loading
nuk ka të dhëna
Markë gjermane· zgjuarsi kineze
Për të ndihmuar klientët të kuptojnë vlerën e markës
Lëreni TALLSEN të bëhet një markë ndërkombëtare e pajisjeve kompjuterike

   Njihni markën Tallsen dhe kulturën e korporatës për të përmbushur nevojat bazë të investimeve.

  Krijoni një ekip të specializuar biznesi për të operuar produktet e Tallsen.

    Keni kontakte të caktuara dhe burime biznesi në qytetin lokal.

    Kërkesat e pagesës për grupin e parë të porosive (mostrat, materialet, vitrinat dhe mallrat).

nuk ka të dhëna

Certifikatë ekskluzive e agjencisë

Siguroni politikën e mbrojtjes së tregut, përmirësoni konkurrencën e tregut dhe realizoni vlerën e markës së bashku me agjentët

    Sigurimi i cilësisë: cilësi dhe performancë e besueshme, në mënyrë që konsumatorët ta përdorin atë me lehtësi.

  Aftësia inovative: siguroni produkte më të avancuara dhe praktike.

    Reputacioni i markës: Markat ndërkombëtare janë një bazë e rëndësishme për zgjedhjen e konsumatorëve.

    Forca teknike: inovacioni i vazhdueshëm, kërkimi dhe zhvillimi, prodhimi dhe avantazhe të tjera.

    Shërbimi ndaj klientit: Përmirësoni kënaqësinë dhe besnikërinë e konsumatorit.

   Konotacioni kulturor: përçoni vlera dhe koncepte unike të markës dhe rrisni tërheqjen e markës.

    Ndikimi në treg: kanë një ndikim dhe konkurrencë të caktuar në industri.

   Zhvillimi i qëndrueshëm: kushtojini vëmendje mbrojtjes së mjedisit, përgjegjësisë sociale dhe reflektoni vizionin afatgjatë të markës.


Nje video per tu kuptuar

Bëhuni një tregtar sot!
TALLSEN do të jetë udhërrëfyesi juaj shumë i mirë

Mbështetje për dekorimin

Sipas planifikimit aktual të hapësirës të ofruar nga agjenti lokal për TALLSEN, një grup i plotë i planit të dizajnit të dyqanit të imazheve të markës Tallsen është përshtatur nga ekipi profesional i projektimit Tallsen.


Mbështetje materiale
Pasi të bëheni agjent i TALLSEN, ne do t'ju ofrojmë të gjitha materialet e markës TALLSEN që ju nevojiten për dyqanin lokal.
nuk ka të dhëna
    Shfaqja e përvojës së produktit
nuk ka të dhëna
     Shfaqja e materialit të markës
nuk ka të dhëna
Faleminderit që zgjodhët markën TALLSEN dhe u bëtë një nga agjentët e TALLSEN
Të interesuar për Tallsen?
Po kërkoni zgjidhje për aksesorë harduerësh për të përmirësuar cilësinë e produkteve tuaja të mobiljeve? Dërgoni mesazh tani, Shkarkoni katalogun tonë për më shumë frymëzim dhe këshilla falas.
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect