loading
Trajtues
Si markë private Prodhuesit e dorezës së dyerve , ne jemi të përkushtuar të ofrojmë vlera të jashtëzakonshme për klientët tanë dhe do të ishim të nderuar të bashkëpunonim me ju për të arritur këtë qëllim. Faleminderit që keni marrë parasysh Tallsen! Nëse jeni të interesuar për sistemet tona të sirtarit metalik me cilësi të lartë, rrëshqitësit e sirtarëve, menteshat, sustat me gaz, dorezat, aksesorët e ruajtjes së kuzhinës, rubinetat e lavamanit të kuzhinës dhe pajisjet e ruajtjes së garderobës, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të ngazëllyer të dëgjojmë nga blerësit e mundshëm që ndajnë pasionin tonë për produkte inovative dhe të besueshme.  
DORËZE ZINK TALLSEN prej aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme. Dizajni minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, mund të integrohet në stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe e lëmuar, dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Ngjyrat e pasura dhe specifikimet e ndryshme mund t'ju kënaqin ju që kërkoni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, ajo miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kaloi testin e cilësisë SGS zvicerane dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Produktet janë elegante dhe atmosferike, duke krijuar estetikë hapësinore dhe duke treguar më shumë shije
TALLSEN TATAMI HANDLE janë bërë nga aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektroplating, i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe rezistent ndaj konsumit. Ngjyrë e pasur me shkëlqim të qëndrueshëm. Dorezë e fshehur, dizajn i rrotullueshëm, pluhur që nuk bie lehtë. Material i trashë, performancë e mirë mbajtëse, jo e lehtë për t'u thyer. Kapje e integruar, e lehtë për t'u shtyrë dhe tërhequr. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN TATAMI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kaloi testin e cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Atmosfera e nivelit të lartë është e cilësisë së lartë dhe cilësia është e jashtëzakonshme dhe e garantuar
DORËZA ALUMINI TALLSEN, është bërë nga materiali aliazh alumini, i kombinuar me trajtimin e oksidimit të sipërfaqes, efekti kundër ndryshkut përmirësohet shumë. Dizajn i thjeshtë, i lëmuar me kujdes, sipërfaqe e pastër, vija të holla, e rregullt dhe e pastër pa njolla të ndryshme. Produktet kanë ngjyra të pasura dhe specifika të ndryshme, të cilat janë të përshtatshme për sirtarë, dollapë, garderobë etj., për të plotësuar nevojat tuaja të ndryshme të dekorimit të shtëpisë. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN ALUMINI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia e tij është e garantuar
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajn në formë T-je, i bukur dhe praktik. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
TALLSEN KNOB DANDLE dizajn me një vrimë, i bërë nga aliazh zinku, me procesin e elektrikimit të sipërfaqes, aftësia kundër ndryshkut përmirësohet më tej. Sipërfaqja e produktit është e lëmuar, linjat janë të lëmuara dhe prekja është delikate. Stili i lehtë dhe luksoz i dizajnit është i përshtatshëm për stile më moderne të dekorimit të shtëpisë. Produkti ka pamje të jashtëzakonshme, atmosferë të nivelit të lartë dhe cilësi të lartë. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN KNOB HANDLE udhëheq standardet teknike të avancuara ndërkombëtare. Produktet kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kanë kaluar testin e cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe cilësia e produktit është e garantuar
DOREZA E ÇELIKUT TALLSEN është prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur dhe këmbë aliazh. E pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Doreza T prej çeliku inox është projektuar me këmbë ari, e cila është e bukur dhe praktike. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme, të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajni i produktit është modern dhe i thjeshtë, duke kënaqur jetën tuaj në modë dhe luksoze. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORËZE ZINK TALLSEN prej aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme. Produktet kanë linja të lëmuara dhe forma unike, të cilat mund të integrohen në stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Ngjyrat e pasura dhe specifikimet e ndryshme ju japin më shumë zgjedhje. Për sa i përket procesit të prodhimit të produktit, TALLSEN ZINC HANDLE miraton standarde teknike të avancuara ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, ka kaluar testin e cilësisë Swiss SGS dhe certifikimin CE, plotëson standardet ndërkombëtare dhe ju jep shije të besueshme të sigurimit të cilësisë!
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim të lyerjes së sipërfaqes, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe për t'u oksiduar. Materiali është i trashë, i qëndrueshëm dhe afatgjatë. Dizajn në formë tubi katror, ​​i bukur dhe praktik. Materiali i bazës së trashur nuk është i lehtë për t'u dëmtuar, dhe dizajni i fillit të vrimës së thellë e bën kafshimin më të ngushtë. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë, luksoz dhe i gjithanshëm. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme, të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajni i këmbës së rrumbullakët me tub katror inox, i bukur dhe praktik. Dizajni i produktit është modern dhe i thjeshtë, duke kënaqur kërkimin tuaj për dekorimin e shtëpisë në modë, të lehtë dhe luksoz. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN STEEL HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Cilësi e jashtëzakonshme, atmosferë e nivelit të lartë
DORËZE KABINETI TALLSEN ZINK e bërë nga aliazh alumini, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, me ngjyra, të qëndrueshme dhe të ndritshme. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Specifikime të shumta janë të disponueshme për t'ju kënaqur ju që ndiqni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN ZINC CABINET HANDLE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORJA E SITORIT KRISTAL TALLSEN është prej aliazh zinku dhe kristali, dhe sipërfaqja është e elektrizuar, e pastër kristal dhe delikate në prekje. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajn elegant dhe i thjeshtë, luks i lehtë dhe më me shije. Specifikime të shumta dhe ngjyra të shumta përputhen për t'ju kënaqur ju që kërkoni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket procesit të prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN CRYSTAL DRAWER HANDLE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet përmbushin standardet ndërkombëtare.
DORËZA ALUMINI TALLSEN, është prej materiali aliazh alumini, me trajtim të oksidimit të sipërfaqes, aftësi të fortë kundër ndryshkut dhe sipërfaqe të lëmuar dhe të lëmuar me kujdes. E thjeshtë, e pastër dhe e rregullt, me linja të holla. Produktet kanë ngjyra të pasura dhe specifika të ndryshme, të cilat janë të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Projektuar në mënyrë ergonomike, komode për t'u mbajtur, me skaje të lëmuara që nuk ju lëndojnë duart. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN ALUMINI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, përputhet me standardet ndërkombëtare dhe garanton cilësi të jashtëzakonshme
nuk ka të dhëna

Trajtues

Si markë private  Prodhuesit e dorezës së dyerve , ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë vlera të jashtëzakonshme dhe do të ishim të nderuar të bashkoheshim me ju për ta realizuar këtë. Nëse jeni të interesuar për sistemet tona të sirtarit metalik me cilësi të lartë, rrëshqitësit e sirtarëve, menteshat, sustat me gaz, dorezat, aksesorët e ruajtjes së kuzhinës, rubinetat e lavamanit të kuzhinës dhe pajisjet e ruajtjes së garderobës, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të emocionuar të dëgjojmë nga ata që ndajnë pasionin tonë për produkte inovative dhe të besueshme.  
nuk ka të dhëna

Të gjitha Produktet

DORËZE ZINK TALLSEN prej aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme. Dizajni minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, mund të integrohet në stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe e lëmuar, dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Ngjyrat e pasura dhe specifikimet e ndryshme mund t'ju kënaqin ju që kërkoni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, ajo miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kaloi testin e cilësisë SGS zvicerane dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Produktet janë elegante dhe atmosferike, duke krijuar estetikë hapësinore dhe duke treguar më shumë shije
TALLSEN TATAMI HANDLE janë bërë nga aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektroplating, i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe rezistent ndaj konsumit. Ngjyrë e pasur me shkëlqim të qëndrueshëm. Dorezë e fshehur, dizajn i rrotullueshëm, pluhur që nuk bie lehtë. Material i trashë, performancë e mirë mbajtëse, jo e lehtë për t'u thyer. Kapje e integruar, e lehtë për t'u shtyrë dhe tërhequr. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN TATAMI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, kaloi certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kaloi testin e cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Atmosfera e nivelit të lartë është e cilësisë së lartë dhe cilësia është e jashtëzakonshme dhe e garantuar
DORËZA ALUMINI TALLSEN, është bërë nga materiali aliazh alumini, i kombinuar me trajtimin e oksidimit të sipërfaqes, efekti kundër ndryshkut përmirësohet shumë. Dizajn i thjeshtë, i lëmuar me kujdes, sipërfaqe e pastër, vija të holla, e rregullt dhe e pastër pa njolla të ndryshme. Produktet kanë ngjyra të pasura dhe specifika të ndryshme, të cilat janë të përshtatshme për sirtarë, dollapë, garderobë etj., për të plotësuar nevojat tuaja të ndryshme të dekorimit të shtëpisë. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN ALUMINI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia e tij është e garantuar
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajn në formë T-je, i bukur dhe praktik. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
TALLSEN KNOB DANDLE dizajn me një vrimë, i bërë nga aliazh zinku, me procesin e elektrikimit të sipërfaqes, aftësia kundër ndryshkut përmirësohet më tej. Sipërfaqja e produktit është e lëmuar, linjat janë të lëmuara dhe prekja është delikate. Stili i lehtë dhe luksoz i dizajnit është i përshtatshëm për stile më moderne të dekorimit të shtëpisë. Produkti ka pamje të jashtëzakonshme, atmosferë të nivelit të lartë dhe cilësi të lartë. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN KNOB HANDLE udhëheq standardet teknike të avancuara ndërkombëtare. Produktet kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, kanë kaluar testin e cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe cilësia e produktit është e garantuar
DOREZA E ÇELIKUT TALLSEN është prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur dhe këmbë aliazh. E pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Doreza T prej çeliku inox është projektuar me këmbë ari, e cila është e bukur dhe praktike. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme, të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajni i produktit është modern dhe i thjeshtë, duke kënaqur jetën tuaj në modë dhe luksoze. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORËZE ZINK TALLSEN prej aliazh zinku, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme. Produktet kanë linja të lëmuara dhe forma unike, të cilat mund të integrohen në stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Ngjyrat e pasura dhe specifikimet e ndryshme ju japin më shumë zgjedhje. Për sa i përket procesit të prodhimit të produktit, TALLSEN ZINC HANDLE miraton standarde teknike të avancuara ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, ka kaluar testin e cilësisë Swiss SGS dhe certifikimin CE, plotëson standardet ndërkombëtare dhe ju jep shije të besueshme të sigurimit të cilësisë!
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim të lyerjes së sipërfaqes, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe për t'u oksiduar. Materiali është i trashë, i qëndrueshëm dhe afatgjatë. Dizajn në formë tubi katror, ​​i bukur dhe praktik. Materiali i bazës së trashur nuk është i lehtë për t'u dëmtuar, dhe dizajni i fillit të vrimës së thellë e bën kafshimin më të ngushtë. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë, luksoz dhe i gjithanshëm. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, DORËZA E ÇELIKUT TALLSEN ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORËZE ÇELIK INOX TALLSEN prej çeliku inox, me trajtim sipërfaqësor të krehur, e pasur me ngjyra, e qëndrueshme dhe e ndritshme, jo e lehtë për t'u ndryshkur dhe oksiduar. Materialet janë të trasha dhe specifikimet janë të ndryshme, të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajni i këmbës së rrumbullakët me tub katror inox, i bukur dhe praktik. Dizajni i produktit është modern dhe i thjeshtë, duke kënaqur kërkimin tuaj për dekorimin e shtëpisë në modë, të lehtë dhe luksoz. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN STEEL HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare. Cilësi e jashtëzakonshme, atmosferë e nivelit të lartë
DORËZE KABINETI TALLSEN ZINK e bërë nga aliazh alumini, me trajtim sipërfaqësor me elektrik, me ngjyra, të qëndrueshme dhe të ndritshme. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Zgjedhja është e lëmuar dhe kapja është e rehatshme dhe pa gërvishtje. Specifikime të shumta janë të disponueshme për t'ju kënaqur ju që ndiqni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN ZINC CABINET HANDLE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe është plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE. Të gjitha produktet plotësojnë standardet ndërkombëtare
DORJA E SITORIT KRISTAL TALLSEN është prej aliazh zinku dhe kristali, dhe sipërfaqja është e elektrizuar, e pastër kristal dhe delikate në prekje. Stili i dizajnit minimalist, në modë dhe i gjithanshëm, i përshtatshëm për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Dizajn elegant dhe i thjeshtë, luks i lehtë dhe më me shije. Specifikime të shumta dhe ngjyra të shumta përputhen për t'ju kënaqur ju që kërkoni përsosmërinë në masën më të madhe. Për sa i përket procesit të prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN CRYSTAL DRAWER HANDLE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe të gjitha produktet përmbushin standardet ndërkombëtare.
DORËZA ALUMINI TALLSEN, është prej materiali aliazh alumini, me trajtim të oksidimit të sipërfaqes, aftësi të fortë kundër ndryshkut dhe sipërfaqe të lëmuar dhe të lëmuar me kujdes. E thjeshtë, e pastër dhe e rregullt, me linja të holla. Produktet kanë ngjyra të pasura dhe specifika të ndryshme, të cilat janë të përshtatshme për stile të ndryshme dekorimi të shtëpisë. Projektuar në mënyrë ergonomike, komode për t'u mbajtur, me skaje të lëmuara që nuk ju lëndojnë duart. Për sa i përket teknologjisë së prodhimit, TALLSEN ALUMINI HANDLE miraton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, përputhet me standardet ndërkombëtare dhe garanton cilësi të jashtëzakonshme
nuk ka të dhëna

Rreth  Prodhuesit e dorezës së dyerve

Si një furnizues profesional i pajisjeve dhe pajisjeve, TALLSEN është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje të përsosura harduerike për prodhuesit e mobiljeve, studiot e dizajnit të brendshëm dhe klientët e tjerë në mbarë botën.
TALLSEN ofron një stil të thjeshtë por të gjithanshëm që mund të përputhet në mënyrë të përkryer me çdo stil mobiljesh me një gamë të gjerë produktesh, të tilla si dorezat e sirtarëve të kristaltë, dorezat e mobiljeve dhe dorezat moderne të thjeshta, për opsione.
TALLSEN krenohet me një R me përvojë&Ekipi D me ekspertizë të gjerë të dizajnit të produktit, duke rezultuar në patenta të shumta kombëtare të shpikjeve
TALLSEN përdor lëndë të para premium si diamant, aliazh zinku dhe aliazh alumini për të siguruar qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e dorezave
TALLSEN është një furnizues harduerësh dhe pajisjesh i besueshëm dhe profesional i përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme. Klientët, vendas dhe jashtë shtetit, duke përfshirë prodhuesit e mobiljeve dhe studiot e dizajnit të brendshëm, mbështeten tek ne për besueshmërinë dhe ekspertizën tonë
nuk ka të dhëna

ABOUT TALLSEN  Furnizuesit e dorezës së derës

TALLSEN Door Handle Suppliers është një prodhues profesional i  dorezat e dyerve me cilësi të lartë, duke ofruar produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme.

Dorezat tona janë një nga produktet më të shitura në gamën e pajisjeve shtëpiake, të cilat përdoren gjerësisht në prodhimin e dyerve shtëpiake, dyerve të dollapëve, sirtarëve dhe sendeve të tjera të mobiljeve. 


Dorezat e TALLSEN janë të dizajnuara nga stilistë profesionistë dhe janë bërë nga lëndë të para me cilësi të lartë, si diamanti, aliazh zinku, aliazh alumini etj. Këto doreza i nënshtrohen mjeteve të ndryshme artizanale, si p.sh. elektrik dhe oksidim, për të siguruar një përfundim të përsosur  Me dizajne të thjeshta por të larmishme, dorezat plotësojnë pa mundim çdo stil mobiljesh.Për më tepër, TALLSEN është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje optimale për trajtimin e klientëve në mbarë botën. Me punëtori të shumta doreza të pajisura me linja prodhimi plotësisht të automatizuara, ne arrijmë efikasitet të lartë në prodhim. Dhe produktet tona i nënshtrohen një kontrolli rigoroz bazuar në standardin evropian EN1935 për të siguruar cilësi të nivelit të lartë.


ALLSEN beson fuqishëm se cilësia e produktit pasqyron cilësinë e të gjithë ndërmarrjes. Duke ecur përpara, ne do të mbetemi të përkushtuar për të shfrytëzuar teknologjitë më të avancuara të prodhimit ndërkombëtar në kërkimin tonë të përsosmërisë. TALLSEN synon të bashkëpunojë me prodhues dhe furnizues të shumtë të dorezave të dyerve në mbarë botën për të krijuar një platformë furnizimi me doreza të klasit botëror.

FAQ

1
Cilat janë dorezat TALLSEN?

Dorezat tona janë doreza me cilësi të lartë të prodhuara nga TALLSEN, një furnizues profesional i pajisjeve dhe dorezave.

2
Cilat janë lëndët e para të përdorura në dorezat TALLSEN?
Dorezat TALLSEN janë bërë nga lëndë të para me cilësi të lartë, si diamant, aliazh zinku, aliazh alumini etj.
3
Si janë projektuar dorezat TALLSEN?

Dorezat TALLSEN janë të dizajnuara nga stilistë profesionistë me një stil të thjeshtë dhe të larmishëm që mund të përputhet me çdo stil mobiljesh.

4
Cilët janë prodhuesit e dorezave të dyerve?
Dorezat TALLSEN i nënshtrohen mjeteve të ndryshme artizanale, si p.sh. elektrik dhe oksidim, për të siguruar një përfundim të përsosur. Prodhuesit e dorezave të dyerve janë kompani që specializohen në projektimin dhe prodhimin e dorezave të dyerve, zakonisht për përdorim rezidencial ose komercial
5
Për çfarë mobiljesh mund të përdoren dorezat TALLSEN?
Dorezat TALLSEN janë një aksesor thelbësor harduer dhe mobiljesh i përdorur në prodhimin e dyerve shtëpiake, dyerve të kabineteve, sirtarëve dhe sendeve të tjera të mobiljeve
6
Cili është angazhimi i TALLSEN për të ofruar zgjidhje harduerike?
Si një furnizues profesionist i pajisjeve dhe dorezave, TALLSEN është i përkushtuar të ofrojë zgjidhje të përsosura harduerike për prodhuesit e mobiljeve, studiot e dizajnit të brendshëm dhe klientët e tjerë, brenda dhe jashtë shtetit
7
Si siguron TALLSEN cilësinë e produktit?
Produktet TALLSEN i nënshtrohen inspektimit të rreptë duke ndjekur standardin evropian EN1935 për të siguruar cilësinë e produktit
8
Si arrin TALLSEN efikasitet të lartë prodhimi?
TALLSEN ka disa punishte dorezash që përdorin prodhim plotësisht automatik për të arritur efikasitet të lartë prodhimi
9
Cili është vizioni i TALLSEN për të ardhmen?
TALLSEN beson se cilësia e produktit është cilësia e ndërmarrjes dhe në të ardhmen, TALLSEN do të vazhdojë të marrë teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit si forcë lëvizëse. TALLSEN do të punojë me shumë prodhues dhe furnizues të dorezave të dyerve, si brenda dhe jashtë vendit, për të krijuar një platformë furnizimi me doreza të klasit botëror
10
Cilat materiale përdoren zakonisht për të bërë dorezat e dyerve?
Dorezat e dyerve mund të bëhen nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë metale si bronzi, çeliku inox dhe alumini, si dhe druri, plastika dhe materiale të tjera
Shkarkoni Katalogun tonë të Produkteve Hardware
Po kërkoni zgjidhje për aksesorë harduerësh për të përmirësuar cilësinë e produkteve tuaja të mobiljeve? Dërgoni mesazh tani, Shkarkoni katalogun tonë për më shumë frymëzim dhe këshilla falas.
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect