loading
Burim gazi
Si private Prodhuesi i burimeve të gazit , ne jemi të përkushtuar të ofrojmë vlera të jashtëzakonshme për klientët tanë dhe do të ishim të nderuar të bashkëpunonim me ju për të arritur këtë qëllim. Faleminderit që keni marrë parasysh Tallsen! Nëse jeni të interesuar për sistemet tona të sirtarit metalik me cilësi të lartë, rrëshqitësit e sirtarëve, menteshat, sustat me gaz, dorezat, aksesorët e ruajtjes së kuzhinës, rubinetat e lavamanit të kuzhinës dhe pajisjet e ruajtjes së garderobës, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të ngazëllyer të dëgjojmë nga blerësit e mundshëm që ndajnë pasionin tonë për produkte inovative dhe të besueshme.  
Materiali: 20# tub përfundimi Distanca në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
Mbarimi i tubit: Sipërfaqja e shëndetshme e bojës Mbarimi i shufrës: Veshje me krom Opsioni i ngjyrave: argjend, e zezë, e bardhë, ari
TALLSEN GAS SPRING është një seri produktesh me shitje të nxehtë të TALLSEN Hardware dhe është gjithashtu një nga produktet e rëndësishme në kabinetin e mobiljeve. Ofron një modalitet të ri për mënyrën e hapjes së derës së kabinetit. TALLSEN GAS SPRING mund të plotësojë kërkesat funksionale të përdoruesve në drejtim të hapjes, mbylljes dhe thithjes së goditjeve të derës së kabinetit. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të GAS SPRING, në mënyrë që të gjeni vendin e instalimit më të përshtatshëm për ju. Funksionet opsionale të burimit të gazit të TALLSEN janë SOFT-UP GAS SPRING, SOFT-UP DHE GAS SPRING, dhe SOFT-DOWN GAS SPRING. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas madhësisë dhe mënyrës së hapjes së derës së kabinetit. Në procesin e prodhimit, TALLSEN prodhon çdo GAS SPRING sipas sistemit gjerman të cilësisë dhe të gjitha burimet GAS duhet të jenë në përputhje me standardin evropian EN1935
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca:20N-150N
Mbarimi i tubit: Sipërfaqja e shëndetshme e bojës Mbarimi i shufrës: Veshje me krom Opsioni i ngjyrave: argjend, e zezë, e bardhë, ari
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
TALLSEN GAS SPRING është një seri produktesh me shitje të nxehtë të TALLSEN Hardware, dhe është gjithashtu një nga produktet harduerike të nevojshme për prodhimin e kabineteve. Rëndësia e dyerve të kabinetit mund të imagjinohet. TALLSEN GAS SPRING mund të plotësojë nevojat individuale të përdoruesve në drejtim të hapjes, mbylljes dhe thithjes së goditjeve të derës së kabinetit. Ne ofrojmë produkte me një sërë funksionesh, ju mund të gjeni produktin më të përshtatshëm për ju. Funksionet opsionale të burimit të gazit të TALLSEN: SOFT UP GAS SPRING, SOFT UP AND GAS SPRING FREE, dhe SOFT DOWN GAS SPRING. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas madhësisë së derës së kabinetit dhe funksioneve të kërkuara. Për sa i përket procesit të prodhimit, TALLSEN's GAS SPRING ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 me më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e pajisjeve. Të gjitha burimet GAS përputhen me standardin evropian EN1935
nuk ka të dhëna

Burim gazi

Si private  Prodhuesi i burimeve të gazit , ne jemi të përkushtuar të ofrojmë vlera të jashtëzakonshme për klientët tanë dhe do të ishim të nderuar të bashkëpunonim me ju për të arritur qëllimin. Nëse jeni të interesuar për sistemet tona të sirtarit metalik me cilësi të lartë, rrëshqitësit e sirtarëve, menteshat, sustat me gaz, dorezat, aksesorët e ruajtjes së kuzhinës, rubinetat e lavamanit të kuzhinës dhe pajisjet e ruajtjes së garderobës, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të emocionuar të dëgjojmë nga ata që ndajnë të njëjtin pasion për produkte inovative dhe të besueshme.  
nuk ka të dhëna

Të gjitha Produktet

Materiali: 20# tub përfundimi Distanca në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
Mbarimi i tubit: Sipërfaqja e shëndetshme e bojës Mbarimi i shufrës: Veshje me krom Opsioni i ngjyrave: argjend, e zezë, e bardhë, ari
TALLSEN GAS SPRING është një seri produktesh me shitje të nxehtë të TALLSEN Hardware dhe është gjithashtu një nga produktet e rëndësishme në kabinetin e mobiljeve. Ofron një modalitet të ri për mënyrën e hapjes së derës së kabinetit. TALLSEN GAS SPRING mund të plotësojë kërkesat funksionale të përdoruesve në drejtim të hapjes, mbylljes dhe thithjes së goditjeve të derës së kabinetit. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të GAS SPRING, në mënyrë që të gjeni vendin e instalimit më të përshtatshëm për ju. Funksionet opsionale të burimit të gazit të TALLSEN janë SOFT-UP GAS SPRING, SOFT-UP DHE GAS SPRING, dhe SOFT-DOWN GAS SPRING. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas madhësisë dhe mënyrës së hapjes së derës së kabinetit. Në procesin e prodhimit, TALLSEN prodhon çdo GAS SPRING sipas sistemit gjerman të cilësisë dhe të gjitha burimet GAS duhet të jenë në përputhje me standardin evropian EN1935
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca:20N-150N
Mbarimi i tubit: Sipërfaqja e shëndetshme e bojës Mbarimi i shufrës: Veshje me krom Opsioni i ngjyrave: argjend, e zezë, e bardhë, ari
Materiali:Çeliku, plastika, tub përfundimi 20# Qendra në qendër: 245 mm Goditja: 90 mm Forca: 120N-150N
TALLSEN GAS SPRING është një seri produktesh me shitje të nxehtë të TALLSEN Hardware, dhe është gjithashtu një nga produktet harduerike të nevojshme për prodhimin e kabineteve. Rëndësia e dyerve të kabinetit mund të imagjinohet. TALLSEN GAS SPRING mund të plotësojë nevojat individuale të përdoruesve në drejtim të hapjes, mbylljes dhe thithjes së goditjeve të derës së kabinetit. Ne ofrojmë produkte me një sërë funksionesh, ju mund të gjeni produktin më të përshtatshëm për ju. Funksionet opsionale të burimit të gazit të TALLSEN: SOFT UP GAS SPRING, SOFT UP AND GAS SPRING FREE, dhe SOFT DOWN GAS SPRING. Konsumatorët mund të zgjedhin sipas madhësisë së derës së kabinetit dhe funksioneve të kërkuara. Për sa i përket procesit të prodhimit, TALLSEN's GAS SPRING ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 me më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e pajisjeve. Të gjitha burimet GAS përputhen me standardin evropian EN1935
nuk ka të dhëna
Ngritni funksionalitetin me burimet e gazit TALLSEN. Zhytuni në katalogun tonë B2B për një përzierje të qetë të forcës dhe saktësisë. Shkarkoni Katalogun PDF të burimeve të gazit TALLSEN për të ripërcaktuar lëvizjen në modelet tuaja
nuk ka të dhëna

Rreth  Prodhuesi i burimeve të gazit

Tallsen ofron produkte praktike, të qëndrueshme dhe të personalizueshme me lehtësi në përdorim. Për secilin prej klientëve tanë, ne ofrojmë 100% shërbime dhe produkte individuale me gjithë përvojën dhe kreativitetin tonë në proces.
Burimet e gazit të Tallsen janë të përballueshme me cilësi të lartë dhe plotësisht funksionale. Dizajnerët tanë i japin përparësi sigurisë së përdoruesit, duke përfshirë një funksion mbylljeje të butë për të parandaluar kapjen e gishtave dhe për të ofruar mbrojtje maksimale
TALLSEN ka një profesionist me përvojë R&Ekipi D me shumë vite përvojë në dizajnimin e produkteve, dhe deri më tani kemi marrë një numër patentash shpikjesh kombëtare
Të shkëlqyer në projektimin dhe prodhimin e burimeve me gaz për industri dhe aplikime të ndryshme, ne ofrojmë udhëzime dhe rekomandime për llojin më të përshtatshëm të burimeve me gaz për kërkesat tuaja specifike
Ne ofrojmë mbështetje teknike për të ndihmuar klientët të zgjedhin burimin e duhur të gazit, për më tepër, asistenca me instalimin dhe mirëmbajtjen janë të disponueshme për të siguruar performancën optimale të produkteve
nuk ka të dhëna

FAQ

1
Çfarë është një burim gazi?
Një burim gazi, i njohur gjithashtu si një shtyllë gazi ose ngritës gazi, është një lloj pranvere që përdor gaz të ngjeshur për të siguruar forcë ngritëse ose mbështetëse. Ato përdoren zakonisht në një sërë aplikimesh, të tilla si kapuçët e automobilave, mobiljet dhe pajisjet mjekësore
2
Çfarë është prodhuesi i burimeve të gazit?
Një prodhues burim gazi është një kompani që projekton dhe prodhon burime gazi për aplikime të ndryshme. Ata përdorin pajisje dhe materiale të specializuara për të krijuar burime gazi që plotësojnë kërkesat specifike të performancës
3
Çfarë lloje burimesh gazi prodhojnë prodhuesit?
Prodhuesit e sustave të gazit prodhojnë një sërë llojesh burimesh gazi, duke përfshirë burimet e gazit me kompresim, burimet e gazit me tension dhe burimet e gazit të kyçshme. Çdo lloj ka veçori dhe përfitime unike në varësi të aplikacionit
4
Nga çfarë materialesh janë bërë sustat me gaz?
Sustat e gazit mund të bëhen nga materiale të ndryshme, duke përfshirë çelik inox, çelik karboni dhe alumin. Zgjedhja e materialit varet nga kërkesat e aplikimit, të tilla si kapaciteti i peshës dhe qëndrueshmëria
5
Cilët faktorë duhet të merren parasysh kur zgjidhni një prodhues burim gazi?
Kur zgjidhni një prodhues burim gazi, është e rëndësishme të merren parasysh faktorë të tillë si përvoja e tyre, reputacioni dhe proceset e kontrollit të cilësisë. Është gjithashtu e rëndësishme të zgjidhni një prodhues që mund të ofrojë zgjidhje të personalizuara dhe mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit
6
A mund të personalizohen sustat e gazit?
Po, burimet e gazit mund të personalizohen për të përmbushur kërkesat specifike të aplikimit. Prodhuesit e sustave me gaz mund të përshtasin dizajnin dhe specifikimet e një suste me gaz për t'iu përshtatur nevojave të një aplikacioni të veçantë
7
Si të zgjedh burimin e duhur të gazit për aplikimin tim?
Kur zgjidhni një susta me gaz, merrni parasysh faktorë të tillë si kapaciteti i peshës, gjatësia e goditjes dhe opsionet e montimit. Është gjithashtu e rëndësishme të konsultoheni me një prodhues të sustave me gaz për t'u siguruar që susta e gazit është në përputhje me aplikacionin tuaj dhe plotëson kërkesat tuaja të performancës
8
Si të instaloj një burim gazi?
Procesi i instalimit për një burim gazi varet nga aplikimi specifik. Është e rëndësishme të ndiqni me kujdes udhëzimet e prodhuesit dhe të përdorni mjetet dhe pajisjet e duhura. Nëse nuk jeni të sigurt se si të instaloni një burim gazi, konsultohuni me një profesionist
9
Çfarë masash sigurie duhet të merren kur përdorni susta me gaz?
Sustat e gazit mund të gjenerojnë një sasi të konsiderueshme force, prandaj është e rëndësishme të ndiqni masat paraprake të sigurisë kur i përdorni. Kjo mund të përfshijë veshjen e veshjeve mbrojtëse, të tilla si syze sigurie ose doreza, dhe sigurimin që susta e gazit të jetë e siguruar dhe instaluar siç duhet
10
Çfarë mirëmbajtjeje kërkohet për burimet e gazit?
Sustat e gazit kërkojnë mirëmbajtje minimale, por është e rëndësishme t'i mbani ato të pastra dhe të lubrifikuara për të siguruar funksionimin e duhur. Fshini ato periodikisht me një leckë të lagur dhe aplikoni një lubrifikant të projektuar posaçërisht për burimet e gazit. Shmangni përdorimin e vajit ose llojeve të tjera të lubrifikantëve, pasi ato mund të tërheqin papastërtitë dhe mbeturinat
Ngritni funksionalitetin me burimet e gazit TALLSEN. Zhytuni në katalogun tonë B2B për një përzierje të qetë të forcës dhe saktësisë. Shkarkoni Katalogun PDF të burimeve të gazit TALLSEN për të ripërcaktuar lëvizjen në modelet tuaja
nuk ka të dhëna
Arsyet e mira për të punuar me Tallsen

Në tregun global të sotëm me zhvillim të shpejtë, zgjedhja e partnerit të duhur për nevojat e harduerit tuaj të shtëpisë është me rëndësi të madhe. Tallsen është një markë gjermane e njohur për standardet e saj të patëmetë dhe përkushtimin ndaj cilësisë. Me një përzierje unike të trashëgimisë së markës gjermane dhe zgjuarsisë kineze, Tallsen ofron një gamë të gjerë pajisjesh mobiljesh që plotësojnë preferencat e ndryshme të klientëve. Këtu janë disa arsye bindëse pse puna me Tallsen është zgjidhja e duhur për kërkesat e harduerit tuaj të shtëpisë.


Para së gjithash, reputacioni i Tallsen si një markë gjermane flet shumë për përkushtimin e tij ndaj cilësisë dhe inovacionit. Markat gjermane janë të njohura botërisht për aftësitë e tyre inxhinierike dhe vëmendjen ndaj detajeve, duke i bërë ato një zgjedhje kryesore për ata që kërkojnë produkte të besueshme dhe të qëndrueshme. Duke integruar zgjuarsinë kineze në procesin e saj të prodhimit, Tallsen kombinon me sukses më të mirën e të dy botëve, duke u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë që janë gjithashtu me kosto efektive.


Një aspekt tjetër kyç i apelit të Tallsen është respektimi i standardit evropian të inspektimit EN1935. Ky grup i rreptë kriteresh siguron që të gjitha produktet Tallsen të përmbushin standardet e cilësisë më të lartë, duke u dhënë klientëve paqe mendore se investimet e tyre në harduer shtëpiak janë të sigurta dhe të qëndrueshme. Me Tallsen, mund të besoni se po merrni produkte që i janë nënshtruar testeve rigoroze dhe që plotësojnë standardet më kërkuese ndërkombëtare.


Shtrirja globale e Tallsen është një arsye tjetër për të marrë në konsideratë punën me markën. Me programet e bashkëpunimit të krijuara në 87 vende, prania e Tallsen ndihet në të gjithë botën. Ky rrjet i përhapur siguron që ju të keni akses në një gamë të gjerë zgjidhjesh harduerësh për shtëpinë, pavarësisht se ku ndodheni. Angazhimi i Tallsen për të nxitur marrëdhënie të forta me partnerët ndërkombëtarë do të thotë gjithashtu se ju mund të prisni shërbim dhe mbështetje të nivelit të lartë ndaj klientit.


Për më tepër, Tallsen ofron kategori të plota të pajisjeve të pajisjeve shtëpiake, duke ju ofruar një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja të pajisjeve të shtëpisë. Nga aksesorët bazë të harduerit deri te ruajtja e pajisjeve të kuzhinës dhe ruajtja e pajisjeve të garderobës, gama e gjerë e produkteve të Tallsen e bën të lehtë gjetjen e gjithçkaje që ju nevojitet nën një çati. Ky komoditet, i shoqëruar me reputacionin e markës për cilësinë dhe inovacionin, e bën Tallsen një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë një zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe të besueshme të pajisjeve të shtëpisë.


Duke punuar me Tallsen, mund të jeni të sigurt se po bashkëpunoni me një markë të përkushtuar për të ofruar cilësi, inovacion dhe vlerë të jashtëzakonshme.

Shkarkoni Katalogun tonë të Produkteve Hardware
Po kërkoni zgjidhje për aksesorë harduerësh për të përmirësuar cilësinë e produkteve tuaja të mobiljeve? Dërgoni mesazh tani, Shkarkoni katalogun tonë për më shumë frymëzim dhe këshilla falas.
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect