loading

Rrëshqitjet e sirtarit nën malin

Tallsen është një kompani e specializuar në prodhimi i rrëshqitjeve të sirtarit të montimit të poshtëm , të cilat njihen për qëndrueshmëri dhe instalim të lehtë. Dijeni për cilësinë e lartë, ne përdorim materiale të cilësisë së lartë dhe teknologji të avancuara prodhimi për të siguruar që çdo rrëshqitës i sirtarit të montuar në fund plotëson ose tejkalon standardet e industrisë. Kjo përkthehet në produkte të besueshme që nuk do të dështojnë ose konsumohen lehtë, duke ju kursyer kohë dhe para në afat të gjatë. Për më tepër, Tallsen ofron çmime konkurruese, shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe një gamë të gjerë opsionesh për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm. Nëse jeni prodhues kabineti, prodhues mobiljesh ose thjesht dëshironi të rinovoni shtëpinë tuaj, Sirtari i poshtëm i Tallsen rrëshqet janë një zgjedhje e shkëlqyer për të gjitha nevojat tuaja të harduerit të sirtarit.
SL4328 Soft Closing Undermount Slides është produkti i shitur i nxehtë i TALLSEN për rrëshqitjet e sirtarit me shtrirje të plotë, i cili përfshin rrëshqitjet e sirtarit me mbyllje të butë dhe çelësin e rregullimit 3D. Cilësia e produktit është prej çeliku të galvanizuar, i cili është shumë rezistent ndaj korrozionit. Produkti është projektuar me amortizues të integruar me cilësi të lartë që bëjnë një tërheqje të qetë dhe mbyllje të heshtur. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së avancuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e mbylljes së butë të sirtarit të TALLSEN janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ata pa merak
TË LLOJIT AMERIKAN FULL EXTENSION MBYLLJE TË BUTA RRAFSHIMET E SIRTARËVE NËNMOUNT ME ÇELËS 3D është shumë i përshtatshëm për ata që kanë nevojë për një sistem të besueshëm dhe të sigurt të dyerve rrëshqitëse dhe është gjithashtu një rrëshqitës popullor i sirtarëve të hedhjes në Amerikën e Veriut. Është një dizajn unik. Dizajni UNDERMOUNT DRAWER SLIDES do të thotë që rrëshqitja është e fshehur brenda kornizës së derës, duke ofruar një pamje moderne të hijshme që i përshtatet çdo brendshme. Për më tepër, rrëshqitjet e sirtarit UNDERMOUNT zvogëlojnë rrezikun e kërcitjes ose kërcitjes pasi nuk ka elementë të dalë. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara kanë adoptuar këtë lloj DRAWER SLIDES, të cilat mund të sigurojnë që sirtarët e kabinetit të jenë të qetë dhe të qetë kur tërhiqen dhe rikthimi është i butë . Rrëshqitëset e sirtarëve me mbyllje të buta, TIPI AMERIKAN, FULL EXTENSIO
Shtytja e plotë e zgjatjes së TALLSEN për të hapur rrëshqitjen e fshehur të sirtarit është një përparim në teknologjinë e vrapimit të fshehur. Ky produkt është projektuar për të siguruar një funksionim të qetë dhe pa probleme, duke ofruar gjithashtu një pamje të hijshme dhe moderne. Dizajni i rikuperimit mund të hapet me një buton dhe është i përshtatshëm për të nxjerrë sendet pa instaluar dorezën. Slides e plotë Extension Push to Open Undermount Drawer është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë të përmirësojnë sistemet e tyre të kabinetit me një zgjidhje të hijshme, moderne dhe funksionale
Rrëshqitëset e sirtarëve TË PLOTË TË SHTYTJES PËR TË HAPUR ME NDËRMARRËS 3D janë shina të fshehura me rikthim në Evropë dhe në vendet e Amerikës, për t'i mbajtur sirtarët tuaj me shtytje më të pastër dhe më të bukur. Pjesa e parë e pistës është projektuar për të thithur çdo ndikim, duke zvogëluar kështu dëmtimin ose rrezikun e lëndimit. Seksioni i dytë mundëson rrëshqitje të qetë dhe të lehtë, duke siguruar që dera të rrëshqasë pa mundim përgjatë trasesë. Së fundi, pjesa e tretë vepron si një tampon rikthimi, duke e shtyrë butësisht derën prapa në drejtim të kundërt, duke siguruar që sirtarët të mbyllen butësisht dhe në heshtje. Tani, shumica e mobiljeve të nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë në vendet e zhvilluara në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara përdorin këtë lloj hekurudhe rrëshqitës, i cili mund të sigurojë që sirtarët e kabinetit të jenë të fortë kur dalin lart dhe të butë dhe të butë kur shtyhen. mbrapa. Rrëshqitëset e sirtarit NDËRMOUNT TË HAPUR TË TIPI
Slides i sirtarëve Push To Open i TALLSEN është produkti më i shitur i TALLSEN-it, i cili përfshin Slides dhe çelësin Push To Open Undermount Drawer Slides. Produkti është projektuar me një shtrirje të plotë të rrëshqitjeve të sirtarit me tre seksione që ju mundëson të nxirrni të gjithë sirtarët dhe sendet në thellësi të sirtarit mund të nxirren lehtësisht. Dizajni pa doreza, prekje e lehtë për t'u hapur, kursen kohë dhe përpjekje. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet e TALLSEN Push To Open Undermount Drawer Slides janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke u siguruar që mund të përdorni ato pa u shqetësuar
Rrëshqitjet e sirtarëve të jastëkut të poshtëm të TALLSEN është një komponent thelbësor i dollapëve moderne, duke siguruar funksionim të qetë dhe të qetë të sirtarëve, ndërsa ofron gjithashtu një pamje të hijshme dhe të efektshme. Kombinon veçori inteligjente plus veprim të shkëlqyer rrëshqitës për kabinetin modern të sotëm. Amortizuesi i tij i integruar i lëngshëm mund të realizojë mbyllje të butë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Sistemi i rrëshqitjes lëviz pa asnjë zhurmë ose rezistencë të bezdisshme
nuk ka të dhëna

Rreth  Rrëshqitjet e sirtarit të montimit të poshtëm

Ani Furnizuesi i rrëshqitjeve të sirtarit nën montim është një kompani që është e specializuar në ofrimin e pajisjeve me cilësi të lartë për dollapët dhe sirtarët, me një sërë rrëshqitëse sirtarësh të montuar në pjesë të disponueshme në madhësi, kapacitete peshe dhe veçori të ndryshme, si opsionet e zgjatjes së plotë ose të mbylljes së butë.
Një furnizues i rrëshqitjeve të sirtarit të montuar mund të ofrojë një gamë të gjerë produktesh për më shumë opsione, të cilat mund t'ju ndihmojnë të gjeni rrëshqitjen e duhur për projektin tuaj, pavarësisht nëse keni nevojë për një kapacitet specifik të peshës, gjatësi zgjatuese ose veçori të tjera.
Një furnizues i specializuar në rrëshqitjet e sirtarit të montuar mund të ofrojë ekspertizë dhe këshilla të vlefshme për zgjedhjen e rrëshqitjes së duhur për nevojat tuaja. Ata gjithashtu mund të ofrojnë udhëzime për instalimin dhe mirëmbajtjen
Puna me një furnizues me reputacion të rrëshqitjeve të sirtarit me reputacion mund të sigurojë që po merrni produkte me cilësi të lartë nga prodhues të besuar, të cilët mund të ndihmojnë në parandalimin e problemeve të tilla si dështimi i rrëshqitjes ose mosfunksionimi
Duke punuar me një furnizues, mund të jeni në gjendje të përfitoni nga çmimet me shumicë ose zbritje të tjera, të cilat mund t'ju ndihmojnë të kurseni para në projektin tuaj
nuk ka të dhëna

FAQ

1
Cilat janë rrëshqitjet e sirtarit të montimit?
Rrëshqitjet e sirtarit të montuara poshtë janë një lloj hardueri që ngjitet në pjesën e poshtme të një sirtari dhe në kornizën e kabinetit. Ato lejojnë sirtarin të rrëshqasë pa probleme brenda dhe jashtë kabinetit
2
Cilat janë përfitimet e përdorimit të rrëshqitjeve të sirtarit të montuar poshtë?

Rrëshqitësit e sirtarit të montuar poshtë kanë përparësi ndaj rrëshqitjeve të montimit anësor. Ato ofrojnë një pamje të hijshme duke u fshehur nga pamja dhe maksimizojnë hapësirën e sirtarit duke eliminuar mekanizmat e rëndë të rrëshqitjes.

3
Nga çfarë materialesh janë bërë rrëshqitjet e sirtarit të montimit?
Rrëshqitjet e sirtarit të montimit mund të bëhen nga materiale të ndryshme, duke përfshirë çelikun, aluminin dhe plastikën. Rrëshqitësit e çelikut priren të jenë më të qëndrueshme dhe mund të mbajnë peshën më të madhe
4
Si mund të instaloj rrëshqitjet e sirtarit të montimit?
Instalimi i rrëshqitjeve të sirtarit të montimit mund të jetë pak më i komplikuar sesa rrëshqitësit e montimit anësor, pasi ato kërkojnë matje dhe pozicionim të saktë. Është e rëndësishme të ndiqni me kujdes udhëzimet e prodhuesit dhe të përdorni mjetet dhe pajisjet e duhura
5
A mund të përdoren rrëshqitësit e sirtarëve të montuar për sirtarë të rëndë?
Po, rrëshqitësit e sirtarit të montuar në bazë zakonisht mund të mbajnë më shumë peshë sesa rrëshqitësit e montimit anësor. Megjithatë, është e rëndësishme të zgjidhni kapacitetin e duhur të peshës për aplikacionin tuaj specifik dhe të siguroheni që sirtari dhe rrëshqitja janë instaluar saktë
6
A ka lloje të ndryshme të rrëshqitjeve të sirtarit të montuar?
Po, ekzistojnë lloje të ndryshme të rrëshqitjeve të sirtarit të montuar poshtë, duke përfshirë rrëshqitësit me zgjatim të plotë, rrëshqitësit me mbyllje të butë dhe rrëshqitësit që mbyllen vetë. Çdo lloj ofron veçori dhe përfitime të ndryshme, prandaj është e rëndësishme të zgjidhni atë të duhurin për nevojat tuaja
7
Si t'i mirëmbaj rrëshqitjet e sirtarit të montuara?
Për të mbajtur funksionimin normal të rrëshqitjeve të sirtarit të montuar, është e rëndësishme t'i mbani ato të pastra dhe të lubrifikuara. Fshijini ato në mënyrë periodike me një leckë të lagur dhe aplikoni një lubrifikant të projektuar posaçërisht për rrëshqitjet e sirtarëve. Shmangni përdorimin e vajit ose llojeve të tjera të lubrifikantëve, pasi ato mund të tërheqin papastërtitë dhe mbeturinat
8
A mund të përdoren rrëshqitësit e sirtarëve të montuar në çdo lloj kabineti?
Rrëshqitësit e sirtarit të montuar poshtë mund të përdoren në lloje të ndryshme dollapësh, duke përfshirë dollapët e kuzhinës, veshjet e banjës, mobiljet e zyrës dhe më shumë. Sidoqoftë, është e rëndësishme të zgjidhni madhësinë dhe kapacitetin e duhur të peshës për aplikacionin tuaj specifik
9
A ka ndonjë anë negative në përdorimin e rrëshqitjeve të sirtarit të montuara poshtë?
Ndërsa rrëshqitësit e sirtarit të montuar ofrojnë shumë përfitime, ka disa anë negative për t'u marrë parasysh. Ato mund të jenë më të shtrenjta se rrëshqitjet tradicionale të montimit anësor dhe kërkojnë instalim më të saktë. Për më tepër, rrëshqitësit e montimit mund të mos jenë të përshtatshme për të gjitha llojet e dollapëve, të tilla si ato me mure të hollë ose të dobët të kabinetit
10
Cilat janë disa marka të zakonshme të rrëshqitjeve të sirtarit të montuara poshtë?
Ka disa marka të njohura të rrëshqitjeve të sirtarit të montuara, duke përfshirë Blum, Hettich, Grass dhe Accuride. Çdo markë ofron një gamë produktesh me karakteristika dhe përfitime të ndryshme
Përjetoni rrëshqitjen e qetë të inovacionit me rrëshqitjet e sirtarit të poshtëm TALLSEN. Zhyt në katalogun tonë B2B për zgjidhje të krijuara me saktësi. Shkarkoni katalogun PDF të rrëshqitjes së sirtarit TALLSEN Undermount për funksionim të qetë dhe të besueshëm të sirtarit
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect