loading

Mirë se vini në TALLSEN Story

Marka gjermane
Mjeshtëri kineze

TALLSEN ka origjinën nga Gjermania dhe trashëgon plotësisht stilin gjerman të prodhimit me saktësi 

nuk ka të dhëna
TALLSEN është me origjinë nga Gjermania
TALLSEN ka origjinën nga Gjermania dhe trashëgon plotësisht stilin gjerman të prodhimit me saktësi. Kur u prezantua në Kinë, përputhej në mënyrë të përkryer me parimet e përparuara të prodhimit të Kinës. TALLSEN ka eksploruar tregun ndërkombëtar dhe ka fituar njohje dhe famë në mbarë botën me ndjekjen tonë të vazhdueshme për inovacion, kërkimin dhe zhvillimin profesional dhe kontrollin e rreptë të cilësisë 

Në të ardhmen, TALLSEN do të përqendrohet në dizajnin e produktit, në mënyrë që më shumë ide të shkëlqyera të realizohen, duke pritur me padurim vlerën e produkteve tona të përbashkëta dhe të shijuara nga njerëzit kudo në botë.
Në Tallsen, ne i vendosim njerëzit në radhë të parë
Ne kemi një kulturë kompanie të besimit, fleksibilitetit dhe besueshmërisë, dhe ne vazhdimisht përpiqemi për performancë të lartë. Ne i vlerësojmë punonjësit dhe klientët tanë dhe besojmë se njerëzit janë baza e suksesit në tregun e konsumit. Ne jemi të përkushtuar për të realizuar vizionin personal të çdo klienti dhe kemi ekspertizën për të përqafuar idetë sfiduese të dizajnit.
Dizajni Tallsen Brand VI
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve duke u bërë pikë referimi në fushën e harduerit të shtëpisë.
nuk ka të dhëna
Vlerat tona 
Qëndrim i sinqertë, miqësor dhe profesional ndaj klientëve tanë.

Qartësia, transparenca dhe një atmosferë besimi me ata që punojnë për dhe me ne, duke ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe profesionale.

Duke respektuar mjedisin që na rrethon, mjedisin e shoqërisë në tërësi, duke përmbushur detyrimin tonë për të pasur një ndikim pozitiv social dhe duke minimizuar ndikimin e aktiviteteve tona në mjedis.

Të promovojmë dhe inkurajojmë frymën e përmirësimit të vazhdueshëm në të gjitha aspektet e stafit të kompanisë për të siguruar zhvillimin e qëndrueshëm të kompanisë sonë në të ardhmen.
Zhvillimi ynë

Në Tallsen, ne i vendosim njerëzit në radhë të parë. Ne kemi një kulturë kompanie të besimit, fleksibilitetit dhe besueshmërisë, dhe ne vazhdimisht përpiqemi për performancë të lartë.


Ne i vlerësojmë punonjësit dhe klientët tanë dhe besojmë se njerëzit janë baza e suksesit në tregun e konsumit. Ne jemi të përkushtuar për të realizuar vizionin personal të çdo klienti dhe kemi ekspertizën për të përqafuar idetë sfiduese të dizajnit.

E ardhmja jone  
Në të ardhmen, Tallsen Hardware do të fokusohet më shumë në dizajnin e produktit, duke lejuar që produkte më të shkëlqyera të prodhohen përmes dizajnit kreativ dhe mjeshtërisë së hollë, në mënyrë që çdo vend në botë të mund të shijojë komoditetin dhe lumturinë e sjellë nga produktet Tallsen.

Tallsen është një markë harduerësh që trashëgon frymën e mjeshtërisë gjermane dhe aplikon konceptin superior të prodhimit për të mbështetur shëndetin dhe lumturinë për qindra miliona familje.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect