loading

Sistemi i plotë i menaxhimit

TALLSEN Hardware tani ka një zonë moderne industriale ISO 13,000 m², një qendër marketingu profesionale 200 m², një sallë ekspozite me eksperiencë 500 m², një qendër testimi standard evropian EN1935 200 m² dhe një qendër logjistike 1,000 m².


Tallsen ka krijuar një ekip profesional marketingu prej më shumë se 80 punonjësish në kombinimin e ERP, sistemit të menaxhimit CRM dhe modelit të marketingut të platformës së tregtisë elektronike O2O, duke u ofruar blerësve dhe përdoruesve nga 87 vende dhe rajone në mbarë botën një gamë të plotë të pajisjeve shtëpiake. Zgjidhjet.

Menaxhimi i fuqishëm i sistemit ERP

Dihet mirë se kompanitë duan të performojnë mirë në treg, të jenë në gjendje të sigurojnë që të gjitha porositë të dorëzohen në kohë dhe me saktësi, dhe të jenë në gjendje të mbajnë një marrëdhënie të mirë dhe të qëndrueshme me klientët e tyre dhe të jenë në gjendje të reagojnë shpejt për të siguruar që asgjë të mos shkojë keq kur shfaqen probleme. Ky është rezultat i aftësive të forta të menaxhimit të korporatës.

Në procesin e shitjes, Tallsen fillon nga gjenerimi, faturimi dhe mbledhja e porosive deri te printimi dhe ngarkimi i kontratës, dhe në fund te raporti i statistikave të shitjeve dhe statistikat e fitimit të deklaratave të klientit, të gjitha këto i dorëzohen softuerit të sistemit të menaxhimit ERP për të siguruar që i gjithë procesi i shitjes nuk do të jetë i gabuar
Menaxhimi i prodhimit, duke përfshirë porositë e prodhimit. Planifikimi i prodhimit. Menaxhimi i BOM. Dizenioni i R & D, urdhëra përpunimi i prodhimit, prodhimi i prodhimit. Monitorimi i prodhimit dhe një sërë çështjesh të avancuara të menaxhimit të prodhimit, përveç prodhimit, softveri ynë i menaxhimit ERP do të kushtojë gjithashtu. Statistikat e prodhimit dhe çështje të tjera më shumë në sistem, shkalla maksimale e profesionalizmit për të pasqyruar sistemin
Menaxhimi financiar, instalimi i softuerit të sistemit të menaxhimit ERP, libri i shitjeve, libri i blerjeve, faturat hyrëse, faturat e shitjeve, banka cash, pasqyrat financiare dhe bilanci i llogarisë, etj. të gjitha llogaritë do të jenë të qarta me një shikim, llogaritë më të sakta, më të qarta
nuk ka të dhëna
Menaxhimi i humanizuar i sistemit CRM
Për të rritur konkurrencën e saj kryesore, Tallsen përdor  Sistemi CRM për të koordinuar marrëdhëniet tona me klientët në shitje, marketing dhe shërbim, duke përmirësuar kështu mënyrën se si menaxhon procesin e ofrimit të ndërveprimit dhe shërbimit të klientit inovativ dhe të personalizuar për klientët e tij.

Sistemi regjistron të dhëna të detajuara të klientit, duke përfshirë preferencat blerëse të secilit klient dhe nevojat specifike. Jo vetëm që maksimizon efikasitetin dhe motivimin e stafit të shitjeve, por gjithashtu u jep klientëve një garanci të fortë.

Aftësitë e fuqishme të parashikimit dhe analizës së shitjeve ju lejojnë të parashikoni kërkesën e ardhshme të tregut dhe të analizoni anomalitë aktuale të biznesit bazuar në të dhënat aktuale të shitjeve në çdo kohë. Bazuar në këto të dhëna, menaxherët mund të marrin vendimin e ardhshëm të shitjes, i cili ndihmon në marrjen e vendimeve më të arsyeshme të prodhimit dhe uljen efektive të kostove operative.
Magazinimi dhe Menaxhimi i Logjistikës

Tallsen Hardware tani ka një zonë moderne industriale ISO 13,000 metër katror. Për të siguruar që të gjitha llojet e mallrave në procesin e operimit, ruajtjes dhe dorëzimit të arrijnë kohën e duhur, cilësinë e duhur, sasinë e duhur dhe pa humbje dhe përkeqësim, në mënyrë që të mund të kryhet brenda dhe jashtë operacionit. pa probleme, personeli i menaxhimit të magazinës duhet t'i marrë mallrat si qendër të pranimit të mallrave të mira, transportit, inventarit. Ruajtja dhe punë të tjera, si dhe në dokumentet përkatëse dhe informacioni për zbatimin rigoroz të procedurave.

tubiao1
Planifikimi i saktë i vendndodhjeve të magazinës për të siguruar nivele të caktuara të stokut dhe kohë të kontrolluara të dorëzimit
tubiao2 (2)
Magazina është nën mbikëqyrjen 24-orëshe me CCTV dhe është e zonuar me kujdes për të garantuar sigurinë dhe integritetin e produkteve tuaja
tubiao4 (2)
Për kërkesa të larta, ne kemi një stok të madh produktesh për të siguruar që porosia juaj të dorëzohet në kohë
tubiao3
Tallsen mbështetet në një sistem të fuqishëm CRM për të analizuar me saktësi kërkesat e produktit dhe për të kontrolluar prodhimin për të maksimizuar kërkesat e porosisë tuaj dhe për të zvogëluar mbajtjen e stokut të produktit
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect