nginstal, awet lan stabil.

    Push Up Soft Close Gas Strut 10
    Push Up Soft Close Gas Strut 11

    Instalasi sisih

    Bahan: baja cold-rolled

    Finishing: Electroplating / spraying


    Aplikasi: Menehi tingkat anteng munggah Opening kanggo kayu utawa lawang kabinet aluminium Push Up Soft Close Gas Strut 12

    Push Up Soft Close Gas Strut 13

    Push Up Soft Close Gas Strut 14

    INSTALLATION DIAGRAM

    Push Up Soft Close Gas Strut 15

    Push Up Soft Close Gas Strut 16

    Pusat tes Tallsen isine 200 meter persegi lan ngandhut luwih saka 10 Unit saka tliti dhuwur instrument testing eksperimen, kalebu engsel uyah semprotan tester, engsel muter tester, ril Muter overload muter tester, tampilan digital ngukur pasukan, mekanik universal tester lan Rockwell atose tester, etc.


    Push Up Soft Close Gas Strut 17


    Push Up Soft Close Gas Strut 18

    Push Up Soft Close Gas Strut 19

    Push Up Soft Close Gas Strut 20

    Push Up Soft Close Gas Strut 21

    Push Up Soft Close Gas Strut 22


    FAQS:

    Desain Flip-Swara

    Push Up Soft Close Gas Strut 23

    Tuladha desain flip-over.

    Tuladha Desain Flip-Over


    Identifikasi

    Jinis soyo tambah iki bisa dikenali dening mburi ing titik paling saka strut nalika ditutup, muter menyang titik paling dhuwur nalika mbukak kanthi. Uga bisa dikenali dening obah soyo tambah titik kang dumunung luwih adoh saka nggeser saka titik soyo tambah tetep

    Orientasi Rod

    Kajaba sarana digunakke kanggo lubricate rod banjur menehi saran kanggo Gunung rod mudhun, njupuk lubrication tepat saka segel utama ing posisi ditutup.

    Damping

    Kerugian utama posisi pemasangan iki yaiku kekurangan kontrol redaman ing saindhenging stroke. Ing wiwitan stroke, lenga ana ing sisih ngisor sak segel utama. Nalika posisi horisontal liwati, lenga wiwit mbukak mudhun tabung menyang mburi tabung.

    Sadawane titik iki bakal ketemu piston obah munggah liwat tabung. Nalika piston ketemu lenga, extension bakal kalem nganti lenga wis liwati. Ing titik iki, kacepetan extension bakal nambah lan bakal tekan mburi stroke tanpa damping.

    Kauntungan saka desain iki yaiku kurang ketegangan ing engsel tinimbang desain push up.


    Hubungi kita
    Tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Kita terus-terusan ngupayakake
    Mung kanggo nggayuh nilai pelanggan
    Solusi
    alamat
    Kamar 1718, Blok 2, MJ City Phase 1, No.3 Xin' an 3rd Road, Distrik Duanzhou,  Kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, P.R.China.
    Ora ana data
    Hubungi Kita

    Telpon: +86-0758-2724927

    Telpon: +86-13929893476

    Whatsapp: +86 18922635015

    E-mail: tallsenhardware@tallsen.com 

           
    Hak Cipta © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Sitemap 
    Ngobrol Online