loading

Trender i e-handelsmøbelindustrien kommer til å skje

Banen til møbelindustrien er i rask endring, ikke en liten del på grunn av turbulensen i 2020. Mye av endringene som påvirker denne bransjen skjer imidlertid rundt innovasjoner innen teknologi og bevegelsen mot flere e-handelsalternativer. Fra endringer i markedsføring, til å tilpasse måten folk ser og kjøper møbler på – industrien beveger seg raskt mot å møte kundenes behov både fra et digitalt og i butikkperspektiv. Her fremhever vi noen få områder som utvikler seg for å bedre møte forbrukernes behov digitalt, og hvordan de påvirker forhandlere.

tallsen eco

I et samfunn med øyeblikkelig tilfredsstillelse er kundeopplevelse kongen, og en måte å møte disse behovene på er gjennom skreddersydde opplevelser. Mer enn halvparten av kundene forventer generelt at merker skal tilby skreddersydde forslag og tilpasse opplevelsen for dem før de i det hele tatt engasjerer seg med et merke. Og hvert år øker konkurransen om dette nivået av personalisering. For å møte denne etterspørselen etter personalisering, samler bedrifter inn så mye data som mulig og bruker programvare for produktinformasjonsadministrasjon (PIM), slik at forbrukerens interesser og atferd kan tilpasses de riktige produktene. Personalisering og skreddersydde opplevelser fungerer spesielt godt for livsstilsbutikkkategorier som møbler, og gir en annen mulighet for å fange forbrukere ved å vise dem at et merkes produkt kan dekke møbelbehovene deres.

Når en forbruker har forpliktet seg til et stort møbelkjøp, har mange ikke tålmodighet til å vente lenger på at det stykket skal være i hjemmet deres - og enhver forsinket tilfredsstillelse kan være en avtalebryter. Millennials er de største demografiske møbelkjøpene, og etter å ha vokst opp i en e-handelsverden, vil du ikke vente. De er vant til umiddelbar tilfredsstillelse med sine handleopplevelser, så de trekker naturligvis mot å kjøpe direkte fra merkevarer, eller gjennom selskaper som umiddelbart kan levere kjøpet. Dette er åpenbart en utfordring for personlige forhandlere, men på grunn av behovet for å ha mye inventar tilgjengelig for å møte disse behovene. En måte å løse dette på er å tilby færre møbeltrekk i forhåndsmonterte deler, slik at kunden kan ha muligheten til å betale med penger.

prev
Crossing The Mountain, China-Nepal Economic And Trade Cooperation Reaches New...
Global Trade Rose 10% Year-on-year In The First Quarter, A Strong Recovery Fr...1
NESTE

Del det du elsker


Anbefalt til deg
ingen data
Ta kontakt med oss.
Vi streber kontinuerlig kun for å oppnå kundenes verdi
Løsning
Adresse
TALLSEN Innovation and Technology Industrial, Jinwan SouthRoad, ZhaoqingCity, Guangdong Provice, P. R. Kina
Customer service
detect