loading


Ekipi Tallsen

Madhësia e kompanisë është drejtpërdrejt proporcionale me aftësinë e stafit;Ne kemi një pasion të madh për atë që bëjmë dhe punojmë shumë për të bërë atë që bëjmë për të marrë rezultatet më të mira,Stafi ynë është aseti ynë më i rëndësishëm dhe ata na bëjnë produktet shkëlqejnë dhe promovojnë suksesin tonë.
Themeluesi i markës Tallsen
Xheni CEO 
Jinli është i njohur në Kinë si një qendër e prodhimit të pajisjeve të vogla metalike, me një reputacion dhe ndikim të rëndësishëm në industri. Si një vendas nga Jinli, fillova karrierën time si menaxher shitjesh në një fabrikë të vogël harduerësh pasi mbarova shkollën e mesme. Gjatë asaj kohe, tregu i pajisjeve po lulëzon, dhe marsi ishte sezoni i pikut, duke tërhequr blerës të shumtë në Jinli.

Pikërisht gjatë kësaj kohe u njoha nga një mik me klientin tim të parë, znj. Fu nga Yiwu International Trade City. Për shkak të kërkesës së lartë të tregut për pajisje, fabrika nuk ishte në gjendje të përmbushte porositë e saj dhe ajo duhej të kërkonte fabrika të tjera.

Më kujtohet që znj. Fu bëri porosinë e saj të parë për 500 kartona mentesha të zakonshme. Marrëveshja nuk ishte e madhe, por unë i shërbeva me kujdes maksimal dhe u sigurova që ajo të merrte produktet më të mira duke ndjekur prodhimin e linjës së parë. Natën e lindjes, ne patëm një bisedë të gjatë gjatë së cilës znj. Fu shprehu vlerësimin e saj për punën time.
Këmbëngulja ime në cilësinë e produktit si dhe një qëndrim i sinqertë dhe pragmatik lanë një përshtypje të qëndrueshme te klienti im. Në vitet e ardhshme, produktet tona morën reagime pozitive në treg. Ajo vazhdoi të bënte porosi me ne çdo muaj. Porositë e saj u rritën gati pesëfish, nga një porosi e provës prej 500 menteshash kartoni në 2000 kartona. Gradualisht u bëmë miq, madje edhe anëtarë të familjes.

Më vonë, pata fatin të kisha akses në mjeshtërinë gjermane dhe teknikat e prodhimit. Ndjekja e pamëshirshme e gjermanëve për përsosmëri në prodhim përputhet në mënyrë të përkryer me angazhimin tim ndaj mjeshtërisë. Kështu, në vitin 2020, themelova markën TALLSEN në Gjermani me shpresën për të krijuar cilësi më të mirë të jetës për përdoruesit globalë të TALLSEN.

Me zhvillimin tonë, ofertat tona të produkteve janë zgjeruar nga pajisjet më të zakonshme për të përfshirë pajisjet e kabinetit të kuzhinës. Ne sjellim në jetë idetë e shkëlqyera të produkteve përmes dizajnit kreativ dhe mjeshtërisë së hollë. Tani, jam i lumtur që TALLSEN ka krijuar partneritete strategjike dhe agjenturore me klientët në të gjithë botën, duke lejuar të gjithë në çdo cep të globit të shijojnë vlerën e produkteve tona!
Ekipi i marketingut
Tallsen ka krijuar një ekip profesional marketingu prej më shumë se 80 punonjësish në kombinimin e ERP, sistemit të menaxhimit CRM dhe modelit të marketingut të platformës së tregtisë elektronike O2O, duke u ofruar blerësve dhe përdoruesve nga 87 vende dhe rajone në mbarë botën një gamë të plotë të pajisjeve shtëpiake. Zgjidhjet.
Ekipi teknik

Për sa i përket menaxhimit të produktit, Tallsen Hardware ka ndërtuar një R&Ekipi D për të hulumtuar dhe zhvilluar vazhdimisht dhe në mënyrë të pavarur produkte të reja funksionale. Tallsen ka fituar një sërë patentash shpikjesh kombëtare, patente të modeleve të shërbimeve, njohje dhe besim nga partnerë vendas dhe të huaj.

Ekipi i prodhimit
TAllsen ka një ekip profesional prodhimi që është përgjegjës për menaxhimin e punës së pajisjeve të prodhimit automatik, sigurimin e procesit të qetë të prodhimit të produktit dhe ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për klientët.
Ekipi i Menaxhimit të Cilësisë

Tallsen krijon një ekip profesional të menaxhimit të cilësisë për të marrë standardet gjermane të prodhimit si standarde të tij, ndjek në mënyrë rigoroze standardin evropian të inspektimit EN1935, respekton rreptësisht standardet e inspektimit të formuluara nga kompania, teston në mënyrë gjithëpërfshirëse cilësinë, funksionin dhe jetën e shërbimit të produkteve për të siguruar siguria e pajisjeve shtëpiake.

Ekipi blerës
Ekipi ynë i prokurimit përbëhet nga katër persona, secili me aftësitë dhe ekspertizën e tij unike. Ekipi ynë përfshin një specialist prokurimi, një menaxher kontratash, një specialist sigurues dhe një menaxher të marrëdhënieve me furnitorët. Secili anëtar i ekipit tonë luan një rol vendimtar në sigurimin e përmbushjes së nevojave të prokurimit të organizatës.

Specialisti i prokurimit është përgjegjës për identifikimin e nevojave të prokurimit të organizatës dhe zhvillimin e një strategjie prokurimi. Menaxheri i kontratës është përgjegjës për menaxhimin e kontratave dhe për të siguruar që organizata të marrë vlerën më të mirë të mundshme. Specialisti i burimeve është përgjegjës për identifikimin e furnitorëve dhe negocimin e çmimeve. Së fundi, menaxheri i marrëdhënieve me furnitorët është përgjegjës për menaxhimin e marrëdhënieve me furnitorët dhe për të siguruar që nevojat e organizatës janë përmbushur.
Ekipi i magazinimit dhe logjistikës

Tallsen Hardware miraton një metodë shumëdimensionale të menaxhimit të rafteve stereoskopike, menaxhim të pavarur të një produkti një kodi dhe ruajtjes së produktit & dorëzim me skanim, duke realizuar përparimin e lartë efikas të miliona ruajtjes së stoqeve dhe shpërndarjen e shpejtë 72-orëshe.

Jenny Chen │kryetar

Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë

9 vjet përvojë në menaxhimin e projekteve të ndërmarrjeve private në shkallë të gjerë, 2 vjet planifikim të marketingut të ndërmarrjeve në shkallë të gjerë, përvoja e menaxhimit është shumë e fundit, duke u fokusuar në krijimin e kulturës së korporatës, vizion strategjik unik

Njihuni me ekipin tonë të shitjeve
65
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
66
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
67
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
68
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
nuk ka të dhëna
Njihuni me ekipin tonë teknik
69
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
70
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
71
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
72
Themeluesi i kompanisë, kryesisht përgjegjës për funksionimin e përgjithshëm dhe marketingun e kompanisë
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect