loading

Sistemi i sirtarit metalik

Si prodhues i një sistemi sirtar metalik, ne jemi krenarë të ofrojmë një sistem sirtarësh metalikë me cilësi të lartë. Produkti ynë inovativ është prodhuar me standardet më të larta dhe i projektuar për të ofruar funksionalitet dhe qëndrueshmëri. Si një markë private, ne kemi besim se sistemi ynë i sirtarëve do të plotësojë nevojat tuaja dhe madje do të tejkalojë pritshmëritë tuaja. Nëse jeni të interesuar të bëheni agjenti ynë, ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar mundësitë për bashkëpunim dhe promovim të markës sonë, Tallsen, dhe gamën e tij të jashtëzakonshme të produkteve. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!
Koleksioni SLIM METAL DRAWER BOX, koleksioni unik i TALLSEN, përfshin murin anësor, shiritin rrëshqitës me mbyllje të butë me tre seksione dhe lidhëset e përparme dhe të pasme. Thjeshtësia e dizajnit ju lejon ta kombinoni atë me çdo pajisje shtëpiake për ta bërë dizajnin e shtëpisë tuaj të shkëlqejë. Dizajni i murit anësor me sirtar ultra të hollë siguron që ju të mund të përdorni me efikasitet hapësirën tuaj të ruajtjes. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të madhësive në mënyrë që të gjeni produktin më të përshtatshëm për ju. TALLSEN HARDWARE i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi i cilësisë SGS zviceran dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
METAL DRAWER BOX është koleksioni i produkteve të nxehtë të TALLSEN dhe përfshin mur anësor, rrëshqitës me mbyllje të butë me shtrirje të plotë dhe lidhës para dhe mbrapa. E dizenjuar në stilin e thjeshtë gjithmonë të favorizuar nga dizajnerët TALLSEN, METAL DRAWER BOX shfaqet me një shirit katror, ​​i cili e bën më të lehtë për ju të përshtatni çdo pajisje shtëpiake. Proceset e prodhimit të METAL DRAWER BOX është bërë me llak pjekjeje piano, me performancë të fortë kundër korrozionit. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi i cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet METAL DRAWER BOX të TALLSEN janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke siguruar që ju mund t'i përdorni ato pa u shqetësuar.
METAL DRAWER BOX është koleksioni i produkteve të nxehtë të TALLSEN dhe përfshin murin anësor, shiritin rrëshqitës me mbyllje të butë me tre seksione dhe lidhëset e përparme dhe të pasme. E dizenjuar në stilin e thjeshtë gjithmonë të favorizuar nga dizajnerët TALLSEN, METAL DRAWER BOX shfaqet me një shirit të rrumbullakët, i cili e bën më të lehtë për ju të përshtatni çdo pajisje shtëpiake. Proceset e prodhimit të METAL DRAWER BOX është bërë me llak pjekjeje piano, me performancë të fortë kundër korrozionit. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi i cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimi CE. Për sigurimin e cilësisë, të gjitha produktet METAL DRAWER BOX të TALLSEN janë testuar 80,000 herë për hapje dhe mbyllje, duke siguruar që ju mund t'i përdorni ato pa u shqetësuar.
nuk ka të dhëna
Sistemi i sirtarit metalik të Tallsen siguron një përzierje unike të prakticitetit, qëndrueshmërisë dhe personalizimit, të gjitha duke qenë të lehta për t'u përdorur.
Për secilin prej klientëve tanë, ne ofrojmë 100% shërbime dhe produkte individuale, gjatë të cilave derdhim të gjithë përvojën dhe kreativitetin tonë.

Sistemi ynë i sirtarit metalik është bërë prej çeliku të galvanizuar me cilësi të lartë, i cili mund të mbajë një ngarkesë maksimale prej 40 kg. Pajisja e integruar e amortizimit siguron që sirtari të mbyllet butësisht dhe në heshtje. Përveç kësaj, tonë Sistemi i sirtarit metalik vjen në stile të ndryshme, duke përfshirë shiritin e rrumbullakët, shiritin katror, ​​të hollë dhe më shumë. Ne ofrojmë gjithashtu specifikime të ndryshme, si p.sh. me majë të lartë, me majë të mesme dhe me majë të ulët, për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve brenda dhe jashtë shtetit.
Sistemi i sirtarit metalik të TALLSEN i jep përparësi ndikimit të produkteve të saj në jetë dhe është e përkushtuar të zgjerojë ndikimin pozitiv të produkteve të saj dhe të eliminojë çdo negativ. Me pajisjen e integruar të tamponit të sistemit tonë të sirtarit metalik, hapja dhe mbyllja e sirtarëve janë të qetë dhe të qetë. Ky funksionim pa zhurmë siguron që përdoruesit të mos shqetësohen gjatë jetës dhe punës së tyre të përditshme.
Me një profesionist R&Ekipi D, anëtarët e ekipit tonë kanë përvojë shumëvjeçare në dizajnimin e produkteve dhe deri më tani TALLSEN ka marrë një numër patentash shpikjesh kombëtare.
TALLSEN është e përkushtuar të ndihmojë klientët të lehtësojnë ngarkesën e rëndë të instalimit të harduerit. Nëpërmjet produkteve tona inovative të Sistemit të Sirtarëve Metal, ne kemi projektuar një buton instalimi dhe heqjeje me një prekje që e bën konfigurimin të shpejtë dhe të lehtë
TALLSEN i kushton vëmendje të madhe cilësisë së produkteve të saj. Sistemi i sirtarit metalik TALLSEN është bërë prej çeliku të galvanizuar të nivelit të lartë, i cili është më rezistent ndaj korrozionit dhe oksidimit, prandaj produktet tona janë shumë të qëndrueshme dhe të afta t'i rezistojnë provës së kohës.
nuk ka të dhëna

RRETH Sistemit të Sirtarëve Metal TALLSEN

Si më profesionale Prodhuesi i sistemit të sirtarit metalik dhe furnizues i Sistemeve të Sirtarit Metal, TALLSEN ofron shërbim të jashtëzakonshëm para-shitjes dhe pas shitjes. Që nga fillimi i tij, Sistemi i Sirtarëve Metal të TALLSEN është njohur gjerësisht nga klientët e korporatave si brenda dhe jashtë shtetit.


Sistemi i sirtarit metalik është një produkt që mishëron përkushtimin e TALLSEN për përsosmërinë. Ai përfshin ide të shumta dizajni nga dizajnerët tanë të talentuar, duke rezultuar në një produkt plotësisht funksional dhe me cilësi të lartë që është zgjedhja e parë për kompanitë e projektimit dhe prodhimit të mobiljeve.


Në TALLSEN, ne besojmë se cilësia e produkteve tona pasqyron cilësinë e biznesit tonë. Kjo është arsyeja pse ne e prodhojmë pajisjen tonë në Gjermani sipas standardeve më të larta dhe e kontrollojmë atë në përputhje të plotë me standardin evropian EN1935. Produktet tona të Sistemit të Sirtarit Metal i nënshtrohen testimit rigoroz, duke përfshirë testimin e ngarkesës dhe 50,000 cikle testimi të qëndrueshmërisë, për të siguruar qëndrueshmërinë dhe besueshmërinë e tyre.


Zgjidhni sistemin e sirtarit metalik të TALLSEN për një zgjidhje të përsosur që plotëson nevojat tuaja dhe i tejkalon pritshmëritë tuaja

FAQ rreth Tallsen  Sistemi i sirtarit metalik

1
Çfarë është një sistem sirtar metalik?

Një sistem sirtar metalik i referohet strukturës që mban një sirtar në vend brenda një pjese të mobiljeve. Zakonisht është prej metali dhe përfshin komponentë të ndryshëm si rrëshqitës dhe kllapa që lejojnë hapjen dhe mbylljen e qetë të sirtarit.

2
Cilat janë përfitimet e një sistemi sirtar metalik?

Sistemet e sirtarit metalik ofrojnë disa përfitime, duke përfshirë qëndrueshmërinë, forcën dhe qëndrueshmërinë. Ato janë më rezistente ndaj konsumit në krahasim me sistemet e sirtarit prej druri dhe mund të mbajnë ngarkesa më të rënda pa u përkulur ose thyer. Ato sigurojnë gjithashtu një funksionim më të qetë dhe më të besueshëm, duke reduktuar kështu rrezikun e ngjitjes ose të rënies së sirtarëve nga shtrirja.

3
Si të zgjedh sistemin e duhur të sirtarit metalik për mobiljet e mia?

Kur zgjidhni një sistem sirtarësh metalikë, merrni parasysh faktorë të tillë si madhësia dhe pesha e sirtarëve, stili dhe përfundimi i mobiljeve dhe preferencat tuaja personale për funksionimin dhe stilin. Kërkoni sisteme sirtarësh që janë në përputhje me madhësinë dhe specifikimet e mobiljeve tuaja dhe kontrolloni nëse ato janë bërë nga materiale me cilësi të lartë që do të zgjasin.

4
A mund të instaloj vetë një sistem sirtar metalik?

Instalimi i një sistemi sirtar metalik mund të jetë një detyrë sfiduese, veçanërisht nëse nuk keni përvojë me montimin e mobiljeve. Ne ju rekomandojmë të konsultoheni me një instalues ​​profesionist ose të ndiqni me kujdes udhëzimet e prodhuesit për t'u siguruar që sistemi është instaluar në mënyrë korrekte dhe të sigurt.

5
Si ta mirëmbaj sistemin tim të sirtarit metalik?
Sistemet e sirtarëve metalikë kërkojnë pak mirëmbajtje përtej pastrimit dhe lubrifikimit të rastësishëm të pjesëve lëvizëse. Shmangni përdorimin e kimikateve të ashpra ose pastrues gërryes që mund të dëmtojnë përfundimin ose përbërësit metalikë. Kontrolloni periodikisht sistemin për shenja konsumimi ose dëmtimi dhe zëvendësoni çdo pjesë të konsumuar ose të dëmtuar sipas nevojës për të siguruar funksionimin dhe sigurinë e vazhdueshme
6
Çfarë lloj materialesh përdoren në ndërtimin e sistemeve të sirtarit metalik?
Pjesa e përparme e sirtarit, anët dhe fundi janë zakonisht prej metali. Metali mund të ndryshojë në trashësi në varësi të cilësisë së produktit
7
Sa është kapaciteti i peshës së një sistemi sirtar metalik
Kapaciteti i peshës së një sistemi sirtar metalik zakonisht varion nga 75 në 200 paund, në varësi të produktit specifik
8
A mund të personalizohen sistemet e sirtarit metalik për t'iu përshtatur nevojave specifike?
Po, sistemet e sirtarit metalik mund të personalizohen për t'iu përshtatur nevojave specifike. Disa prodhues ofrojnë madhësi, përfundime dhe konfigurime të personalizuara
9
A janë të lehta për t'u instaluar sistemet e sirtarit metalik?
Po, sistemet e sirtarit metalik janë përgjithësisht të lehta për t'u instaluar. Shumica vijnë me udhëzime të detajuara dhe të gjithë pajisjet e nevojshme
10
Cila është kostoja tipike e një sistemi sirtar metalik?
Kostoja e një sistemi sirtar metalik ndryshon në varësi të madhësisë, cilësisë dhe veçorive të produktit
11
Çfarë është MOQ që blen për herë të parë?
Nëse bëhet një paketë logo dhe marke, MOQ është 100 kuti kartoni për artikull. Nëse nuk ka nevojë për një logo dhe paketë marke, MOQ do të ishte e ndryshme për produkte të ndryshme
12
Para se të blejmë, si mund të njohim cilësinë?
Ne mund t'ju dërgojmë mostrën për ta kontrolluar. Gjithashtu, klientët mund të caktojnë një agjent për të inspektuar cilësinë e prodhimit në masë në fabrikën tonë për të siguruar cilësinë
13
Cila është lartësia dhe ngjyra e kutisë së sirtarit Tallsen Metal?
Ka katër lartësi të kutisë së sirtarit metalik: 84 mm, 135 mm, 167 mm dhe 199 mm. Dhe katër madhësi të kutisë së sirtarit të hollë: 86 mm, 118 mm, 167 mm dhe 199 mm
14
Si të instaloni kutinë metalike të sirtarit?

Ne do t'i ofrojmë klientit tonë udhëzimet e instalimit dhe një video të kutisë së sirtarit metalik. Kështu që ju mund të mësoni se si të instaloni kutinë metalike të sirtarit në çdo kohë.

Perfeksion artizanal me sistemet e sirtarit metalik TALLSEN. Zhytuni në katalogun tonë B2B për një përzierje harmonike të forcës dhe sofistikimit. Shkarkoni Katalogun PDF të Sistemit të Sirtarit Metal TALLSEN për të ngritur saktësinë tuaj të dizajnit
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect