loading
Rubineta për lavamanin e kuzhinës
Rubineta për lavamanin e kuzhinës janë një komponent thelbësor i çdo kuzhine dhe TALLSEN ofron një gamë të larmishme opsionesh të rubinetit me cilësi të lartë si për aplikacionet e Lavamanit të Kuzhinës ashtu edhe për Lavamanin e Presionit. Rubinetat tona të lavamanit të kuzhinës janë të dizajnuara duke pasur parasysh qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë, të krijuara nga materiale të cilësisë së lartë dhe të ndërtuara për t'i bërë ballë edhe kuzhinave më të kërkuara. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një dizajn elegant dhe modern ose një pamje më tradicionale, ne kemi një rubinet që i përshtatet nevojave tuaja. Me TALLSEN, mund të besoni se rubineti juaj i lavamanit të kuzhinës do t'i tejkalojë pritshmëritë tuaja dhe do ta ngrejë kuzhinën tuaj në një nivel tjetër.

Mbledhja e produkteve
Rubineti i kuzhinës 980756 është një produkt i nxehtë në serinë moderne të rubinetave të kuzhinës TALLSEN. Prodhuar nga çelik inox SUS304 i cilësisë ushqimore, me veti kundër korrozionit dhe rezistente ndaj konsumit. Mbështet rrotullimin 360 gradë, qëndrimin sipas dëshirës dhe përdorimin fleksibël të ujit. produkti gjithashtu mbështet ndërrimin e ujit të nxehtë dhe të ftohtë sipas dëshirës, ​​duke ju dhënë temperaturën e rehatshme të ujit që dëshironi në çdo kohë, me valvola të cilësisë së lartë dhe shkarkimin e ujit të butë, duke ju dhënë përvojën përfundimtare të ujit
Rubinetat e tërhequra të kuzhinës TALLSEN janë bërë prej çeliku inoks të kategorisë ushqimore dhe janë rezistente ndaj korrozionit dhe konsumit, duke i bërë ato një rubinet të qëndrueshëm dhe cilësor të kuzhinës. Procesi është bërë nga çelik inox i krehur dhe i lehtë për t'u pastruar. Ky produkt mbështet 360 gradë rrotullimi, ndërrimi falas i ujit të nxehtë dhe të ftohtë dhe mbështet dy mënyra të daljes së ujit për të kënaqur nevojat tuaja në tërësi
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës komerciale të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN. Të prodhuara nga materiali inox SUS304, i cili nuk çliron substanca të dëmshme. Lavamani është projektuar me lavamanë të dyfishtë, dhe lavamanet me dy tas mund të përdoren në të njëjtën kohë për më të larta Efikasiteti. Qoshet e lavamanit janë të dizajnuara me qoshe R, në mënyrë që njollat ​​e ujit të mos grumbullohen. Jo vetëm kaq, lavamani është i pajisur edhe me një filtër uji me cilësi të lartë dhe një tub të bërë nga zorrë PP miqësore me mjedisin, e cila është e përshtatshme dhe ekonomike pa rrjedhje dhe të sigurt, kështu që mund ta përdorni pa u shqetësuar
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës moderne të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN, të gjitha të cilat janë projektuar nga dizajnerët me përvojë të TALLSEN. Materiali është bërë nga çelik inox i cilësisë ushqimore, i cili është rezistent ndaj acideve dhe alkaleve dhe i qëndrueshëm. Me dizajnin e tij të dyfishtë të lavamanit, ky lavaman kuzhine me dy tas sigurisht që do t'ju përshtatet nëse dëshironi të përmirësoni efikasitetin e kuzhinës tuaj. Lavamani është gjithashtu i pajisur me një filtër kullimi me cilësi të lartë dhe çorape miqësore me mjedisin, duke e bërë atë të sigurt dhe miqësor ndaj mjedisit për ju që ta përdorni
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës moderne të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN, të cilat të gjitha janë dizenjuar nga dizajnerë të vjetër të TALLSEN. Materiali është çelik inox i cilësisë së ushqimit dhe sipërfaqja është e krehur për rezistencë ndaj konsumit dhe pastrim të lehtë. Lavamani i madh i vetëm dhe R- dizajni i qosheve jo vetëm që lejon më shumë hapësirë, por gjithashtu i bën qoshet e lavamanit më të lehtë për t'u pastruar. Lavamani është gjithashtu i pajisur me një filtër me cilësi të lartë dhe tuba ekologjikisht miqësore për përdorim pa shqetësime
Lavamani i kuzhinës me presim TALLSEN është një produkt i nxehtë në gamën e lavamanëve të kuzhinës prej çeliku të pandryshkshëm TALLSEN. Ky lavaman është bërë prej çeliku inox të cilësisë ushqimore, i cili është rezistent ndaj acideve dhe alkaleve dhe i shëndetshëm. Trupi i lavamanit është krijuar në proces të krehur dhe në shkallë të lartë me precizion për një sipërfaqe më të sheshtë dhe më të lëmuar. Ky lavaman ka një dizajn të madh lavaman të vetëm të kombinuar me një dizajn me kënd R për më shumë hapësirë ​​dhe pastrim më të lehtë të qosheve të lavamanit. Ky lavaman është gjithashtu i pajisur me një tub dhe filtër të cilësisë së lartë për shqetësim- përdorim falas
Lavaman Kuzhine TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në serinë e lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN. I krijuar nga material kuarciti me cilësi të lartë, lavamani është rezistent ndaj nxehtësisë dhe i shëndetshëm për mjedisin. mundëson ndarjen dhe dyfishimin e efikasitetit në krahasim me një lavaman të vetëm kuzhine. Qoshet e lavamanit kanë një dizajn të avancuar qoshe R15, në përputhje me konceptet moderne të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, i cili nuk fsheh më papastërtitë dhe papastërtitë dhe e bën më të lehtë pastrimin
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt më i shitur në gamën e lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN. Lavamani është bërë nga material kuarciti cilësor, i cili është rezistent ndaj temperaturave të larta dhe është i shëndetshëm dhe miqësor me mjedisin. Produkti ka një dizajn lavaman me tas të dyfishtë , i cili lejon zonimin dhe dyfishimin e efikasitetit në krahasim me një lavaman kuzhine me një tas të vetëm. Këndet e lavamanit janë të dizajnuara me qoshe të avancuara R15, në përputhje me konceptet moderne të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, dhe qoshet e lavamanit nuk fshehin më papastërtitë dhe janë më të lehta për t'u pastruar
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në gamën komerciale të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN. Lavamani është bërë nga material kuarciti me cilësi të lartë, i cili është i fortë dhe rezistent ndaj korrozionit dhe nuk çliron substanca të dëmshme. Lavamani ka një dizajn qoshe R15 , e cila përputhet me idenë e re të dizajnit të lavamanit të kuzhinës dhe qoshet e lavamanit janë më të lehta për t'u pastruar. Dizajni i lavamanit përmban një dizajn të vetëm lavaman, i cili thellon lavamanin dhe rrit përdorimin e hapësirës suaj
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në koleksionin e lavamanëve kuarc TALLSEN. Lavamani është bërë nga kuarcit natyral, një material i fortë dhe rezistent ndaj nxehtësisë. Lavamani ka një dizajn të vetëm lavaman dhe është i thelluar për më shumë hapësirë. Me një dizajn të avancuar të këndit R15, në përputhje me idenë e re të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, qoshet e lavamanit nuk fshehin më papastërtitë dhe pastrohen më lehtë
Lavamanët e kuzhinës të punuar me dorë TALLSEN kanë qenë gjithmonë në pozitën udhëheqëse në gamën e lavamanëve modernë të kuzhinës TALLSEN, materiali i përdorur është SUS304 i kategorisë ushqimore, i cili nuk çliron substanca të dëmshme. Për sa i përket dizajnit të trupit të lavamanit, dizajni i tasit të dyfishtë mundëson funksionimin më efikas të njëkohshëm përdorni.Linja e kullimit X në fund të lavamanit lejon grumbullimin zero të ujit. Lavamani ka një filtër të dyfishtë të rritur për lehtësi dhe kursim, pa rrjedhje dhe kullim më të butë, Tubi i poshtëm është bërë nga zorrë PP miqësore me mjedisin, i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe temperaturave të larta dhe është i sigurt dhe i sigurt
Lavamanët e kuzhinës të punuar me dorë TALLSEN janë pjesë e gamës së lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN, e cila ka marrë shumë vlerësime pozitive nga konsumatorët. Lavamani është prej çeliku inox SUS304 dhe nuk çliron substanca të dëmshme. Sipërfaqja është bërë nga teknologjia nano-plating, e cila është jongjitëse dhe më e lehtë për t'u pastruar. Dizajni i lavamanit me tas të dyfishtë ju lejon të shumëfishoni efikasitetin tuaj. Ky lavaman kuzhine i punuar me dorë është gjithashtu i pajisur me një filtër kullimi me cilësi të lartë për kullim të qetë dhe pa rrjedhje
nuk ka të dhëna

Rubineta për lavamanin e kuzhinës

Rubineta për lavamanin e kuzhinës janë një komponent thelbësor i çdo kuzhine dhe TALLSEN ofron një gamë të larmishme opsionesh të rubinetit me cilësi të lartë si për aplikacionet e Lavamanit të Kuzhinës ashtu edhe për Lavamanin e Presionit. Rubinetat tona të lavamanit të kuzhinës i japin përparësi qëndrueshmërisë dhe jetëgjatësisë, duke përdorur materiale me cilësi të lartë për t'i bërë ballë kërkesave më të vështira të kuzhinës. Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn elegant dhe modern ose një dizajn më tradicional, ne kemi atë që i përshtatet preferencave tuaja të stilit. Me TALLSEN, mund të besoni se rubineti juaj i lavamanit të kuzhinës do t'i tejkalojë pritshmëritë tuaja dhe do ta ngrejë kuzhinën tuaj në një nivel tjetër.
nuk ka të dhëna
Të gjitha Produktet
Rubineti i kuzhinës 980756 është një produkt i nxehtë në serinë moderne të rubinetave të kuzhinës TALLSEN. Prodhuar nga çelik inox SUS304 i cilësisë ushqimore, me veti kundër korrozionit dhe rezistente ndaj konsumit. Mbështet rrotullimin 360 gradë, qëndrimin sipas dëshirës dhe përdorimin fleksibël të ujit. produkti gjithashtu mbështet ndërrimin e ujit të nxehtë dhe të ftohtë sipas dëshirës, ​​duke ju dhënë temperaturën e rehatshme të ujit që dëshironi në çdo kohë, me valvola të cilësisë së lartë dhe shkarkimin e ujit të butë, duke ju dhënë përvojën përfundimtare të ujit
Rubinetat e tërhequra të kuzhinës TALLSEN janë bërë prej çeliku inoks të kategorisë ushqimore dhe janë rezistente ndaj korrozionit dhe konsumit, duke i bërë ato një rubinet të qëndrueshëm dhe cilësor të kuzhinës. Procesi është bërë nga çelik inox i krehur dhe i lehtë për t'u pastruar. Ky produkt mbështet 360 gradë rrotullimi, ndërrimi falas i ujit të nxehtë dhe të ftohtë dhe mbështet dy mënyra të daljes së ujit për të kënaqur nevojat tuaja në tërësi
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës komerciale të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN. Të prodhuara nga materiali inox SUS304, i cili nuk çliron substanca të dëmshme. Lavamani është projektuar me lavamanë të dyfishtë, dhe lavamanet me dy tas mund të përdoren në të njëjtën kohë për më të larta Efikasiteti. Qoshet e lavamanit janë të dizajnuara me qoshe R, në mënyrë që njollat ​​e ujit të mos grumbullohen. Jo vetëm kaq, lavamani është i pajisur edhe me një filtër uji me cilësi të lartë dhe një tub të bërë nga zorrë PP miqësore me mjedisin, e cila është e përshtatshme dhe ekonomike pa rrjedhje dhe të sigurt, kështu që mund ta përdorni pa u shqetësuar
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës moderne të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN, të gjitha të cilat janë projektuar nga dizajnerët me përvojë të TALLSEN. Materiali është bërë nga çelik inox i cilësisë ushqimore, i cili është rezistent ndaj acideve dhe alkaleve dhe i qëndrueshëm. Me dizajnin e tij të dyfishtë të lavamanit, ky lavaman kuzhine me dy tas sigurisht që do t'ju përshtatet nëse dëshironi të përmirësoni efikasitetin e kuzhinës tuaj. Lavamani është gjithashtu i pajisur me një filtër kullimi me cilësi të lartë dhe çorape miqësore me mjedisin, duke e bërë atë të sigurt dhe miqësor ndaj mjedisit për ju që ta përdorni
Lavamanët e kuzhinës me presim TALLSEN janë pjesë e gamës moderne të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN, të cilat të gjitha janë dizenjuar nga dizajnerë të vjetër të TALLSEN. Materiali është çelik inox i cilësisë së ushqimit dhe sipërfaqja është e krehur për rezistencë ndaj konsumit dhe pastrim të lehtë. Lavamani i madh i vetëm dhe R- dizajni i qosheve jo vetëm që lejon më shumë hapësirë, por gjithashtu i bën qoshet e lavamanit më të lehtë për t'u pastruar. Lavamani është gjithashtu i pajisur me një filtër me cilësi të lartë dhe tuba ekologjikisht miqësore për përdorim pa shqetësime
Lavamani i kuzhinës me presim TALLSEN është një produkt i nxehtë në gamën e lavamanëve të kuzhinës prej çeliku të pandryshkshëm TALLSEN. Ky lavaman është bërë prej çeliku inox të cilësisë ushqimore, i cili është rezistent ndaj acideve dhe alkaleve dhe i shëndetshëm. Trupi i lavamanit është krijuar në proces të krehur dhe në shkallë të lartë me precizion për një sipërfaqe më të sheshtë dhe më të lëmuar. Ky lavaman ka një dizajn të madh lavaman të vetëm të kombinuar me një dizajn me kënd R për më shumë hapësirë ​​dhe pastrim më të lehtë të qosheve të lavamanit. Ky lavaman është gjithashtu i pajisur me një tub dhe filtër të cilësisë së lartë për shqetësim- përdorim falas
Lavaman Kuzhine TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në serinë e lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN. I krijuar nga material kuarciti me cilësi të lartë, lavamani është rezistent ndaj nxehtësisë dhe i shëndetshëm për mjedisin. mundëson ndarjen dhe dyfishimin e efikasitetit në krahasim me një lavaman të vetëm kuzhine. Qoshet e lavamanit kanë një dizajn të avancuar qoshe R15, në përputhje me konceptet moderne të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, i cili nuk fsheh më papastërtitë dhe papastërtitë dhe e bën më të lehtë pastrimin
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt më i shitur në gamën e lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN. Lavamani është bërë nga material kuarciti cilësor, i cili është rezistent ndaj temperaturave të larta dhe është i shëndetshëm dhe miqësor me mjedisin. Produkti ka një dizajn lavaman me tas të dyfishtë , i cili lejon zonimin dhe dyfishimin e efikasitetit në krahasim me një lavaman kuzhine me një tas të vetëm. Këndet e lavamanit janë të dizajnuara me qoshe të avancuara R15, në përputhje me konceptet moderne të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, dhe qoshet e lavamanit nuk fshehin më papastërtitë dhe janë më të lehta për t'u pastruar
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në gamën komerciale të lavamanëve të kuzhinës TALLSEN. Lavamani është bërë nga material kuarciti me cilësi të lartë, i cili është i fortë dhe rezistent ndaj korrozionit dhe nuk çliron substanca të dëmshme. Lavamani ka një dizajn qoshe R15 , e cila përputhet me idenë e re të dizajnit të lavamanit të kuzhinës dhe qoshet e lavamanit janë më të lehta për t'u pastruar. Dizajni i lavamanit përmban një dizajn të vetëm lavaman, i cili thellon lavamanin dhe rrit përdorimin e hapësirës suaj
Lavamani i kuzhinës TALLSEN Quartz është një produkt i nxehtë në koleksionin e lavamanëve kuarc TALLSEN. Lavamani është bërë nga kuarcit natyral, një material i fortë dhe rezistent ndaj nxehtësisë. Lavamani ka një dizajn të vetëm lavaman dhe është i thelluar për më shumë hapësirë. Me një dizajn të avancuar të këndit R15, në përputhje me idenë e re të dizajnit të lavamanit të kuzhinës, qoshet e lavamanit nuk fshehin më papastërtitë dhe pastrohen më lehtë
Lavamanët e kuzhinës të punuar me dorë TALLSEN kanë qenë gjithmonë në pozitën udhëheqëse në gamën e lavamanëve modernë të kuzhinës TALLSEN, materiali i përdorur është SUS304 i kategorisë ushqimore, i cili nuk çliron substanca të dëmshme. Për sa i përket dizajnit të trupit të lavamanit, dizajni i tasit të dyfishtë mundëson funksionimin më efikas të njëkohshëm përdorni.Linja e kullimit X në fund të lavamanit lejon grumbullimin zero të ujit. Lavamani ka një filtër të dyfishtë të rritur për lehtësi dhe kursim, pa rrjedhje dhe kullim më të butë, Tubi i poshtëm është bërë nga zorrë PP miqësore me mjedisin, i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe temperaturave të larta dhe është i sigurt dhe i sigurt
Lavamanët e kuzhinës të punuar me dorë TALLSEN janë pjesë e gamës së lavamanëve të kuzhinës me tas të dyfishtë TALLSEN, e cila ka marrë shumë vlerësime pozitive nga konsumatorët. Lavamani është prej çeliku inox SUS304 dhe nuk çliron substanca të dëmshme. Sipërfaqja është bërë nga teknologjia nano-plating, e cila është jongjitëse dhe më e lehtë për t'u pastruar. Dizajni i lavamanit me tas të dyfishtë ju lejon të shumëfishoni efikasitetin tuaj. Ky lavaman kuzhine i punuar me dorë është gjithashtu i pajisur me një filtër kullimi me cilësi të lartë për kullim të qetë dhe pa rrjedhje
nuk ka të dhëna
Prodhuesit e rubinetit të lavamanit të kuzhinës kanë shumë përparësi përsa i përket projektimit dhe prodhimit të aksesorëve për ruajtjen e kuzhinës. Tallsen ka fleksibilitetin për të personalizuar dizajnin e produktit të tyre dhe për të investuar në R&D për të qëndruar në trend me modën e re dhe për të krijuar përvojën e përsosur të kuzhinës dhe banjës për të rinjtë.

Përdorimi i aksesorëve të ruajtjes së kuzhinës si dollapët, raftet dhe sirtarët mundëson maksimizimin e hapësirës. Me aftësinë tonë për të dizajnuar dhe krijuar aksesorë që akomodojnë madhësi dhe forma të ndryshme artikujsh, pronarët e shtëpive mund të organizojnë në mënyrë efektive kuzhinën e tyre dhe të rrisin kapacitetin e ruajtjes. Për më tepër, prodhuesit e rubinetit të lavamanit të kuzhinës e kuptojnë rëndësinë e aksesit në një kuzhinë. Me aksesorët e duhur të ruajtjes së kuzhinës, gjithçka në kuzhinë mund të jetë e lehtë për t'u aksesuar. Dollapët, sirtarët dhe raftet vijnë në madhësi dhe lartësi të ndryshme që mund të rregullohen për të përmbushur nevojat dhe preferencat e pronarëve të shtëpive, duke e bërë të lehtë gjetjen e artikujve shpejt dhe me më pak telashe 

Në përgjithësi, prodhuesit e rubinetit të lavamanit të kuzhinës kanë një avantazh të rëndësishëm kur bëhet fjalë për krijimin e aksesorëve të ruajtjes së kuzhinës. Me aftësinë e tyre për të personalizuar dizajnin e produktit dhe kërkimin dhe zhvillimin, Tallsen janë në gjendje të maksimizojnë hapësirën dhe të krijojnë një mjedis që është funksional dhe në modë.

FAQ rreth prodhuesve të rubinetave të lavamanit të kuzhinës

1
Çfarë është Tallsen Kitchen Sink Manufacturers?
Tallsen Kitchen Sink Manufacturers është një kompani që është e specializuar në prodhimin e lavamanëve të kuzhinës me cilësi të lartë për përdorim rezidencial dhe komercial
2
Ku ndodhet Tallsen Kitchen Sink Manufacturers?
Tallsen Kitchen Sink Manufacturers ndodhet në Kinë
3
Çfarë është rubineti i lavamanit të kuzhinës?
Rubineti i lavamanit të kuzhinës është një pajisje që kontrollon rrjedhën e ujit në një lavaman kuzhine. Përdoret për pastrimin e enëve, mbushjen e tenxhereve me ujë dhe qëllime të tjera që lidhen me aktivitetet e kuzhinës
4
Cilat janë përfitimet e përdorimit të një rubineti të lavamanit me cilësi të lartë?
Rubinetat e lavamanit të kuzhinës me cilësi të lartë ofrojnë disa përfitime, të tilla si qëndrueshmëria, besueshmëria, lehtësia e përdorimit dhe kontrolli i përmirësuar mbi rrjedhën e ujit
5
Çfarë lloje të rubinetave të lavamanit prodhojnë prodhuesit?
Prodhuesit e rubinetave të lavamanëve të kuzhinës prodhojnë një sërë rubinetash të lavamanëve të kuzhinës, duke përfshirë rubinetat me një dorezë, me dy dorezë, pa prekje, me tërheqje dhe rubinete që tërhiqen
6
Cilat materiale përdoren në prodhimin e rubinetit të lavamanit të kuzhinës?
Rubinetat e lavamanit të kuzhinës janë bërë zakonisht nga materiale të tilla si çelik inox, bronzi dhe plastika e kromuar
7
Cilat karakteristika duhet të kërkoj në një rubinet të lavamanit të kuzhinës?
Karakteristikat që duhen kërkuar në rubinetin e lavamanit të kuzhinës përfshijnë një hark të lartë për më shumë hapësirë, një spërkatës që tërhiqet ose tërhiqet për larje më të lehtë dhe ndërtim të qëndrueshëm dhe të besueshëm
8
Si të zgjedh rubinetin e duhur të lavamanit për kuzhinën time?
Kur zgjidhni një rubinet lavaman kuzhine, merrni parasysh faktorë të tillë si stili dhe dizajni i kuzhinës tuaj, madhësia e lavamanit tuaj, buxheti juaj dhe veçoritë që ju nevojiten
9
Si mund të instaloj një rubinet të ri të lavamanit të kuzhinës?
Instalimi i një rubineti të ri të lavamanit të kuzhinës zakonisht përfshin mbylljen e furnizimit me ujë, heqjen e rubinetit të vjetër dhe instalimin e një të reje sipas udhëzimeve të prodhuesit. Nëse nuk jeni të njohur me hidraulikun, merrni parasysh të punësoni një hidraulik profesionist për të instaluar rubinetin për ju
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect