loading

Mire se erdhet ne

TALLSEN

.

Përvoja e mahnitshme e harduerit!

Tallsen Hardware specializohet në pajisjet e mobilimit të shtëpive të kërkimit, prodhimit dhe marketingut. Produktet tona përfshijnë kutinë metalike të sirtarit, rrëshqitësin e montimit, rrëshqitjen e mbajtësit të topit, menteshën e kabinetit, sustën e gazit, dorezën, hapësin shtytës, goditjen e veshjeve, këmbët e mobiljeve etj.

Tallsen është fillimisht markë Deutschland dhe trashëgon plotësisht standardin gjerman, cilësinë superiore, të gjitha kategoritë dhe performancën me kosto të lartë. Ne kemi hyrë në Kinë, duke ngritur Zhaoqing Tallsen Hardware Co. Ltd  dhe përputhja me parimet e përparuara të prodhimit të Kinës.
Zonë moderne industriale
Sallë ekspozite
Qendra e testimit të produktit
Qendër marketingu
nuk ka të dhëna
Rrjeti i Shitjeve Tallsen

Tallsen ka krijuar një ekip profesional marketingu prej më shumë se 80 punonjësish në kombinimin e ERP, sistemit të menaxhimit CRM dhe modelit të marketingut të platformës së tregtisë elektronike O2O, duke u ofruar blerësve dhe përdoruesve nga 87 vende dhe rajone në mbarë botën një gamë të plotë të pajisjeve shtëpiake. Zgjidhjet.

Rrjeti i Shitjeve Tallsen
Tallsen ka krijuar një ekip profesional marketingu prej më shumë se 80 punonjësish në kombinimin e ERP, sistemit të menaxhimit CRM dhe modelit të marketingut të platformës së tregtisë elektronike O2O, duke u ofruar blerësve dhe përdoruesve nga 87 vende dhe rajone në mbarë botën një gamë të plotë të pajisjeve shtëpiake. Zgjidhjet.
Zonë moderne industriale
Sallë ekspozite
Qendra e testimit të produktit
Qendër marketingu
nuk ka të dhëna
Cilësia e prodhimit
TALLSEN ka origjinën nga Gjermania dhe trashëgon plotësisht prodhimin gjerman të saktësisë dhe frymën e mjeshtërisë së procesit gjerman të prodhimit Seiko Me konceptin e cilësisë së prodhimit të përsosmërisë, koncepti Tallsen për të mbështetur shëndetin dhe lumturinë për qindra miliona familje.

Tallsen Hardware tani ka krijuar 13,000 m² zonë moderne të industrisë ISO, 200 m² qendër profesionale të marketingut, 500 m² sallë për përvojën e produktit, 200 m² qendër testimi standard EN1935 Evropë dhe qendër logjistike 1,000 m².
Ekipi profesionale
Madhësia e kompanisë është drejtpërdrejt proporcionale me aftësinë e stafit, ne kemi një pasion të madh për atë që bëjmë dhe punojmë shumë për të bërë atë që bëjmë për të marrë rezultatet më të mira, Stafi ynë është aseti ynë më i rëndësishëm dhe ata na bëjnë produktet shkëlqejnë dhe promovojnë suksesin tonë.

Në Tallsen, ne i vendosim njerëzit në radhë të parë. Ne kemi një kulturë kompanie të besimit, fleksibilitetit dhe besueshmërisë, dhe ne vazhdimisht përpiqemi për performancë të lartë.
Çertifikimi
Tallsen Hardware i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE 
nuk ka të dhëna
Duke u bërë pikë referimi në fushën e pajisjeve të shtëpisë

Në të ardhmen, Tallsen Hardware do të fokusohet më shumë në dizajnin e produktit, duke lejuar që produkte më të shkëlqyera të prodhohen përmes dizajnit kreativ dhe mjeshtërisë së hollë, në mënyrë që çdo vend në botë të mund të shijojë komoditetin dhe lumturinë e sjellë nga produktet Tallsen.

Suksesi i klientëve Mbështetje, Përqafimi i Ndryshimeve, Arritje Win-Win
Bëhuni ndërmarrja lider në fushën e pajisjeve shtëpiake
Të përkushtuar për ndërtimin e platformës superiore të industrisë për furnizim me pajisje shtëpiake
Entuziazëm, ngrohtësi, mirënjohje, punëtor
33 (2)
Ndjekja e ekselencës dhe suksesit
33 (2)
Bashkëpunimi, Inovacioni, Eksplorimi dhe Përparimi
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect