loading
Hapës me shtytje
TALLSEN është një furnizues dhe prodhues i mirëfilltë i aksesorëve harduerësh të mobiljeve, i njohur për ofrimin e zgjidhjeve me cilësi të lartë dhe me kosto efektive. Duke përdorur produkte të besueshme dhe aftësi të avancuara prodhuese, TALLSEN përpiqet të bëhet një ofrues i klasit botëror i zgjidhjeve harduerike të mobiljeve me teknologjinë më të fundit dhe një zinxhir furnizimi të jashtëzakonshëm.
TALLSEN STEEL SHELL PUSH OPENER është prej çeliku inox të krehur dhe POM, materiali është më i trashë dhe aftësia kundër ndryshkut dhe kundër korrozionit është përmirësuar. Koka e fortë magnetike, kapaciteti i fortë absorbues, bëjnë që dera e kabinetit të mbyllet fort. Lehtë për t'u përdorur dhe e lehtë për t'u instaluar. Elasticitet i fortë, i heshtur, i hapur në prekje. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke ndjekur nga afër teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, TALLSEN STEEL SHELL PUSH OPENER ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë Swiss SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet përmbushin standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar, duke ju dhënë sigurimin më të besueshëm të cilësisë
TALLSEN HIDDEN TYPE PUSH OPENER është bërë nga materiali POM, i cili është i qëndrueshëm dhe ka një strukturë të qëndrueshme. Lehtë për t'u instaluar dhe e lehtë për t'u përdorur. Kokë e fortë thithëse magnetike, mbyllni fort derën e kabinetit. Trup i vogël, shtrirje e madhe. Nuk ka nevojë të instaloni doreza, të thjeshta dhe të bukura, duke shmangur përplasjet. Është i përshtatshëm për shumicën e dyerve të kabinetit dhe skenarët e përdorimit janë të larmishëm. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN HIDDEN TYPE PUSH OPENER miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht i lidhur me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar, duke ju dhënë sigurimin më të besueshëm të cilësisë
TALLSEN FLY TYPE PUSH OPENER është bërë nga materiali POM, me strukturë të qëndrueshme, material të trashë, jetëgjatësi të gjatë dhe rezistencë të qëndrueshme ndaj konsumit. Koka magnetike adopton tërheqje të fortë magnetike, kapacitet të fortë absorbimi dhe mbyllje të ngushtë. Instalimi është i thjeshtë, i lehtë dhe i përshtatshëm. Çelësi është i lëmuar, nuk ka nevojë të instaloni dorezë dhe hapet kur e shtyni pa probleme, me trup të vogël dhe elasticitet të madh. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke ndjekur nga afër teknologjinë e avancuar ndërkombëtare, TALLSEN FLY TYPE PUSH OPENER ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë Swiss SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet përmbushin standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar, duke ju dhënë sigurimin më të besueshëm të cilësisë
TALLSEN SINGLE HEAD PUSH HAPES me guaskë alumini, është prej aliazh alumini dhe POM, me strukturë të qëndrueshme, të trashë dhe të qëndrueshme dhe jetëgjatësi të gjatë shërbimi. Vrimat e jashtme të vidhave, të lehta për t'u instaluar, të forta dhe të qëndrueshme, jo të lehta për t'u rrëzuar. Përvetëson thithje të fortë magnetike, përthithje të fortë magnetike dhe mbyllet fort. Për sa i përket procesit të prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN SINGLE HEAD PUSH OPENER ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet përmbushin standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar
TALLSEN DOUBLE HEAD PUSH OPENER me guaskë alumini është bërë nga aliazh alumini dhe material POM, i cili është antindryshk dhe rezistent ndaj korrozionit, i qëndrueshëm në strukturë, më i trashë në material dhe jetë i gjatë në shërbim. Vrimat e jashtme të vidhave, të lehta për t'u instaluar, të forta dhe të qëndrueshme, jo të lehta për t'u rrëzuar. Koka magnetike adopton tërheqje të fortë magnetike, kapacitet të fortë absorbimi dhe mbyllje të ngushtë. Hapja dhe mbyllja e qetë dhe nuk ka nevojë të instaloni dorezën. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN DOUBLE HEAD PUSH OPENER ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar
TALLSEN NORMAL PUSH OPENER është prej materiali POM, me strukturë të qëndrueshme, material më të trashë dhe jetëgjatësi të gjatë shërbimi. Instalimi është i thjeshtë, i lehtë dhe i përshtatshëm. Koka magnetike adopton tërheqje të fortë magnetike, kapacitet të fortë absorbimi dhe mbyllje të ngushtë. Hapje dhe mbyllje e qetë, nuk ka nevojë të instaloni një dorezë, e thjeshtë dhe e bukur dhe për të shmangur gungat. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke ndjekur nga afër teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, TALLSEN NORMAL PUSH OPENER ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë Swiss SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Cilësia e produktit është e garantuar, duke ju dhënë sigurimin më të besueshëm të cilësisë
nuk ka të dhëna
Rreth Aksesorit Hardware Tallen
TALLSEN është një furnizues dhe prodhues profesional i aksesorë mobiljesh produkte harduerike , i njohur për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë dhe produkteve me kosto efektive. Gama jonë e gjerë e aksesorëve harduerikë, duke përfshirë hapës me shtytje, ashensorë tatami, këmbë mobiljesh dhe më shumë, plotësojnë nevojat e ndryshme të industrisë së prodhimit të mobiljeve. Produktet tona harduerike u besohen shumë prodhuesve të famshëm të mobiljeve, studiove të projektimit të mobiljeve, furnizuesve të materialeve të ndërtimit dhe klientëve të tjerë, brenda dhe jashtë shtetit. Ne krenohemi me disa punëtori të automatizuara të prodhimit dhe laboratorët tanë të testimit të produkteve, të cilat sigurojnë që pajisjet tona të prodhohen sipas standardeve gjermane dhe në përputhje të rreptë me standardin evropian EN1935.

Që nga fillimi ynë, TALLSEN ka synuar të bëhet një furnizues profesionist global i produkteve harduerike të mobiljeve, duke ofruar zgjidhje ideale harduerike për klientët në mbarë botën. Në të ardhmen, ne aspirojmë të përdorim teknologjinë më të fundit dhe zinxhirët e furnizimit premium për të ndërtuar një platformë të njohur botërore për pajisjet e mobiljeve.
Gjithçka që duhet të dini për ne
TALLSEN krenohet me ofrimin e shërbimeve plotësisht të personalizuara dhe produkteve të personalizuara për çdo klient të çmuar me ekspertizën tonë të gjerë dhe kreativitetin e jashtëzakonshëm.
Përvoja jonë shumëvjeçare e industrisë i mundëson TALLSEN-it të kuptojë plotësisht dinamikën e tregut dhe kërkesat e industrisë.
Koleksioni i pajisjeve të mobiljeve TALLSEN paraqet një përzgjedhje të gjerë produktesh premium, të tilla si ashensorë tatami, mekanizma shtytës për të hapur, këmbë mobiljesh dhe më gjerë. Të krijuara nga materiale të nivelit të lartë, këto oferta janë jashtëzakonisht të përballueshme pa sakrifikuar cilësinë ose besueshmërinë
TALLSEN ka një R të talentuar&Ekipi D që përbëhet nga stilistë me përvojë të produkteve me vite ekspertizë në fushën e tyre, të cilët kanë marrë patenta të ndryshme kombëtare shpikjesh, duke theksuar aftësitë e tyre inovative
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect