loading
KITCHEN STORAGE SOLUTIONS
Seria Starlink

Kategorizuar dhe organizuar

Përdorni plotësisht kuzhinën tuaj moderne

Zbatimi inovativ i konceptit të dizajnit minimalist të "më pak është më shumë" e bën shtëpinë në modë dhe të thjeshtë, si dhe përmirëson shfrytëzimin e hapësirës.

nuk ka të dhëna

shporta për ruajtjen e kuzhinës Seria Starlink

Si një kompani e specializuar në ofrimin e zgjidhje harduerike për ruajtjen e kuzhinës , produktet tona mbulojnë pajisje të ndryshme magazinimi, duke përfshirë Magic Corner, Njësinë e qilarit, Shportën e Njësisë së Lartë, Shportën e tërheqjes, Shportën e Pjatave me Tre anë, Koshin e mbeturinave, të cilat të gjitha janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë me qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe tërheqje estetike.

nuk ka të dhëna

Tallsen' Kitchen Storage Solutions

Kuzhina është një pjesë themelore e jetës familjare, duke shërbyer jo vetëm si një qendër për përgatitjen e kuzhinës së këndshme, por edhe si një vend grumbullimi për të dashurit. Megjithatë, kompleksiteti dhe funksionaliteti në rritje i kuzhinave moderne kanë shkaktuar gjithashtu shumë probleme magazinimi. Për të zgjidhur këto probleme, ne ofrojmë efikasitet zgjidhje për ruajtjen e kuzhinës

 

Zgjidhjet tona inovative për ruajtjen e kuzhinës plotësojnë kërkesa të ndryshme dhe hapësirën e disponueshme, duke siguruar shfrytëzimin optimal të zonës suaj të kuzhinës. Dhe produktet tona janë të lehta për t'u instaluar, duke ju lejuar të adresoni menjëherë çdo çështje të ruajtjes për të krijuar një mjedis kuzhine më të pastër, më të organizuar, efikas dhe të përshtatshëm.

 

Ne besojmë se ofrimi efikas dhe gjithëpërfshirës Zgjidhje për aksesorët e mobiljeve  për kompanitë e prodhimit të mobiljeve B2B jo vetëm që mund të përmirësojnë efikasitetin dhe cilësinë e prodhimit, por gjithashtu t'u shtojnë vlerë produkteve tuaja, duke rritur kështu konkurrencën tuaj në treg dhe fitimet komerciale.

 

Nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do të bëjmë çmos për t'ju ofruar zgjidhjet më cilësore për ruajtjen e kuzhinës  përmirësoni lojën tuaj të mobiljeve.

Cilët faktorë do të ndikojnë në tregun e pajisjeve të shportës së ruajtjes së kuzhinës në të ardhmen?

Me përmirësimin e vazhdueshëm të standardit të jetesës së njerëzve dhe ndryshimin e konceptit të konsumit, Aksesorë për ruajtjen e kuzhinës  është bërë një produkt i nxehtë në tregun e sotëm. Megjithatë, konkurrenca e tregut në të ardhmen do të jetë edhe më e ashpër dhe faktorët e mëposhtëm besohet se do të ndikojnë në tregun e ardhshëm të pajisjeve të ruajtjes së kuzhinës:

 

Kostoja e prodhimit: Kostoja e prodhimit do të ndikojë drejtpërdrejt në çmimin e produktit dhe konkurrencën e tregut. Me rritjen e kostos së lëndëve të para, punës dhe transportit, kostot e prodhimit do të rriten me të. Vetëm duke ulur kostot duke ruajtur cilësinë e lartë, ndërmarrjet mund të fitojnë një avantazh konkurrues në treg.

 

Risi teknologjike: Me zhvillimin e teknologjisë, futja e materialeve të reja dhe teknologjive të prodhimit do të sjellë ndryshime të reja në treg. Për industrinë e pajisjeve të ruajtjes së kuzhinës, inovacioni teknologjik mund të përmirësojë cilësinë dhe dizajnin e produktit për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, duke fituar kështu më shumë pjesë tregu.

Ndërgjegjësimi mjedisor: Mbrojtja e mjedisit është bërë një temë e nxehtë në shoqërinë e sotme dhe konsumatorët janë gjithnjë e më të shqetësuar për performancën mjedisore të produkteve. Për industrinë e pajisjeve të ruajtjes së kuzhinës, nxjerrja në treg e produkteve miqësore me mjedisin dhe të qëndrueshme do të tërheqë konsumatorë më të ndërgjegjshëm për mjedisin.

 

Kërkesa e tregut: Kërkesa e tregut është një faktor i rëndësishëm në përcaktimin e drejtimit të zhvillimit të produktit. Pajisje për ruajtjen e kuzhinës ndërmarrjet duhet t'i kushtojnë vazhdimisht vëmendje kërkesës së tregut dhe të lançojnë produkte të reja për të përmbushur nevojat e konsumatorëve.

 

Si përmbledhje, në të ardhmen tregu i pajisjeve të ruajtjes së kuzhinës do të ndikohet nga faktorë të ndryshëm si kostoja e prodhimit, inovacioni teknologjik, ndërgjegjësimi mjedisor dhe kërkesa e tregut. Vetëm duke vazhduar me ndryshimet e tregut, duke përmbushur kërkesat e konsumatorëve dhe duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë dhe performancën e produktit, ndërmarrjet mund të mbeten të pathyeshme në konkurrencën e ardhshme të tregut.

Cilat madhësi instalimi janë në dispozicion për shportën e ruajtjes së kuzhinës?

Kabineti (gjerësia e panelit të derës)

Madhësia e shportës

Kërkesat e gjerësisë neto të kabinetit

Kabineti special

900 kabineti

Gjerësia 790 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

860-870 mm

850 kabineti

Gjerësia 740 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

810-820 mm

800 kabineti

Gjerësia 690 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

760-770 mm

750 kabineti

Gjerësia 640 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

710-720 mm

720 kabineti

Gjerësia 610 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

680-690 mm

700 kabineti

Gjerësia 590 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

660-670 mm

Kabineti special

650 kabineti

Gjerësia 540 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

610-620 mm

600 kabineti

Gjerësia 490 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

560-570 mm

Kabineti special

500 kabineti

Gjerësia 390 × Thellësia 460 × Lartësia 140 mm

460-470 mm

Diametri dhe thellësia e brendshme e kabinetit duhet të jetë më e madhe se 470 mm, dhe lartësia e diametrit të brendshëm të kabinetit duhet të jetë më e madhe se 550 mm

Popullarizimi i madh shkencor i njohurive për tërheqjen e shportës

Pavarësisht se sa i mirë është një produkt, ai ka nevojë për mirëmbajtje!

Çfarë është një shportë tërheqëse?

A shportë e tërhequr është një lloj hardueri i zakonshëm që përdoret për ruajtjen dhe organizimin e kuzhinës, si për ruajtjen e enëve, erëzave dhe sendeve të tjera të kuzhinës, i cili zakonisht është i bërë nga materiali metalik dhe ka funksione si të zgjerueshme, të nxjerrshme dhe të rrotullueshme.

Pse shportat e tërheqjes ndryshken lehtësisht? 

Shumica e shportave të tërhequra janë bërë nga materiali metalik, i cili është i prirur ndaj oksidimit dhe ndryshkjes, veçanërisht në një mjedis të lagësht. Përdorimi ose mirëmbajtja jo e duhur mund të çojë gjithashtu në ndryshkjen e shportave tërheqëse.

Si të parandaloni ndryshkjen e shportave tërheqëse?

Së pari, mbajeni shportën tërheqëse të thatë për të parandaluar lagështinë. Së dyti, shmangni përdorimin e agjentëve pastrues që përmbajnë substanca gërryese si acidi dhe alkali, dhe në vend të tyre përdorni detergjent neutral. Së fundi, mirëmbani dhe pastroni rregullisht shportën e tërheqjes, si p.sh. aplikoni vaj rezistent ndaj ndryshkut.

Çfarë duhet të kihet parasysh për instalimin dhe mirëmbajtjen e shportave tërheqëse?

Kur instaloni koshin e tërheqjes, kushtojini vëmendje madhësisë dhe përputhjes së koshit dhe sirtarit për të shmangur paqëndrueshmërinë gjatë instalimit. Gjatë përdorimit normal, shmangni mbingarkimin ose tërheqjen e tepërt të koshit tërheqës për të parandaluar dëmtimin e gjurmës së koshit. Përveç kësaj, pastrimi dhe mirëmbajtja e rregullt e koshit tërheqës është gjithashtu thelbësore për të parandaluar ndryshkjen dhe probleme të tjera.

Instalim i thjeshtuar

Ne kemi instaluar paraprakisht shinën e rëndë udhëzuese të nxjerrjes, kështu që klientët tanë duhet vetëm të rregullojnë shportën në hekurudhën udhëzuese dhe të gjejnë një vend të përshtatshëm në dollap, kabinet ushqimor ose banjë.

Binarët e lëmuar dhe fleksibël

Përmirësoni të gjithë raftin me konstruksion çeliku të rëndë, që përputhet me sistemin e rrëshqitjes së topit të klasit industrial, në mënyrë që organizatori ynë i tërheqjes të mund të tërhiqet pa probleme dhe lehtësi, madje mund të ngarkojë pajisje të rënda kuzhine.

shpëtoj nga rrëmuja

Dizajni i raftit të tërhequr është i përshtatshëm për shumë vende në shtëpinë tuaj, përveç kuzhinës nën dollap, është gjithashtu shumë i përshtatshëm për qilarin, banjën, jo vetëm për organizimin e tenxhereve dhe tavave, por edhe për enët e pjekjes, takëm, Çajnikët, gotat, peshqirët e banjës ose aksesorë të tjerë kuzhine/banjo etj. Mbajeni shtëpinë tuaj të rregullt dhe të rregullt, akses të lehtë në atë që ju nevojitet dhe mbajeni rrëmujën nga rruga.

lehtë për t'u montuar

Kompleti i shportës së kabinetit rrëshqitës përfshin vegla montimi për montim të lehtë. Konstruksion i fortë dhe i qëndrueshëm tub metalik katror me finiturë argjendi; Mbështesat jo rrëshqitëse PET e parandalojnë atë nga rrëshqitja ose gërvishtja e sipërfaqeve

A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect