loading
Hingje

TALLSEN është një lider furnizuesi i menteshave Dhe... prodhuesi i menteshave që ofron shërbime me cilësi të lartë dhe produkte me kosto efektive. Mentesha janë një kategori e njohur e produkteve harduerike me një gamë të gjerë të perspektivave të aplikimit në prodhimin e mobiljeve. Që nga lansimi i menteshave TALLSEN, ato kanë marrë vlerësime të larta nga klientët brenda dhe jashtë shtetit dhe janë vlerësuar si prodhuesi më profesional i menteshave të kabinetit. Mentesha TALLSEN, të dizajnuara nga stilistë të vjetër, janë superiore në cilësi, funksionalitet dhe preferohen nga kompanitë e projektimit dhe prodhimit të mobiljeve.


Mbledhja e produkteve
Mentesha e derës HG4430 e Tallsen është prej çeliku inox me cilësi të lartë, me një përfundim të praruar dhe ka forcë dhe stil. Është një lloj i zakonshëm i menteshave. Dizajni i menteshës është i fortë dhe fleksibël. Mund të mbështesë derën më të rëndë duke arritur funksionim të qetë dhe të qetë. Është një zgjedhje ideale për çdo familje apo ndërmarrje moderne
TALLSEN MERTENSHA HIDRAULIKE KLIP E DERËS SË KUPAS 26 mm, kokë filxhani plastike 26 mm, e përshtatshme për panelet e dyerve prej xhami, dizajni i bazës me instalim të shpejtë, thjesht shtypje e lehtë për të shkëputur bazën, e lehtë për t'u montuar dhe çmontuar, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në dera e kabinetit . Përmirësoni krahun tampon, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, struktura është e qëndrueshme dhe nuk është e lehtë të thyhet. Produkti ka amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të qetë dhe të qetë, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, HINGE HIDRAULIC CLIP-ON HYDRAULIC CLIP-ON DOOR GLASS TALLSEN CUP ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha me KËND 170 GRAM TALLSEN, adopton një strukturë ure, e cila përdoret posaçërisht për dyert e kabinetit me kënde të veçanta dhe nuk ka nevojë të hapë vrima. Instalimi është i thjeshtë, praktik dhe i përballueshëm. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, i veshur me bakër dhe nikel në sipërfaqe, dhe aftësia kundër ndryshkut rritet më tej. Materiali është i trashur dhe nuk thyhet lehtë. Amortizimi hidraulik, hapja dhe mbyllja e qetë pa zhurmë. TALLSEN 170 DGREE ANGLE HINGE ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, ka kaluar testin e cilësisë SGS zvicerane dhe ka marrë certifikimin CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e garantuar
Mentesha e kabinetit TALLSEN 90 GRAND ME KLIP, kënd hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn me kapëse, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni lehtë mund të hiqet nga baza, shmangni dëmtimin e shumëfishtë të derës së kabinetit, i lehtë për t'u përdorur. TALLSEN MENJESHA KABINETI ME KLIP 90 GRAMË Krah tampon i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më e barabartë, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje pa zë, ju jep një shtëpi të qetë. Teknologjia e prodhimit TALLSEN, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, përmes certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet janë në përputhje me standardet ndërkombëtare
Mentesha TALLSEN 45 GRAMË ME KLIP, dizajni i bazës me instalim të shpejtë dhe baza mund të shkëputet me shtypje të butë, të lehtë për t'u instaluar dhe çmontuar, duke shmangur çmontimin dhe heqjen e shumëfishtë për të dëmtuar derën e kabinetit dhe funksionimi është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Mentesha TALLSEN 45 GRAND ME KLIP, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje e heshtur dhe e mëndafshtë, 100,000 herë mbyllje pa rrjedhje vaji. Produkti ka një vidë rregulluese për rregullim të lehtë. TALLSEN 45 GREE CLIP-ON HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe cilësia e produktit me cilësi të lartë ka fituar njohjen dhe besimin e partnerëve vendas dhe të huaj
Mentesha 90 SHKALLA E PAPËPARSHME KABINETI, kënd i veçantë hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn bazë i pandashëm. Zgjidhni material çeliku të petëzuar me cilësi të lartë dhe të nikeluar për të përmirësuar më tej aftësinë kundër ndryshkut. Produkti është i pajisur me amortizues hidraulik, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme dhe hapja dhe mbyllja është e heshtur, duke ju sjellë një përvojë përdorimi të qetë dhe të qetë. Mentesha 90 GRALË E PAPËPARSHME KABINETI duke përdorur teknologji të avancuar ndërkombëtare të prodhimit, produktet kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë SGS zviceran dhe certifikimin CE. Cilësia e produktit është në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e qëndrueshme dhe e garantuar
TALLSEN MERTENSHA E PAPAKTUAR 45 GRAND, dizajn me bazë fikse, e përshtatshme për mobilje të përfunduara si kabinete integrale pa çmontim dytësor, ekonomike dhe e përballueshme. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, me trajtim sipërfaqësor të nikeluar, i cili ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit. Materialet e zgjedhura dhe të trasuara, mbajtja e shkëlqyeshme e ngarkesës, hapja dhe mbyllja e qetë, mbrojtja hidraulike, ju sjellin një përvojë përdorimi të butë dhe të qetë. TALLSEN 45 DGREE INSEPERABLE HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testin e cilësisë zvicerane SGS dhe kanë marrë certifikatën CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është më e garantuar
TALLSEN TH5090 HINGE mbart teknologjinë unike të projektuesit, duke krijuar një menteshë që lejon derën e kabinetit të hapet 90 gradë. Mentesha TH5090 është e pajisur me një bazë me katër vrima dhe trupi i krahut adopton një dizajn klasik gjysmë të hapur të shtrëngimit të bishtit, i cili është i thjeshtë por i qëndrueshëm; Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jeta e shërbimit mund të arrijë 10 vjet; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CLIP-ON KUPA 40mm, madhësia e vrimës së kupës së menteshës 40mm, e përshtatshme për panele më të trasha të dyerve të mobiljeve. Dizajn me instalim të shpejtë, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni butësisht bazën, duke shmangur çmontimin e shumëfishtë dhe dëmtimin e derës së kabinetit, i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur. Krahu ndihmës mbrojtës i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më uniforme, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të heshtur, duke ju dhënë një përvojë përdorimi të rehatshme dhe të qetë. Në procesin e prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN 40mm CUP CLIP-ON HYDRAULIC HINGE kanë kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare dhe cilësia dhe siguria janë të garantuara
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CUP 26MM, vrima filxhanësh 26mm, e përshtatshme për panele më të holla të dyerve të mobiljeve, dizajn i bazës me kapëse, thjesht shtypni butësisht për të shkëputur bazën, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në derën e kabinetit, e lehtë për t'u montuar dhe çmontoj. Përmirësoni krahun e ndihmës mbrojtës, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, me amortizues hidraulik dhe hapja dhe mbyllja janë të heshtura, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, TALLSEN 26MM CUP HYDRAULIC CLIP-ON HINGE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha e rregullueshme 3D me kapëse TALLSEN TH1659 kombinon konceptin e humanizuar të dizajnit të markës Tallsen. Projektuesi ka përmirësuar më tej menteshën 165 gradë. Baza shton një funksion të rregullueshëm tredimensional për ta bërë derën e kabinetit të përshtatet pa probleme me kabinetin. Është një nga më të njohurit në mesin e menteshave me kënd të madh Tallsen. Mbrojtësi i integruar ndihmon derën e kabinetit të mbyllet butësisht dhe është e sigurt për të parandaluar shtrëngimin e duarve; Me një bazë të shkëputshme, ajo mund të çmontohet në një sekondë, gjë që kursen shumë kohën e instalimit; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN TH1649 HINGE është mentesha e përmirësuar 165 gradë, e kombinuar me konceptin e dizajnit të orientuar nga njerëzit e Tallsen, trupi i krahut është i pajisur me një bazë të shkëputshme, kështu që ne mund ta çmontojmë atë në një sekondë. I kombinuar me buferin e integruar, mbyllni butësisht derën e kabinetit, duke krijuar një mjedis të qetë për jetën tonë në shtëpi. Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jetëgjatësia e shërbimit mund të arrijë 10 vjet. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
nuk ka të dhëna

Hingje

TALLSEN është një lider  Kabinet prodhuesit furnizues të menteshave që ofron shërbime me cilësi të lartë dhe produkte me kosto efektive. Mentesha janë një kategori e njohur e produkteve harduerike me një gamë të gjerë të perspektivave të aplikimit në prodhimin e mobiljeve. Që nga prezantimi i menteshave TALLSEN, ato janë vlerësuar shumë nga klientët si në tregjet vendase ashtu edhe në ato ndërkombëtare, duke na fituar reputacionin si prodhuesi kryesor profesional i menteshave të kabinetit. Varet tona, të projektuara nga profesionistë me përvojë, janë superiore në cilësi, funksionalitet, duke i bërë ato një zgjedhje të preferuar midis kompanive të projektimit dhe prodhimit të mobiljeve.

Mentesha e derës
Mentesha e derës është e përshtatshme për të gjitha llojet e dyerve, duke ofruar një përvojë hapjeje të besueshme dhe të qëndrueshme për vendet e zakonshme shtëpiake dhe tregtare
Mentesha e kabinetit
Mentesha e kabinetit E projektuar për dollapë, dollapë dhe mobilje të tjera, ajo ofron një zgjidhje hapjeje afatgjatë dhe të qëndrueshme për përdoruesit e shtëpisë
Mentesha të kabinetit këndor
Mentesha e kabinetit të qosheve janë të përshtatshme për mobilje në qoshe, duke ofruar funksione efikase dhe të përshtatshme hapjeje dhe mbylljeje për përdoruesit që kanë nevojë për personalizim të veçantë
kabinet-varen
Mentesha e dyerve të fshehura janë të dizajnuara për dyer të padukshme, duke ofruar një mënyrë unike hapjeje për ata që kërkojnë estetikë dhe fshehje
nuk ka të dhëna
Hapni derën për saktësi me menteshat e kabinetit TALLSEN. Eksploroni katalogun tonë B2B për një përzierje të qetë të qëndrueshmërisë dhe dizajnit. Shkarkoni katalogun PDF të menteshave të kabinetit TALLSEN për mjeshtëri superiore
nuk ka të dhëna
Hapni në inovacion me menteshat e dyerve TALLSEN. Katalogu ynë B2B shfaq inxhinieri precize dhe dizajn të përjetshëm. Shkarkoni katalogun PDF të menteshave të derës TALLSEN për të ripërcaktuar funksionalitetin e derës
nuk ka të dhëna

Furnizues i një game të gjerë menteshash.

Mentesha e derës HG4430 e Tallsen është prej çeliku inox me cilësi të lartë, me një përfundim të praruar dhe ka forcë dhe stil. Është një lloj i zakonshëm i menteshave. Dizajni i menteshës është i fortë dhe fleksibël. Mund të mbështesë derën më të rëndë duke arritur funksionim të qetë dhe të qetë. Është një zgjedhje ideale për çdo familje apo ndërmarrje moderne
TALLSEN MERTENSHA HIDRAULIKE KLIP E DERËS SË KUPAS 26 mm, kokë filxhani plastike 26 mm, e përshtatshme për panelet e dyerve prej xhami, dizajni i bazës me instalim të shpejtë, thjesht shtypje e lehtë për të shkëputur bazën, e lehtë për t'u montuar dhe çmontuar, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në dera e kabinetit . Përmirësoni krahun tampon, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, struktura është e qëndrueshme dhe nuk është e lehtë të thyhet. Produkti ka amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të qetë dhe të qetë, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, HINGE HIDRAULIC CLIP-ON HYDRAULIC CLIP-ON DOOR GLASS TALLSEN CUP ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha me KËND 170 GRAM TALLSEN, adopton një strukturë ure, e cila përdoret posaçërisht për dyert e kabinetit me kënde të veçanta dhe nuk ka nevojë të hapë vrima. Instalimi është i thjeshtë, praktik dhe i përballueshëm. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, i veshur me bakër dhe nikel në sipërfaqe, dhe aftësia kundër ndryshkut rritet më tej. Materiali është i trashur dhe nuk thyhet lehtë. Amortizimi hidraulik, hapja dhe mbyllja e qetë pa zhurmë. TALLSEN 170 DGREE ANGLE HINGE ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, ka kaluar testin e cilësisë SGS zvicerane dhe ka marrë certifikimin CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e garantuar
Mentesha e kabinetit TALLSEN 90 GRAND ME KLIP, kënd hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn me kapëse, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni lehtë mund të hiqet nga baza, shmangni dëmtimin e shumëfishtë të derës së kabinetit, i lehtë për t'u përdorur. TALLSEN MENJESHA KABINETI ME KLIP 90 GRAMË Krah tampon i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më e barabartë, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje pa zë, ju jep një shtëpi të qetë. Teknologjia e prodhimit TALLSEN, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, përmes certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet janë në përputhje me standardet ndërkombëtare
Mentesha TALLSEN 45 GRAMË ME KLIP, dizajni i bazës me instalim të shpejtë dhe baza mund të shkëputet me shtypje të butë, të lehtë për t'u instaluar dhe çmontuar, duke shmangur çmontimin dhe heqjen e shumëfishtë për të dëmtuar derën e kabinetit dhe funksionimi është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Mentesha TALLSEN 45 GRAND ME KLIP, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje e heshtur dhe e mëndafshtë, 100,000 herë mbyllje pa rrjedhje vaji. Produkti ka një vidë rregulluese për rregullim të lehtë. TALLSEN 45 GREE CLIP-ON HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe cilësia e produktit me cilësi të lartë ka fituar njohjen dhe besimin e partnerëve vendas dhe të huaj
Mentesha 90 SHKALLA E PAPËPARSHME KABINETI, kënd i veçantë hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn bazë i pandashëm. Zgjidhni material çeliku të petëzuar me cilësi të lartë dhe të nikeluar për të përmirësuar më tej aftësinë kundër ndryshkut. Produkti është i pajisur me amortizues hidraulik, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme dhe hapja dhe mbyllja është e heshtur, duke ju sjellë një përvojë përdorimi të qetë dhe të qetë. Mentesha 90 GRALË E PAPËPARSHME KABINETI duke përdorur teknologji të avancuar ndërkombëtare të prodhimit, produktet kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë SGS zviceran dhe certifikimin CE. Cilësia e produktit është në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e qëndrueshme dhe e garantuar
TALLSEN MERTENSHA E PAPAKTUAR 45 GRAND, dizajn me bazë fikse, e përshtatshme për mobilje të përfunduara si kabinete integrale pa çmontim dytësor, ekonomike dhe e përballueshme. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, me trajtim sipërfaqësor të nikeluar, i cili ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit. Materialet e zgjedhura dhe të trasuara, mbajtja e shkëlqyeshme e ngarkesës, hapja dhe mbyllja e qetë, mbrojtja hidraulike, ju sjellin një përvojë përdorimi të butë dhe të qetë. TALLSEN 45 DGREE INSEPERABLE HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testin e cilësisë zvicerane SGS dhe kanë marrë certifikatën CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është më e garantuar
TALLSEN TH5090 HINGE mbart teknologjinë unike të projektuesit, duke krijuar një menteshë që lejon derën e kabinetit të hapet 90 gradë. Mentesha TH5090 është e pajisur me një bazë me katër vrima dhe trupi i krahut adopton një dizajn klasik gjysmë të hapur të shtrëngimit të bishtit, i cili është i thjeshtë por i qëndrueshëm; Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jeta e shërbimit mund të arrijë 10 vjet; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CLIP-ON KUPA 40mm, madhësia e vrimës së kupës së menteshës 40mm, e përshtatshme për panele më të trasha të dyerve të mobiljeve. Dizajn me instalim të shpejtë, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni butësisht bazën, duke shmangur çmontimin e shumëfishtë dhe dëmtimin e derës së kabinetit, i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur. Krahu ndihmës mbrojtës i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më uniforme, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të heshtur, duke ju dhënë një përvojë përdorimi të rehatshme dhe të qetë. Në procesin e prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN 40mm CUP CLIP-ON HYDRAULIC HINGE kanë kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare dhe cilësia dhe siguria janë të garantuara
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CUP 26MM, vrima filxhanësh 26mm, e përshtatshme për panele më të holla të dyerve të mobiljeve, dizajn i bazës me kapëse, thjesht shtypni butësisht për të shkëputur bazën, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në derën e kabinetit, e lehtë për t'u montuar dhe çmontoj. Përmirësoni krahun e ndihmës mbrojtës, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, me amortizues hidraulik dhe hapja dhe mbyllja janë të heshtura, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, TALLSEN 26MM CUP HYDRAULIC CLIP-ON HINGE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha e rregullueshme 3D me kapëse TALLSEN TH1659 kombinon konceptin e humanizuar të dizajnit të markës Tallsen. Projektuesi ka përmirësuar më tej menteshën 165 gradë. Baza shton një funksion të rregullueshëm tredimensional për ta bërë derën e kabinetit të përshtatet pa probleme me kabinetin. Është një nga më të njohurit në mesin e menteshave me kënd të madh Tallsen. Mbrojtësi i integruar ndihmon derën e kabinetit të mbyllet butësisht dhe është e sigurt për të parandaluar shtrëngimin e duarve; Me një bazë të shkëputshme, ajo mund të çmontohet në një sekondë, gjë që kursen shumë kohën e instalimit; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN TH1649 HINGE është mentesha e përmirësuar 165 gradë, e kombinuar me konceptin e dizajnit të orientuar nga njerëzit e Tallsen, trupi i krahut është i pajisur me një bazë të shkëputshme, kështu që ne mund ta çmontojmë atë në një sekondë. I kombinuar me buferin e integruar, mbyllni butësisht derën e kabinetit, duke krijuar një mjedis të qetë për jetën tonë në shtëpi. Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jetëgjatësia e shërbimit mund të arrijë 10 vjet. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
nuk ka të dhëna

Pse të zgjidhni furnizuesin e menteshave Tallsen

Nëse zgjidhni Tallsen Hinge, ne garantojmë të ndërmarrim të gjitha hapat e nevojshëm për të siguruar një marrëdhënie biznesi të suksesshme dhe përmbushëse. Këtu janë katër arsyet kryesore pse partneriteti me ne:
1. Ekspertiza dhe Përvoja: Me vite përvojë në industri, ekipi ynë në Tallsen Hinge ka zhvilluar një ekspertizë të fortë në këtë fushë. Ne i kuptojmë sfidat dhe tendencat me të cilat mund të përballet biznesi juaj, duke na lejuar të ofrojmë zgjidhje të përshtatura që plotësojnë nevojat tuaja specifike. Përvoja jonë e madhe na mundëson të ofrojmë njohuri dhe udhëzime të vlefshme për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja në mënyrë efikase dhe efektive.
2. Produkte dhe Shërbime me cilësi të lartë: Në Tallsen Hinge, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për partnerët tanë. Ne investojmë në teknologjinë më të avancuar dhe përditësojmë vazhdimisht objektet tona për të siguruar që ofertat tona të përmbushin standardet më të larta në industri. Pavarësisht nëse ofron zgjidhje inovative të produkteve, mbështetje të besueshme ndaj klientit ose logjistikë efikase, ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja dhe të kontribuojmë në suksesin e biznesit tuaj.
3. Fokus i fortë ndaj klientit: Ndërtimi i marrëdhënieve afatgjatë me klientët është thelbi i filozofisë sonë të biznesit. Ne e vlerësojmë besimin dhe kënaqësinë tuaj dhe punojmë pa u lodhur për të kuptuar kërkesat tuaja unike dhe për t'iu përgjigjur menjëherë nevojave tuaja. Ekipi ynë i përkushtuar është gjithmonë i aksesueshëm dhe i gatshëm për të ofruar ndihmë të personalizuar gjatë gjithë rrugëtimit tonë të partneritetit. Ju mund të mbështeteni tek ne për të dëgjuar, përshtatur dhe bashkëpunuar për të arritur rritje dhe prosperitet të ndërsjellë.
4. Rekord i provuar i suksesit: Tallsen Hinge ka një histori të provuar suksesi në krijimin e partneriteteve të frytshme. Nga bashkëpunimi ynë kanë përfituar shumë biznese, duke filluar nga startup-et e vogla deri tek sipërmarrjet e themeluara mirë. Reputacioni ynë i patëmetë është ndërtuar mbi arritjet e klientëve tanë, të cilët kanë dëshmuar ndikimin pozitiv të shërbimeve tona në operacionet e tyre. Duke zgjedhur Tallsen Hinge, ju përshtateni me një partner të besueshëm dhe të besueshëm që është i përkushtuar për suksesin tuaj.

Varet tona mund të instalohen me vida për të kursyer kohë dhe përpjekje
Mentesha TALLSEN përdorin çelik të petëzuar me cilësi të lartë për qëndrueshmëri të shtuar
Mentesha të TALLSEN kanë amortizues të integruar për mbyllje të butë dhe të heshtur të derës për të minimizuar shqetësimet
TALLSEN shquhet për qëndrueshmëri dhe performancë, duke fituar kështu besimin e klientëve brenda dhe jashtë vendit
nuk ka të dhëna

Derë Mentesha Furnizuesi Prodhuesi

Tallsen është i njohur për prodhimin e menteshave të cilësisë së lartë si menteshat e dyerve me çmime konkurruese, duke i bërë ato një zgjedhje popullore si për bizneset ashtu edhe për individët.
Prodhuesit e menteshave të dyerve mund të përdorin një sërë procesesh prodhimi për të prodhuar menteshat e tyre, duke përfshirë stampimin, derdhjen, falsifikimin dhe përpunimin. Ata gjithashtu mund të përdorin materiale të ndryshme si çeliku, bronzi, bronzi, alumini ose çelik inox për të krijuar menteshat me fortësi të ndryshme, rezistencë ndaj korrozionit dhe veti estetike.
Me shumë vite përvojë në industri, ne kemi një kuptim më të thellë të dinamikës së tregut dhe kërkesave të industrisë sesa shumica e prodhuesve
Ne kemi grumbulluar njohuri të gjera për standardet e cilësisë si dhe nevojat e tregut të këtyre vendeve
Një nga pikat tona të forta qëndron në fuqinë tonë punëtore shumë të kualifikuar dhe të kualifikuar, e cila përfshin R&D ekspertë, dizajnerë dhe profesionistë të QC
nuk ka të dhëna

Furnizuesit e menteshave:

Llojet, Përdorimet, Produktet dhe Shërbimet

Mentesha TALLSEN janë bërë nga pllaka çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë për të siguruar qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri. Me një gamë të gjerë kategorish dhe funksionesh, menteshat tona përfshijnë jo vetëm ato tradicionale njëkahëshe dhe dykahëshe me amortizues të integruar për mbyllje të butë dhe të qetë të dyerve të kabinetit, por edhe lloje të ndryshme menteshash me kënde të ndryshme, si p.sh. 165 gradë. , 135 grade, 90 grade, 45 grade, dhe produkte te tjera per te plotesuar nevojat e klienteve si brenda dhe jashte vendit. Për më tepër, ne ofrojmë zgjidhje perfekte të menteshave. Furnizuesi i menteshave TALLSEN ka disa punëtori të automatizuara të prodhimit të menteshave për të automatizuar montimin dhe prodhimin e menteshave. Ne i përmbahemi nocionit se "Cilësia e produktit është cilësia e ndërmarrjes" dhe ndjek në mënyrë rigoroze standardet e prodhimit gjerman dhe inspektimin e standardit evropian EN1935. Produktet e TALLSEN gjithashtu i nënshtrohen proceseve të rrepta të testimit, të tilla si testimi i ngarkesës dhe testimi i spërkatjes së kripës, dhe inspektohen dhe kualifikohen përpara dorëzimit te klientët. TALLSEN është e përkushtuar të bëhet furnizuesi më profesional i menteshave në botë dhe të ofrojë zgjidhje të përsosura të menteshave për klientët brenda dhe jashtë shtetit. Në të ardhmen, ne do të bashkëpunojmë me prodhues të tjerë të menteshave të dyerve dhe prodhues të menteshave të kabinetit për të krijuar një platformë furnizimi dhe prodhimi të menteshave të klasit botëror.


Lidhje të shpejta te Informacioni i varet:

Udhëzues për llojet e menteshave të kabinetit

Udhëzues për kujdesin e menteshave të kabinetit të kuzhinës

5 prodhuesit kryesorë gjermanë të menteshave të kabinetit


Lidhje të shpejta me Llojet e menteshave:

Mentesha të kabinetit këndor

Mentesha e derës

Rrëshqitjet e sirtarit nën malin


FAQ rreth menteshave

1
Nga cilat materiale bëhen zakonisht menteshat e dyerve?
Varet e dyerve mund të bëhen nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë çelikun, bronzin, bronzin dhe çelik inox
2
Cilat janë disa lloje të zakonshme të menteshave të dyerve?

Llojet e zakonshme të menteshave të dyerve përfshijnë menteshat e prapanicës, menteshat e vazhdueshme, menteshat e pianos dhe menteshat me kushineta topash.

3
Çfarë është një menteshë me kushineta topash?
Mentesha me kushineta topash është një lloj menteshe që përdor kushinetat e topit për të zvogëluar fërkimin dhe për të lejuar që dera të lëkundet më mirë
4
Çfarë duhet të marr parasysh kur zgjedh një prodhues të menteshave të derës?
Kur zgjidhni një prodhues të menteshave të derës, duhet të merrni parasysh faktorë të tillë si cilësia e produkteve të tyre, çmimi i tyre, koha e prodhimit të tyre dhe shërbimi dhe mbështetja e tyre ndaj klientit
5
Si mund të instaloj një varëse dere?
Për të instaluar një menteshë dere, do t'ju duhet të shënoni vendndodhjet e menteshës si në derë, ashtu edhe në kornizën ose bllokimin, të bëni vrima paraprakisht për vidhat, t'i bashkëngjitni pllakat e menteshës në derë dhe kornizë ose bllokim, dhe më pas futni kunja e menteshës për të lidhur pllakat
6
A mund të porosis menteshat e dyerve me porosi nga një prodhues?
Po, shumë prodhues të menteshave të dyerve ofrojnë shërbime prodhimi me porosi për të krijuar menteshat që plotësojnë nevojat dhe kërkesat tuaja specifike
7
Cilët faktorë ndikojnë në cilësinë e menteshave të dyerve?
Cilësia e menteshave të dyerve mund të ndikohet nga një sërë faktorësh, duke përfshirë materialet e përdorura, procesin e prodhimit, dizajnin e menteshës dhe procedurat e testimit dhe inspektimit të përdorura nga prodhuesi
8
Si mund të sigurohem që menteshat e derës që porosis do të jenë me cilësi të lartë?
Për të siguruar që menteshat e derës që porositni do të jenë me cilësi të lartë, kërkoni një prodhues me reputacion për prodhimin e menteshave të qëndrueshme dhe të besueshme. Ju gjithashtu mund të pyesni për proceset dhe certifikimet e tyre të kontrollit të cilësisë, të tilla si ISO 9001
9
Sa kohë zakonisht duhet për të marrë një porosi të menteshave të dyerve nga një prodhues?
Kohët e përdorimit për menteshat e dyerve mund të ndryshojnë në varësi të prodhuesit dhe madhësisë së porosisë. Disa prodhues mund të ofrojnë opsione të përshpejtuara të transportit për një tarifë shtesë
10
A mund të më ndihmojë një prodhues i menteshave të derës të zgjedh llojin e duhur të menteshës për aplikimin tim?
Po, shumë prodhues të menteshave të dyerve kanë ekspertë të stafit, të cilët mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni llojin e duhur të menteshës për aplikimin tuaj specifik. Ata mund t'ju bëjnë pyetje rreth peshës dhe madhësisë së derës, shpeshtësisë së përdorimit dhe faktorëve të tjerë për t'ju ndihmuar të zgjidhni menteshën më të përshtatshme
11
Çfarë është furnizuesi i menteshave?
Furnizuesi i menteshave është një kompani që ofron lloje të ndryshme menteshash dhe shërbime të ngjashme. Ata zakonisht furnizojnë mentesha në madhësi, forma dhe materiale të ndryshme për industri të tilla si mobilje, dyer, dritare, elektronikë dhe automobila
12
Çfarë lloje të menteshave ofrojnë furnizuesit e menteshave?
Furnizuesit e menteshave ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë menteshash, duke përfshirë menteshat prej çeliku të pandryshkshëm, menteshat prej bronzi, menteshat e aluminit, menteshat plastike dhe më shumë. Përveç kësaj, ato ofrojnë gjithashtu forma dhe funksione të ndryshme të menteshave, të tilla si menteshat e prapanicës, menteshat me veprim të dyfishtë, menteshat hidraulike etj.
13
Si mund të zgjedh furnizuesin e duhur të menteshave?
Zgjedhja e furnizuesit të duhur të menteshave është thelbësore dhe duhet të merren parasysh disa faktorë, duke përfshirë cilësinë, çmimin dhe shërbimin. Ju duhet të dini për cilësinë e produkteve të furnitorëve, kapacitetin e prodhimit dhe t'i krahasoni ato me furnitorët e tjerë. Për më tepër, negocimi i çmimit dhe shërbimit është thelbësor për gjetjen e partnerit të duhur për bashkëpunim
14
Cili është diapazoni i çmimeve të menteshave të ofruara nga furnizuesit e menteshave?
Gama e çmimeve të menteshave të ofruara nga furnizuesit e menteshave ndryshon në bazë të llojit, sasisë dhe cilësisë së menteshave. Në përgjithësi, menteshat me cilësi të lartë janë relativisht të shtrenjta. Në çmim ndikon edhe sasia e blerjes së menteshave
15
Si mund të kontaktoj një furnizues të menteshave?
Mund të kontaktoni furnizuesin e menteshave Tallsen përmes emailit, telefonit, bisedës në internet ose duke vizituar drejtpërdrejt faqen e tyre të internetit
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect