loading
Rrëshqitja e sirtarit
Si një furnizues dhe prodhues profesionist i rrëshqitjeve të sirtarit, TALLSEN ofron produkte me cilësi të lartë me shërbime të shkëlqyera para-shitjes dhe pas shitjes, si dhe çmime konkurruese. Ndër produktet harduerike të TALLSEN, TALLSEN Drawer Slide është më i popullarizuari dhe ka marrë vlerësime nga klientët e ndërmarrjeve vendase dhe të huaja që nga lëshimi i tij. Tallsen Eshte nje Prodhuesi i rrëshqitjeve të sirtarëve në industrinë me reputacion për përsosmëri dhe cilësi. Prodhuesi i rrëshqitjeve të sirtarit ka disa përparësi që kanë kontribuar në suksesin e tij gjatë viteve. Një nga avantazhet kryesore është të kuptuarit e thellë të tregut dhe nevojave të klientëve. Kjo i ka mundësuar Tallsen të krijojë dhe të ofrojë produkte me cilësi të lartë që plotësojnë kërkesat e klientëve 
Mbledhja e produkteve
SL4328 Soft Closing Undermount Slides është produkti i shitur i nxehtë i TALLSEN për rrëshqitjet e sirtarit me shtrirje të plotë, i cili përfshin rrëshqitjet e sirtarit me mbyllje të butë dhe çelësin e rregullimit 3D. Cilësia e produktit është prej çeliku të galvanizuar, i cili është shumë rezistent ndaj korrozionit. Produkti është projektuar me amortizues të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së avancuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e mbylljes së butë të sirtarit të TALLSEN janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ata pa merak
TË LLOJIT AMERIKAN FULL EXTENSION MBYLLJE TË BUTA RRAFSHIMET E SIRTARËVE NËNMOUNT ME ÇELËS 3D është shumë i përshtatshëm për ata që kanë nevojë për një sistem të besueshëm dhe të sigurt të dyerve rrëshqitëse dhe është gjithashtu një rrëshqitës popullor i sirtarëve të hedhjes në Amerikën e Veriut. Është një dizajn unik. Dizajni UNDERMOUNT DRAWER SLIDES do të thotë që rrëshqitja është e fshehur brenda kornizës së derës, duke ofruar një pamje moderne të hijshme që i përshtatet çdo brendshme. Për më tepër, rrëshqitjet e sirtarit UNDERMOUNT zvogëlojnë rrezikun e kërcitjes ose kërcitjes pasi nuk ka elementë të dalë. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara kanë adoptuar këtë lloj DRAWER SLIDES, të cilat mund të sigurojnë që sirtarët e kabinetit të jenë të qetë dhe të qetë kur tërhiqen dhe rikthimi është i butë . Rrëshqitëset e sirtarëve me mbyllje të buta, TIPI AMERIKAN, FULL EXTENSIO
Shtytja e plotë e zgjatjes së TALLSEN për të hapur rrëshqitjen e fshehur të sirtarit është një përparim në teknologjinë e vrapimit të fshehur. Ky produkt është projektuar për të siguruar një funksionim të qetë dhe pa probleme, duke ofruar gjithashtu një pamje të hijshme dhe moderne. Dizajni i rikuperimit mund të hapet me një buton dhe është i përshtatshëm për të nxjerrë sendet pa instaluar dorezën. Slides e plotë Extension Push to Open Undermount Drawer është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë të përmirësojnë sistemet e tyre të kabinetit me një zgjidhje të hijshme, moderne dhe funksionale
Rrëshqitëset e sirtarëve TË PLOTË TË SHTYTJES PËR TË HAPUR ME NDËRMARRËS 3D janë shina të fshehura me rikthim në Evropë dhe në vendet e Amerikës, për t'i mbajtur sirtarët tuaj me shtytje më të pastër dhe më të bukur. Pjesa e parë e pistës është projektuar për të thithur çdo ndikim, duke zvogëluar kështu dëmtimin ose rrezikun e lëndimit. Seksioni i dytë mundëson rrëshqitje të qetë dhe të lehtë, duke siguruar që dera të rrëshqasë pa mundim përgjatë trasesë. Së fundi, pjesa e tretë vepron si një tampon rikthimi, duke e shtyrë butësisht derën prapa në drejtim të kundërt, duke siguruar që sirtarët të mbyllen butësisht dhe në heshtje. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara përdorin këtë lloj hekurudhe rrëshqitës, i cili mund të sigurojë që sirtarët e kabinetit të jenë të fortë kur dalin lart dhe të butë dhe të butë kur shtyhen. mbrapa. Rrëshqitëset e sirtarit NDËRMOUNT TË HAPUR TË TIPI
Slides i sirtarëve Push To Open i TALLSEN është produkti më i shitur i TALLSEN-it, i cili përfshin Slides dhe çelësin Push To Open Undermount Drawer Slides. Produkti është projektuar me një shtrirje të plotë të rrëshqitjeve të sirtarit me tre seksione që ju mundëson të nxirrni të gjithë sirtarët dhe sendet në thellësi të sirtarit mund të nxirren lehtësisht. Dizajni pa doreza, prekje e lehtë për t'u hapur, kursen kohë dhe përpjekje. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e TALLSEN Push To Open Undermount Drawer Slides janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ato pa u shqetësuar
Rrëshqitjet e sirtarëve të jastëkut të poshtëm të TALLSEN është një komponent thelbësor i dollapëve moderne, duke siguruar funksionim të qetë dhe të qetë të sirtarëve, ndërsa ofron gjithashtu një pamje të hijshme dhe të efektshme. Kombinon veçori inteligjente plus veprim të shkëlqyer rrëshqitës për kabinetin modern të sotëm. Amortizuesi i tij i integruar i lëngshëm mund të realizojë mbyllje të butë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Sistemi i rrëshqitjes lëviz pa asnjë zhurmë ose rezistencë të bezdisshme
Buferi i zgjatjes së plotë të TALLSEN's Undermount Drawer Slides është një rrëshqitës sirtar për sirtarët prej druri. Meqenëse hekurudha e rrëshqitjes është instaluar nën sirtar, stili dhe dizajni origjinal i produktit nuk do të ndryshohet. Për shkak të veçorisë së tyre të integruar të ngulitjes, e cila siguron mbylljen e qetë dhe të qetë të sirtarëve, pa asnjë goditje ose lëkundje. Produkti është projektuar me rula dhe dampers të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur
TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES is a piece of hardware used to support the smooth operation of drawers in furniture, cabinets, and other storage units. They are designed to provide a solid and reliable platform for drawers to slide in and out effortlessly, making them an essential part of any modern cabinet or furniture design. The use of TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES also provides higher load capacity, allowing heavier items to be stored in the drawer without worrying about the slides breaking or getting stuck. Ball-bearing drawer slides offer several design advantages in addition to their functional advantages. They are available in a variety of sizes and finishes to match any decor and can be installed in different orientations to suit specific drawer layouts. When selecting ball-bearing drawer slides, it is important to consider the product's load capacity, extension length, and overall durability. Look for models with high weight ratings, full exten
AMERICAN TYPE FULL EXTENSION PUSH-TO-OPEN UNDERMOUNT DRAWER SLIDES are hot-selling rebound hidden rails in Europe and American countries. It is an indispensable part of modern cabinets. The first part of the track is designed to absorb any impact, thereby reducing damage or risk of injury. The second section allows for smooth and easy sliding, ensuring the door slides effortlessly along the track. Finally, the third section acts as a rebound buffer, gently pushing the door back in the opposite direction, preventing it from slamming shut. Now, most of the middle and high-end furniture in developed countries in Europe and the United States adopt this kind of slide rail, which can ensure that the cabinet drawers are strong when they are popped up, and smooth and soft when they are pushed back. The AMERICAN TYPE FULL EXTENSION PUSH-TO-OPEN UNDERMOUNT DRAWER SLIDES WITH 1D SWITCHES are a bottom-mounted slide rail, which is hidden drawer slides and is not exposed, so that the drawer shows th
Rrëshqitëset e sirtarit me mbyllje të buta me shtrirje të plotë të tipit amerikan janë një rrëshqitës i fshehur i sirtarëve me mbyllje të butë në Amerikën e Veriut. Është një pjesë e pazëvendësueshme e kuzhinave moderne. Në hartimin e të gjithë sirtarit, një palë shina rrëshqitëse me cilësi të lartë mund të kenë një ndikim vendimtar në cilësinë e të gjithë sirtarit. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara kanë adoptuar këtë lloj DRAWER SLIDES, të cilat mund të sigurojnë që sirtarët e kabinetit të jenë të qetë dhe të qetë kur tërhiqen dhe rikthimi është i butë . Rrëshqitëset e sirtarëve me MBYLLJE TË FULL EXTENSION TË LLOJIT AMERIKAN ME DORGË 1D është një shirit rrëshqitës i montuar poshtë, i cili është i fshehur dhe jo i ekspozuar në mënyrë që sirtari të tregojë bukurinë e thjeshtësisë. Dizajni i zgjuar, objektet e huaja, shtrirja e qetë, respektimi i standardeve të cilësisë së
Shtytja e plotë e zgjatjes së TALLSEN për të hapur rrëshqitjen e fshehur të sirtarit është një përparim në teknologjinë e vrapimit të fshehur. Funksioni i shtytjes për të hapur siguron që sirtari të hapet pa probleme dhe pa mundim vetëm me një shtytje të lehtë, duke ofruar një përvojë pa duar dhe të përshtatshme. Rrëshqitjet e fshehura të sirtarit me shtytje të plotë të zgjerimit për të hapur janë një zgjidhje inovative për ata që kërkojnë të shtojnë një nivel shtesë funksionaliteti dhe komoditeti në sistemet e tyre të kabinetit
Sirtari i amortizimit të gjysmës së zgjatjes së TALLSEN-it, rrëshqisni një rrëshqitës sirtar për sirtarët prej druri. Dizajni ynë i gjurmës së fshehur do të thotë që pista është e fshehur nën sirtar, duke ofruar një pamje të hijshme dhe moderne që është e përkryer për çdo brendshme. Produkti është projektuar me rula dhe dampers të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur
nuk ka të dhëna

Rrëshqitja e sirtarit

Si një furnizues profesional dhe prodhues i d rrëshqitje të papërpunuara , TALLSEN ofron produkte me cilësi të lartë me shërbime të shkëlqyera para-shitjes dhe pas shitjes, si dhe çmime konkurruese. Ndër produktet harduerike të TALLSEN, Rrëshqitje me sirtar TALLSEN është më i popullarizuari, i cili ka marrë vlerësime nga klientët e ndërmarrjeve vendase dhe të huaja që nga publikimi i tij. Tallsen, një prodhues i njohur i Slides Slides, është i njohur për përsosmërinë dhe cilësinë e tij. Kompania ka fituar rëndësi për shkak të njohurive të saj të mprehta të tregut dhe aftësisë për të përmbushur nevojat e klientëve. Si rezultat, Tallsen ka arritur të prodhojë produkte të jashtëzakonshme që tejkalojnë pritjet e klientëve.
nuk ka të dhëna
Të gjitha Produktet
SL4328 Soft Closing Undermount Slides është produkti i shitur i nxehtë i TALLSEN për rrëshqitjet e sirtarit me shtrirje të plotë, i cili përfshin rrëshqitjet e sirtarit me mbyllje të butë dhe çelësin e rregullimit 3D. Cilësia e produktit është prej çeliku të galvanizuar, i cili është shumë rezistent ndaj korrozionit. Produkti është projektuar me amortizues të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së avancuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e mbylljes së butë të sirtarit të TALLSEN janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ata pa merak
TË LLOJIT AMERIKAN FULL EXTENSION MBYLLJE TË BUTA RRAFSHIMET E SIRTARËVE NËNMOUNT ME ÇELËS 3D është shumë i përshtatshëm për ata që kanë nevojë për një sistem të besueshëm dhe të sigurt të dyerve rrëshqitëse dhe është gjithashtu një rrëshqitës popullor i sirtarëve të hedhjes në Amerikën e Veriut. Është një dizajn unik. Dizajni UNDERMOUNT DRAWER SLIDES do të thotë që rrëshqitja është e fshehur brenda kornizës së derës, duke ofruar një pamje moderne të hijshme që i përshtatet çdo brendshme. Për më tepër, rrëshqitjet e sirtarit UNDERMOUNT zvogëlojnë rrezikun e kërcitjes ose kërcitjes pasi nuk ka elementë të dalë. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara kanë adoptuar këtë lloj DRAWER SLIDES, të cilat mund të sigurojnë që sirtarët e kabinetit të jenë të qetë dhe të qetë kur tërhiqen dhe rikthimi është i butë . Rrëshqitëset e sirtarëve me mbyllje të buta, TIPI AMERIKAN, FULL EXTENSIO
Shtytja e plotë e zgjatjes së TALLSEN për të hapur rrëshqitjen e fshehur të sirtarit është një përparim në teknologjinë e vrapimit të fshehur. Ky produkt është projektuar për të siguruar një funksionim të qetë dhe pa probleme, duke ofruar gjithashtu një pamje të hijshme dhe moderne. Dizajni i rikuperimit mund të hapet me një buton dhe është i përshtatshëm për të nxjerrë sendet pa instaluar dorezën. Slides e plotë Extension Push to Open Undermount Drawer është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë të përmirësojnë sistemet e tyre të kabinetit me një zgjidhje të hijshme, moderne dhe funksionale
Rrëshqitëset e sirtarëve TË PLOTË TË SHTYTJES PËR TË HAPUR ME NDËRMARRËS 3D janë shina të fshehura me rikthim në Evropë dhe në vendet e Amerikës, për t'i mbajtur sirtarët tuaj me shtytje më të pastër dhe më të bukur. Pjesa e parë e pistës është projektuar për të thithur çdo ndikim, duke zvogëluar kështu dëmtimin ose rrezikun e lëndimit. Seksioni i dytë mundëson rrëshqitje të qetë dhe të lehtë, duke siguruar që dera të rrëshqasë pa mundim përgjatë trasesë. Së fundi, pjesa e tretë vepron si një tampon rikthimi, duke e shtyrë butësisht derën prapa në drejtim të kundërt, duke siguruar që sirtarët të mbyllen butësisht dhe në heshtje. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara përdorin këtë lloj hekurudhe rrëshqitës, i cili mund të sigurojë që sirtarët e kabinetit të jenë të fortë kur dalin lart dhe të butë dhe të butë kur shtyhen. mbrapa. Rrëshqitëset e sirtarit NDËRMOUNT TË HAPUR TË TIPI
Slides i sirtarëve Push To Open i TALLSEN është produkti më i shitur i TALLSEN-it, i cili përfshin Slides dhe çelësin Push To Open Undermount Drawer Slides. Produkti është projektuar me një shtrirje të plotë të rrëshqitjeve të sirtarit me tre seksione që ju mundëson të nxirrni të gjithë sirtarët dhe sendet në thellësi të sirtarit mund të nxirren lehtësisht. Dizajni pa doreza, prekje e lehtë për t'u hapur, kursen kohë dhe përpjekje. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e TALLSEN Push To Open Undermount Drawer Slides janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ato pa u shqetësuar
Rrëshqitjet e sirtarëve të jastëkut të poshtëm të TALLSEN është një komponent thelbësor i dollapëve moderne, duke siguruar funksionim të qetë dhe të qetë të sirtarëve, ndërsa ofron gjithashtu një pamje të hijshme dhe të efektshme. Kombinon veçori inteligjente plus veprim të shkëlqyer rrëshqitës për kabinetin modern të sotëm. Amortizuesi i tij i integruar i lëngshëm mund të realizojë mbyllje të butë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Sistemi i rrëshqitjes lëviz pa asnjë zhurmë ose rezistencë të bezdisshme
Buferi i zgjatjes së plotë të TALLSEN's Undermount Drawer Slides është një rrëshqitës sirtar për sirtarët prej druri. Meqenëse hekurudha e rrëshqitjes është instaluar nën sirtar, stili dhe dizajni origjinal i produktit nuk do të ndryshohet. Për shkak të veçorisë së tyre të integruar të ngulitjes, e cila siguron mbylljen e qetë dhe të qetë të sirtarëve, pa asnjë goditje ose lëkundje. Produkti është projektuar me rula dhe dampers të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur
TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES is a piece of hardware used to support the smooth operation of drawers in furniture, cabinets, and other storage units. They are designed to provide a solid and reliable platform for drawers to slide in and out effortlessly, making them an essential part of any modern cabinet or furniture design. The use of TALLSEN THREE FOLDS NORMAL BALL BEARING SLIDES also provides higher load capacity, allowing heavier items to be stored in the drawer without worrying about the slides breaking or getting stuck. Ball-bearing drawer slides offer several design advantages in addition to their functional advantages. They are available in a variety of sizes and finishes to match any decor and can be installed in different orientations to suit specific drawer layouts. When selecting ball-bearing drawer slides, it is important to consider the product's load capacity, extension length, and overall durability. Look for models with high weight ratings, full exten
AMERICAN TYPE FULL EXTENSION PUSH-TO-OPEN UNDERMOUNT DRAWER SLIDES are hot-selling rebound hidden rails in Europe and American countries. It is an indispensable part of modern cabinets. The first part of the track is designed to absorb any impact, thereby reducing damage or risk of injury. The second section allows for smooth and easy sliding, ensuring the door slides effortlessly along the track. Finally, the third section acts as a rebound buffer, gently pushing the door back in the opposite direction, preventing it from slamming shut. Now, most of the middle and high-end furniture in developed countries in Europe and the United States adopt this kind of slide rail, which can ensure that the cabinet drawers are strong when they are popped up, and smooth and soft when they are pushed back. The AMERICAN TYPE FULL EXTENSION PUSH-TO-OPEN UNDERMOUNT DRAWER SLIDES WITH 1D SWITCHES are a bottom-mounted slide rail, which is hidden drawer slides and is not exposed, so that the drawer shows th
Rrëshqitëset e sirtarit me mbyllje të buta me shtrirje të plotë të tipit amerikan janë një rrëshqitës i fshehur i sirtarëve me mbyllje të butë në Amerikën e Veriut. Është një pjesë e pazëvendësueshme e kuzhinave moderne. Në hartimin e të gjithë sirtarit, një palë shina rrëshqitëse me cilësi të lartë mund të kenë një ndikim vendimtar në cilësinë e të gjithë sirtarit. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara kanë adoptuar këtë lloj DRAWER SLIDES, të cilat mund të sigurojnë që sirtarët e kabinetit të jenë të qetë dhe të qetë kur tërhiqen dhe rikthimi është i butë . Rrëshqitëset e sirtarëve me MBYLLJE TË FULL EXTENSION TË LLOJIT AMERIKAN ME DORGË 1D është një shirit rrëshqitës i montuar poshtë, i cili është i fshehur dhe jo i ekspozuar në mënyrë që sirtari të tregojë bukurinë e thjeshtësisë. Dizajni i zgjuar, objektet e huaja, shtrirja e qetë, respektimi i standardeve të cilësisë së
Shtytja e plotë e zgjatjes së TALLSEN për të hapur rrëshqitjen e fshehur të sirtarit është një përparim në teknologjinë e vrapimit të fshehur. Funksioni i shtytjes për të hapur siguron që sirtari të hapet pa probleme dhe pa mundim vetëm me një shtytje të lehtë, duke ofruar një përvojë pa duar dhe të përshtatshme. Rrëshqitjet e fshehura të sirtarit me shtytje të plotë të zgjerimit për të hapur janë një zgjidhje inovative për ata që kërkojnë të shtojnë një nivel shtesë funksionaliteti dhe komoditeti në sistemet e tyre të kabinetit
Sirtari i amortizimit të gjysmës së zgjatjes së TALLSEN-it, rrëshqisni një rrëshqitës sirtar për sirtarët prej druri. Dizajni ynë i gjurmës së fshehur do të thotë që pista është e fshehur nën sirtar, duke ofruar një pamje të hijshme dhe moderne që është e përkryer për çdo brendshme. Produkti është projektuar me rula dhe dampers të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur
nuk ka të dhëna
 Si prodhuesi kryesor i rrëshqitjeve të sirtarëve,  Tallsen ofron një gamë të gjerë produktesh për të përmbushur nevojat specifike të klientëve. Rrëshqitësit tanë të sirtarit janë bërë nga materiale me cilësi të lartë që garantojnë qëndrueshmëri dhe performancë të shkëlqyer. Ne gjithashtu ofrojmë zgjidhje të personalizuara klientëve tanë, duke u siguruar që kërkesat e tyre të përmbushen pa kompromis. Produktet tona të rrëshqitjes së sirtarëve kanë përparësi të shumta si funksionimi i qetë, instalimi i lehtë dhe veçoritë e përmirësuara të sigurisë  Prodhimi ynë i produktit përfshin teknologjinë më të fundit për të siguruar që produkti të jetë ergonomik dhe i përshtatshëm për përdoruesit. Për më tepër, rrëshqitjet tona të sirtarit janë të disponueshme në një sërë madhësish dhe kapacitetesh peshe për t'iu përshtatur aplikacioneve të ndryshme. Prandaj, rrëshqitjet e sirtarëve të Tallsen janë opsioni ideal për ata që kërkojnë një produkt të besueshëm dhe të nivelit të lartë.
Si prodhues i rrëshqitjeve të sirtarëve, TALLSEN i kushton rëndësi të madhe cilësisë së produktit. Rrëshqitësit tanë të sirtarit janë krijuar me çelik të galvanizuar me cilësi të lartë për qëndrueshmëri, i cili krenohet me aftësi të jashtëzakonshme kundër korrozionit dhe antioksidimit
Butoni ynë i instalimit dhe heqjes me një prekje mundëson instalimin dhe çmontimin e shpejtë, duke kursyer kohë dhe duke reduktuar vështirësinë e punës.

Diapozitivët e TALLSEN disponohen me rregullim 1D/3D dhe mbështesin rregullimin me shumë drejtime, dhe mburoja e integruar mund ta bëjë sirtarin të mbyllet në heshtje.
Me një profesionist R&Ekipi D, anëtarët e ekipit tonë kanë përvojë shumëvjeçare në dizajnimin e produkteve dhe deri më tani TALLSEN ka marrë një numër patentash shpikjesh kombëtare.
nuk ka të dhëna

Si a Profesional Drawer Slides Manufacturer dhe Furnizuesi, TALLSEN ofron produkte me cilësi të lartë me shërbime të shkëlqyera para-shitjes dhe pas shitjes, si dhe çmime konkurruese. Ndër produktet harduerike të TALLSEN, TALLSEN Drawer Slide është më i popullarizuari dhe ka marrë vlerësime nga klientët e ndërmarrjeve vendase dhe të huaja që nga lëshimi i tij.


Dizajnerët e lartë të TALLSEN kanë krijuar një gamë të larmishme rrëshqitëse sirtarësh që ndërthurin funksionalitetin, cilësinë dhe përballueshmërinë, duke i bërë ato një zgjedhje ideale për bizneset e projektimit dhe prodhimit të mobiljeve. Linja e produkteve përfshin një gamë të gjerë opsionesh, të tilla si Slides Undermount Drawer, Ball Bearing Slides dhe Heavy Duty Drawer Slides. Të gjitha rrëshqitjet e sirtarëve të TALLSEN janë bërë prej çeliku të galvanizuar me cilësi të lartë, duke siguruar rezistencë ndaj korrozionit dhe konsumit, ndërsa mbështesin një kapacitet ngarkese maksimale prej 30 kg.


Produktet Drawer Slide janë të dizajnuara me funksione të shumta dhe mbështesin rregullimin me shumë drejtime, me pajisjen e integruar të buferit për mbyllje të qetë. TALLSEN i përmbahet standardeve gjermane të prodhimit dhe ndjek në mënyrë rigoroze kërkesat e testimit të standardit evropian EN1935. Të gjitha produktet e Drawer Slide duhet të kalojnë testet e ngarkesës, 50,000 teste të qëndrueshmërisë së ciklit dhe procese të tjera testimi. TALLSEN përpiqet t'u ofrojë klientëve produkte të cilësisë më të lartë dhe synon të bëhet shitësi më i madh në botë i Drawer Slides. Përpjekja jonë e përjetshme është të ofrojmë zgjidhje të përsosura të rrëshqitjes së sirtarëve për klientët tanë të biznesit global.

FAQ

1
Çfarë janë rrëshqitjet e sirtarëve?
Rrëshqitjet e sirtarëve janë komponentë harduerikë që lejojnë hapjen dhe mbylljen e sirtarëve pa probleme dhe efikasitet
2
Çfarë lloje rrëshqitëse sirtarësh prodhon prodhuesi?
Prodhuesi ynë i rrëshqitjeve të sirtarit prodhon një sërë rrëshqitëse sirtarësh, duke përfshirë rrëshqitës me mbajtës topash, rrëshqitës me mbyllje të butë, rrëshqitës nën montim dhe rrëshqitës të rëndë
3
Cilat materiale përdoren në prodhimin e rrëshqitjeve të sirtarëve?
Rrëshqitësit e sirtarëve zakonisht bëhen prej çeliku, alumini ose plastika, në varësi të llojit specifik të rrëshqitjes dhe preferencave të prodhuesit
4
Çfarë kapaciteti peshe kanë rrëshqitjet tuaja të sirtarit?
Prodhuesi ynë prodhon rrëshqitës sirtarë me kapacitete peshe që variojnë nga 50 lbs deri në 500 lbs, në varësi të modelit specifik të rrëshqitjes
5
A mund të blej rrëshqitës sirtarë në madhësi të personalizuara?
Po, prodhuesi ynë mund të prodhojë rrëshqitës sirtarë në dimensione të personalizuara për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike
6
Çfarë lloj garancie vijnë me rrëshqitjet tuaja të sirtarit?
Prodhuesi ynë ofron një garanci të kufizuar për të gjitha rrëshqitjet e sirtarit, duke mbuluar defektet ose problemet me procesin e prodhimit
7
A mund të porosis rrëshqitës sirtarë në sasi të mëdha?
Po, ne mund të ofrojmë rrëshqitës sirtarësh në sasi të mëdha për prodhuesit, prodhuesit e kabineteve dhe profesionistë të tjerë që kanë nevojë për sasi të mëdha pajisjesh
8
Sa kohë duhet për të marrë porosinë time të rrëshqitjeve të sirtarëve?

Koha e dërgimit për porositë e rrëshqitjeve të sirtarëve varet nga produkti dhe sasia specifike e porositur, por prodhuesi ynë përpiqet t'i përmbushë porositë sa më shpejt që të jetë e mundur.

A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect