loading
Hook rrobash
Rroba grepa janë sende thelbësore shtëpiake që përdoren për të varur rroba, kapele, çanta dhe aksesorë të tjerë. Kapaku i veshjeve TALLSEN, me origjinë nga Gjermania, mishëron stilin e njohur të prodhimit me precizion të vendit, i cili siguron cilësi superiore dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Ndërsa është krijuar gjithashtu për t'u përafruar me parimet e prodhimit më të avancuar të Kinës, ai është përshtatur në mënyrë të përkryer për kërkesat e tregut kinez.

TALLSEN   ka eksploruar tregun ndërkombëtar me inovacion të vazhdueshëm, kërkime dhe zhvillim profesional dhe  kontroll i rreptë i cilësisë. Si rezultat, produkti ka fituar njohje dhe famë mbarëbotërore. Kapja e veshjeve TALLSEN është një kombinim i mrekullueshëm i funksionalitetit dhe tërheqjes estetike. Dizajni i tij i rafinuar nxjerr një elegancë që plotëson çdo lloj dizajni të brendshëm. Ndërsa aftësia e tij e jashtëzakonshme për të mbajtur peshën e lejon atë të mbajë në mënyrë të sigurt edhe sendet më të rënda si palltot dhe çantat. Për ta përmbledhur, TALLSEN ofron një produkt të jashtëzakonshëm që është i gjithanshëm, afatgjatë dhe i përparuar në modë. Ideale për përdorim në mjedise të ndryshme si shtëpitë, hotelet, vendet e punës dhe hapësirat publike, kjo grep ofron në të gjitha aspektet - praktike, qëndrueshmëri dhe stil. Kur zgjidhni TALLSEN, mund të besoni se po merrni një produkt me cilësi të lartë që jo vetëm që përmbush, por shkon mbi dhe përtej pritshmërive tuaja.
TALLSEN CLOTHES HOOK CH2370 përdoret gjerësisht për garderobë, dollapë këpucësh, dyer etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; Kapaku i rrobave ka një dizajn delikat të humanizuar, nuk zë hapësirë, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka stabilitet më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
RROBAT E MURIVE TALLSEN HOOK CH2360 përdoret gjerësisht për garderoba, dollapë këpucësh, dyer etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; grepa e plotë e rrobave është delikate, nuk zë vend, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka qëndrueshmëri më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN CLOTHES HOOK CH2380 përdoret gjerësisht për garderobë, dollapë këpucësh, dyer etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; Kapaku i rrobave ka një dizajn delikat të humanizuar, nuk zë hapësirë, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka stabilitet më të lartë; Ngjyra të ndryshme janë në dispozicion për t'iu përshtatur stileve të ndryshme të shtëpisë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN RROBAT PËR MONTIM NË MURI CH2330 përdoret gjerësisht për veshjet, dollapët e këpucëve, dyert etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; Kapaku i rrobave ka një dizajn delikat të humanizuar, nuk zë hapësirë, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka stabilitet më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN MUNDER RROBAT CH2310 përdoret gjerësisht për veshjet, dollapët e këpucëve, dyert etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; grepa e plotë e rrobave është delikate, nuk zë vend, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka qëndrueshmëri më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
GRAPAT PËR RROBAT PËR MONTIM TË KABINETIT TALLSEN CH2350 përdoret gjerësisht për dollapë, dollapë këpucësh, dyer etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; Kapaku i rrobave ka një dizajn delikat të humanizuar, nuk zë hapësirë, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka stabilitet më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
GRAPAT PËR RROBAT E ARDOBEVE TALLSEN CH2320 përdoret gjerësisht për dollapë, dollapë këpucësh, dyer etj. ne hotele, vila, rezidenciale. Mund të varë rroba, kapele, çanta, peshqirë dhe sende të tjera për të krijuar një hapësirë ​​jetese të rehatshme dhe të rregullt; grepa e plotë e rrobave është delikate, nuk zë vend, grepi përdor vida për të rregulluar grepin e rrobave dhe murin, i cili ka qëndrueshmëri më të lartë; TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
nuk ka të dhëna
Tallsen ofron një kombinim të veçantë të funksionalitetit, elasticitetit dhe personalizimit me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.
Ne krenohemi që i mobilojmë secilit prej klientëve tanë shërbime dhe mallra plotësisht të personalizuara me përvojën dhe kreativitetin tonë.
Në TALLSEN, ne përdorim ekskluzivisht materiale të klasit premium në mallrat tona për të garantuar qëndrueshmërinë e tyre dhe jetëgjatësinë e zgjatur.
TALLSEN përdor metodologjitë gjermane të prodhimit me saktësi për të krijuar produktet tona me standardet më të larta të saktësisë, me theks të madh në detaje dhe kontrollin e cilësisë në çdo hap të procesit
Pavarësisht nga cilësia e jashtëzakonshme e produkteve TALLSEN', ne mbetemi të përkushtuar për të ofruar çmime të përballueshme që i përshtaten një gamë të larmishme klientësh
TALLSEN është i njohur për përkushtimin e tij të palëkundur ndaj cilësisë së lartë dhe inovacionit në industri, gjë që ka çuar në një bazë besnike klientësh dhe një reputacion të gjatë për përsosmëri
nuk ka të dhëna
FAQ rreth prodhuesve të grepave të veshjeve
1
Kush janë prodhuesit e grepave të veshjeve pas markës Tallsen?
Tallsen është një markë në pronësi të një grupi prodhuesish me përvojë, të specializuar në projektimin dhe prodhimin e grepave me cilësi të lartë.
2
Cili është materiali parësor i përdorur nga prodhuesit e grepave të veshjeve Tallsen për të bërë grepat e tyre?
Në Tallsen, prodhuesit tanë të grepave të veshjeve përdorin kryesisht çelik inox me cilësi të lartë për të krijuar grepa të qëndrueshme dhe afatgjatë që mund të varin lloje të ndryshme veshjesh
3
Sa grepa rrobash do të marr në një paketë të vetme të prodhuar nga Tallsen Coat Hook Manufacturers?
Numri i grepave të veshjeve që do të merrni në një paketë Tallsen Clothing Hooks të prodhuar nga Hook Manufacturers ndryshon në varësi të produktit që blini. Për shembull, disa produkte vijnë me një goditje, ndërsa të tjerët vijnë me disa grepa
4
A mund të përdoren grepa rrobash Tallsen si në ambiente rezidenciale ashtu edhe në ato komerciale?
Po, Prodhuesit tanë të grepave të veshjeve projektojnë dhe prodhojnë grepa rrobash që janë të përshtatshme si për ambiente banimi ashtu edhe për komerciale
5
A ka Tallsen partnerë Clothing Hook Manufacturers apo janë e vetmja kompani që prodhon grepa të kësaj cilësie?
Tallsen është një nga prodhuesit më të mirë të grepave të veshjeve në treg kur bëhet fjalë për prodhimin e grepave me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Megjithatë, ka kompani të tjera që prodhojnë gjithashtu grepa me cilësi të ngjashme
6
Cila është garancia për grepat e veshjeve Tallsen të prodhuara nga Prodhuesit Hook?
Në Tallsen, prodhuesit tanë të grepave të veshjeve ofrojnë një garanci dyvjeçare për të gjitha grepat e veshjeve Tallsen. Kjo garanci mbulon çdo defekt në materiale dhe mjeshtëri dhe ofron një zëvendësim ose riparim për çdo produkt me defekt
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect