loading
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 1
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 2
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 3
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 1
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 2
Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 3

Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron

Gjatësia: 270mm-550mm
Logoja: E personalizuar
Paketimi: 4 komplete/karton

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  SL4710 Kanali i sirtarit me kunj sinkron me kunj


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 4 Zgjerimi i plotë S Rrëshqitjet e sirtarit me mbyllje të butë të sinkronizuara

  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 5  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 6

  Përshkrimi

  emri:

  SL4710 Kanali i sirtarit me kunj sinkron me kunj

  Trashësia e rrëshqitjes

  1.8*1.5*1.0 Mm.

  Trashësia e tabelës anësore:

  normalisht 16 mm ose 18 mm nëse është e nevojshme

  Gjatësia:

  250mm-600mm

  Poshtë, Majtas & Djathtas

  ± 1,5 mm, ± 1,5 mm

  Paketare:

  1 set/çantë polifonike; 10 Komplete/karton

  Kapacitetia:

  30Kështë

  Data e mostrës:

  7-10 ditë

  Kushtet e pagesës:

  30% T/T paraprakisht, bilanc para dërgesës

  Rregullimi i forcës së hapjes:

  +25%


  PRODUCT DETAILS

  SL4710 Kanali i sirtarit me kunj sinkron me kunj

  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 7


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 8
  Përdorni një nivel për të shtrirë distancën nga skaji i poshtëm i majtë i sirtarit deri në pjesën e pasme të karkasës. Mund të bëni rregullime derisa niveli të tregojë qendërzim të përsosur për të dy linjat.
  Më pas bëni një shenjë lapsi në pjesën e pasme të kufomës duke iu referuar nivelit në skajin e poshtëm si udhëzues. Bëni të njëjtën gjë për anën e djathtë të kufomës.

  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 9
  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 10

  Më pas, keni nevojë për matje të distancës midis hapjes së sirtarit, skajit të majtë të përparmë dhe anës së majtë të karkasës.  Transferoni matjen në kabinet prapa dhe shënoni vendndodhjen e futjes. Bëjeni këtë edhe për kllapa në anën e djathtë.  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 11  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 12Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 13

  INSTALLATION DIAGRAM

  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 14


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 15


  TALLSEN është një kompani e disa njerëzve që punojnë më mirë në industri, të cilët u mblodhën për të përhapur idenë, përvojën dhe ndarjen e historisë së tyre gjatë punës, te njerëzit që janë të etur për përmirësimin e shtëpisë, mbështetjen DIY dhe mjetet miqësore me ekspertizën.


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 16


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 17


  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 18Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 19

  Kanali i sirtarit nën montim me kunj sinkron 20
  Pyetje Dhe Përgjigje:


  Përdorni një nivel për të shtrirë distancën nga skaji i poshtëm i majtë i sirtarit deri në pjesën e pasme të karkasës. Mund të bëni rregullime derisa niveli të tregojë qendërzim të përsosur për të dy linjat. Më pas bëni një shenjë lapsi në pjesën e pasme të kufomës duke iu referuar nivelit në skajin e poshtëm si udhëzues. Bëni të njëjtën gjë për anën e djathtë të kufomës.

  Më pas, keni nevojë për matje të distancës midis hapjes së sirtarit, skajit të majtë të përparmë dhe anës së majtë të karkasës. Transferoni matjen në kabinet prapa dhe shënoni vendndodhjen e futjes. Bëjeni këtë edhe për kllapa në anën e djathtë.


  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve
  Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
  Zgjidhjen
  Adresa
  TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
  Customer service
  detect