loading
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 1
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 2
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 3
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 1
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 2
Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 3

Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim

Gjatësia: 270mm-550mm
Logoja: E personalizuar
Paketimi: 4 komplete/karton

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  SL4710 Soft Mbyllje Slides sirtar me kunj me kunj me lëvizje në të njëjtën kohë


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 4 Zgjerimi i plotë S Rrëshqitjet e sirtarit me mbyllje të butë të sinkronizuara

  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 5  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 6

  Përshkrimi

  emri:

  SL4710 Soft Mbyllje Slides sirtar me kunj me kunj me lëvizje në të njëjtën kohë

  Trashësia e rrëshqitjes

  1.8*1.5*1.0 Mm.

  Trashësia e tabelës anësore:

  normalisht 16 mm ose 18 mm nëse është e nevojshme

  Gjatësia:

  250mm-600mm

  Poshtë, Majtas & Djathtas

  ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

  Paketare:

  1 set/çantë polifonike; 10 Komplete/karton

  Kapacitetia:

  30Kështë

  Data e mostrës:

  7-10 ditë

  Kushtet e pagesës:

  30% T/T paraprakisht, bilanc para dërgesës

  Rregullimi i forcës së hapjes:

  +25%


  PRODUCT DETAILS

  SL4710 Soft Mbyllje Slides sirtar me kunj me kunj me lëvizje në të njëjtën kohë

  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 7


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 8
  Vendosni mbajtësen e montimit të pasmë të majtë për rrëshqitje në pjesën e pasme të kufomës. Sigurohuni që skaji i poshtëm të jetë në linjë me shenjën e lapsit. Skaji i majtë i kllapës duhet të jetë së bashku me shenjën e futur të majtë. Lidheni me vida montimi të ofruara. Ndiqni të njëjtën gjë për mbajtësin e pasmë në anën e djathtë.
  Më pas vendosni rrëshqitjen e sirtarit të majtë në karkasë dhe shtyjeni përsëri në kllapa. Ngjitni skajin e përparmë në anën e kornizës së fytyrës.  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 9
  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 10

  Përdorni vida montimi për t'u ngjitur. Dhe ju mund të vendosni në mënyrë të ngjashme rrëshqitjen në anën e djathtë.
  Më në fund, mund t'i zgjasni rrëshqitjet jashtë dhe të vendosni sirtarët brenda. Duhet të klikojë në kllapin e montimit të përparmë. Pasi të keni mbaruar me rrëshqitjen në anën e djathtë, provoni funksionimin e sirtarit. Nëse rrëshqet brenda dhe jashtë lehtësisht, keni mbaruar me instalimin.


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 11  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 12Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 13

  INSTALLATION DIAGRAM

  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 14


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 15


  TALLSEN është një kompani e disa njerëzve që punojnë më mirë në industri, të cilët u mblodhën për të përhapur idenë, përvojën dhe ndarjen e historisë së tyre gjatë punës, te njerëzit që janë të etur për përmirësimin e shtëpisë, mbështetjen DIY dhe mjetet miqësore me ekspertizën.


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 16


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 17


  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 18Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 19

  Soft Mbyllje në të njëjtën kohë Lëvizja e kunjit me kunj Rrëshqitjet e sirtarit nën montim 20
  Pyetje Dhe Përgjigje:


  Vendosni mbajtësen e montimit të pasmë të majtë për rrëshqitje në pjesën e pasme të kufomës. Sigurohuni që skaji i poshtëm të jetë në linjë me shenjën e lapsit. Skaji i majtë i kllapës duhet të jetë së bashku me shenjën e futur të majtë. Lidheni me vida montimi të ofruara. Ndiqni të njëjtën gjë për mbajtësin e pasmë në anën e djathtë.


  Më pas vendosni rrëshqitjen e sirtarit të majtë në karkasë dhe shtyjeni përsëri në kllapa. Ngjitni skajin e përparmë në anën e kornizës së fytyrës. Përdorni vida montimi për t'u ngjitur. Dhe ju mund të vendosni në mënyrë të ngjashme rrëshqitjen në anën e djathtë.


  Më në fund, mund t'i zgjasni rrëshqitjet jashtë dhe të vendosni sirtarët brenda. Duhet të klikojë në kllapin e montimit të përparmë. Pasi të keni mbaruar me rrëshqitjen në anën e djathtë, provoni funksionimin e sirtarit. Nëse rrëshqet brenda dhe jashtë lehtësisht, keni mbaruar me instalimin.


  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve
  Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
  Zgjidhjen
  Adresa
  TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
  Customer service
  detect