loading

Mentesha e kabinetit

Mentesha e kabinetit të Tallsen është një produkt i lartë i linjës me shumë përparësi. Së pari, mentesha është e ndërtuar nga materiale me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme që sigurojnë përdorim afatgjatë. Gjithashtu përmban një instalim të lehtë për një montim më të butë dhe më efikas të kabineteve. Përveç kësaj, me një mekanizëm të rregullueshëm, klientët mund të personalizojnë menteshën për të përmbushur kërkesat specifike të dimensioneve, duke e zgjeruar më tej prakticitetin e saj. Së fundi, funksioni i mbylljes së butë të menteshës parandalon përplasjen e dyerve të kabinetit, duke promovuar një mbyllje më të butë dhe pa mundim. Që nga themelimi, ne i japim përparësi besueshmërisë dhe lehtësisë ndaj përdoruesit, duke e bërë atë një opsion të nivelit të lartë për klientët që kërkojnë një menteshë kabineti me performancë të lartë TALLSEN MERTENSHA HIDRAULIKE KLIP E DERËS SË KUPAS 26 mm, kokë filxhani plastike 26 mm, e përshtatshme për panelet e dyerve prej xhami, dizajni i bazës me instalim të shpejtë, thjesht shtypje e lehtë për të shkëputur bazën, e lehtë për t'u montuar dhe çmontuar, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në dera e kabinetit . Përmirësoni krahun tampon, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, struktura është e qëndrueshme dhe nuk është e lehtë të thyhet. Produkti ka amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të qetë dhe të qetë, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, HINGE HIDRAULIC CLIP-ON HYDRAULIC CLIP-ON DOOR GLASS TALLSEN CUP ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha me KËND 170 GRAM TALLSEN, adopton një strukturë ure, e cila përdoret posaçërisht për dyert e kabinetit me kënde të veçanta dhe nuk ka nevojë të hapë vrima. Instalimi është i thjeshtë, praktik dhe i përballueshëm. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, i veshur me bakër dhe nikel në sipërfaqe, dhe aftësia kundër ndryshkut rritet më tej. Materiali është i trashur dhe nuk thyhet lehtë. Amortizimi hidraulik, hapja dhe mbyllja e qetë pa zhurmë. TALLSEN 170 DGREE ANGLE HINGE ka kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, ka kaluar testin e cilësisë SGS zvicerane dhe ka marrë certifikimin CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e garantuar
Mentesha e kabinetit TALLSEN 90 GRAND ME KLIP, kënd hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn me kapëse, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni lehtë mund të hiqet nga baza, shmangni dëmtimin e shumëfishtë të derës së kabinetit, i lehtë për t'u përdorur. TALLSEN MENJESHA KABINETI ME KLIP 90 GRAMË Krah tampon i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më e barabartë, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje pa zë, ju jep një shtëpi të qetë. Teknologjia e prodhimit TALLSEN, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, përmes certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testimin e cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet janë në përputhje me standardet ndërkombëtare
Mentesha TALLSEN 45 GRAMË ME KLIP, dizajni i bazës me instalim të shpejtë dhe baza mund të shkëputet me shtypje të butë, të lehtë për t'u instaluar dhe çmontuar, duke shmangur çmontimin dhe heqjen e shumëfishtë për të dëmtuar derën e kabinetit dhe funksionimi është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Mentesha TALLSEN 45 GRAND ME KLIP, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje e heshtur dhe e mëndafshtë, 100,000 herë mbyllje pa rrjedhje vaji. Produkti ka një vidë rregulluese për rregullim të lehtë. TALLSEN 45 GREE CLIP-ON HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, dhe cilësia e produktit me cilësi të lartë ka fituar njohjen dhe besimin e partnerëve vendas dhe të huaj
Mentesha 90 SHKALLA E PAPËPARSHME KABINETI, kënd i veçantë hapjeje dhe mbylljeje 90°, dizajn bazë i pandashëm. Zgjidhni material çeliku të petëzuar me cilësi të lartë dhe të nikeluar për të përmirësuar më tej aftësinë kundër ndryshkut. Produkti është i pajisur me amortizues hidraulik, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme dhe hapja dhe mbyllja është e heshtur, duke ju sjellë një përvojë përdorimi të qetë dhe të qetë. Mentesha 90 GRALË E PAPËPARSHME KABINETI duke përdorur teknologji të avancuar ndërkombëtare të prodhimit, produktet kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimin e cilësisë SGS zviceran dhe certifikimin CE. Cilësia e produktit është në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është e qëndrueshme dhe e garantuar
TALLSEN MERTENSHA E PAPAKTUAR 45 GRAND, dizajn me bazë fikse, e përshtatshme për mobilje të përfunduara si kabinete integrale pa çmontim dytësor, ekonomike dhe e përballueshme. Produkti është bërë prej çeliku të mbështjellë me cilësi të lartë, me trajtim sipërfaqësor të nikeluar, i cili ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit. Materialet e zgjedhura dhe të trasuara, mbajtja e shkëlqyeshme e ngarkesës, hapja dhe mbyllja e qetë, mbrojtja hidraulike, ju sjellin një përvojë përdorimi të butë dhe të qetë. TALLSEN 45 DGREE INSEPERABLE HINGE kanë kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, testin e cilësisë zvicerane SGS dhe kanë marrë certifikatën CE, në përputhje me standardet ndërkombëtare, dhe cilësia është më e garantuar
TALLSEN TH5090 HINGE mbart teknologjinë unike të projektuesit, duke krijuar një menteshë që lejon derën e kabinetit të hapet 90 gradë. Mentesha TH5090 është e pajisur me një bazë me katër vrima dhe trupi i krahut adopton një dizajn klasik gjysmë të hapur të shtrëngimit të bishtit, i cili është i thjeshtë por i qëndrueshëm; Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jeta e shërbimit mund të arrijë 10 vjet; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CLIP-ON KUPA 40mm, madhësia e vrimës së kupës së menteshës 40mm, e përshtatshme për panele më të trasha të dyerve të mobiljeve. Dizajn me instalim të shpejtë, instalim dhe çmontim i lehtë, thjesht shtypni butësisht bazën, duke shmangur çmontimin e shumëfishtë dhe dëmtimin e derës së kabinetit, i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur. Krahu ndihmës mbrojtës i përmirësuar, forcë hapëse dhe mbyllëse më uniforme, me amortizues hidraulik, hapje dhe mbyllje të heshtur, duke ju dhënë një përvojë përdorimi të rehatshme dhe të qetë. Në procesin e prodhimit, duke iu përmbajtur teknologjisë së avancuar ndërkombëtare, TALLSEN 40mm CUP CLIP-ON HYDRAULIC HINGE kanë kaluar certifikimin ISO9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare dhe cilësia dhe siguria janë të garantuara
Mentesha HIDRAULIKE TALLSEN CUP 26MM, vrima filxhanësh 26mm, e përshtatshme për panele më të holla të dyerve të mobiljeve, dizajn i bazës me kapëse, thjesht shtypni butësisht për të shkëputur bazën, duke shmangur dëmtimet e shumta të çmontimit dhe montimit në derën e kabinetit, e lehtë për t'u montuar dhe çmontoj. Përmirësoni krahun e ndihmës mbrojtës, forca e hapjes dhe mbylljes është më uniforme, me amortizues hidraulik dhe hapja dhe mbyllja janë të heshtura, duke ju dhënë një shtëpi të rehatshme dhe të qetë. Për sa i përket procesit të prodhimit, TALLSEN 26MM CUP HYDRAULIC CLIP-ON HINGE ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, plotësisht në përputhje me testin zviceran të cilësisë SGS dhe certifikimin CE, duke iu përmbajtur standardeve të avancuara ndërkombëtare, cilësia dhe siguria janë të garantuara.
Mentesha e rregullueshme 3D me kapëse TALLSEN TH1659 kombinon konceptin e humanizuar të dizajnit të markës Tallsen. Projektuesi ka përmirësuar më tej menteshën 165 gradë. Baza shton një funksion të rregullueshëm tredimensional për ta bërë derën e kabinetit të përshtatet pa probleme me kabinetin. Është një nga më të njohurit në mesin e menteshave me kënd të madh Tallsen. Mbrojtësi i integruar ndihmon derën e kabinetit të mbyllet butësisht dhe është e sigurt për të parandaluar shtrëngimin e duarve; Me një bazë të shkëputshme, ajo mund të çmontohet në një sekondë, gjë që kursen shumë kohën e instalimit; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN TH1649 HINGE është mentesha e përmirësuar 165 gradë, e kombinuar me konceptin e dizajnit të orientuar nga njerëzit e Tallsen, trupi i krahut është i pajisur me një bazë të shkëputshme, kështu që ne mund ta çmontojmë atë në një sekondë. I kombinuar me buferin e integruar, mbyllni butësisht derën e kabinetit, duke krijuar një mjedis të qetë për jetën tonë në shtëpi. Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jetëgjatësia e shërbimit mund të arrijë 10 vjet. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
Mentesha TALLSEN TH1619 165 GRAMË mund të hapë derën e kabinetit në një kënd prej 165 gradë, gjë që përmirëson shumë hapësirën tonë të ruajtjes; Mentesha është e pajisur me një bazë klasike me katër vrima dhe trupi i krahut adopton një model të shtrëngimit të bishtit në formë dhëmbi gjysmë të hapur, i cili është i thjeshtë por i qëndrueshëm; Dizajni më i trashë 1,0 mm i bazës dhe trupit të krahut është i mjaftueshëm për të mbështetur dyert e kabinetit që peshojnë deri në 10 kg pa deformim dhe jeta e shërbimit mund të arrijë 10 vjet; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
nuk ka të dhëna

Pyetjet e shpeshta në lidhje me menteshën e kabinetit

1
Çfarë është një menteshë kabineti?
Mentesha e kabinetit është një lloj hardueri që ngjitet në brendësi të derës së kabinetit dhe vetë kabinetit, duke lejuar që dera të hapet dhe mbyllet
2
Cilat janë llojet e ndryshme të menteshave të kabinetit?
Ka disa lloje të menteshave të kabinetit, të tilla si menteshat e fshehura, menteshat e mbivendosura, menteshat vetëmbyllëse dhe menteshat evropiane
3
Si mund të përcaktoj se cilin lloj menteshë të përdor për kabinetin tim?
Lloji i menteshës që ju nevojitet do të varet nga faktorë të tillë si lloji i derës, materiali i kabinetit dhe nëse dëshironi apo jo një menteshë të fshehur. Hulumtimi i secilit lloj mentesh dhe kontrolli për pajtueshmërinë është i rëndësishëm përpara se të merrni vendimin tuaj përfundimtar
4
Si mund të instaloj një menteshë kabineti?
Instalimi mund të ndryshojë sipas llojit të menteshës me të cilën po punoni, por në përgjithësi ai përfshin matjen e saktë, shpimin e vrimave pilot dhe vidhosjen e menteshës së re në derë dhe kornizë. Udhëzuesit dhe mësimet në internet janë në dispozicion për t'ju ndihmuar nëse nuk jeni të sigurt
5
A mund t'i zëvendësoj menteshat ekzistuese të kabinetit me të reja?
Po, ju mund t'i zëvendësoni menteshat ekzistuese të kabinetit me të reja. Sigurohuni që të hulumtoni se cilat mentesha janë në përputhje me kabinetin tuaj dhe si t'i instaloni dhe rregulloni siç duhet
6
A kërkojnë mirëmbajtje menteshat e kabinetit?
Varetat e kabinetit mund të lirohen me kalimin e kohës ose të mbledhin papastërti dhe yndyrë, duke bërë që ato të kërcasin ose kërcasin. Kryerja e mirëmbajtjes së rregullt duke pastruar menteshat dhe duke shtrënguar çdo vidë të lirshme mund të zgjasë jetëgjatësinë e tyre
7
Sa shpesh duhet të ndërroj menteshat e kabinetit tim?
Varet e kabinetit mund të zgjasin për vite me mirëmbajtjen dhe përdorimin e duhur, por nëse shfaqen ndonjë shenjë konsumimi ose ndryshkjeje, është koha për t'i zëvendësuar ato. Është gjithashtu e rëndësishme të zëvendësoni menteshat tuaja nëse ato nuk janë më në përputhje me stilin ose dizajnin e kabinetit tuaj
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect