loading

Mobiljet 3D dhe dritat e transformueshme fitojnë çmimin më të mirë të DDP-së

nga mobilje me porosi të bëra duke përdorur 3D-printim në zyrë fleksibël në shtëpi ndriçimi , çmimi i dizajnit më të mirë të DDP 2021 njeh shtatë produktet më të mira nga bashkëpunimet e Koresë së Jugut që nxisin ndryshime më të shëndetshme të stilit të jetesës. fituesit u zgjodhën nga fondacioni i projektimit të Seulit dhe kryetari i bashkisë oh se-hoon nga një total prej 162 kandidatësh. secila duke paraqitur ide të reja, inovative, dizajnet u krijuan nëpërmjet bashkimit të stilistëve me mendje më kreative të vendit dhe aftësive prodhuese të bizneseve të vogla.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award

të gjitha imazhet me mirësjellje të panairit të dizajnit DDP

çmimi i dizajnit më të mirë të DDP 2021 është një nga programet kryesore të vjetorit Dizajni i DDP panair, tani në edicionin e tretë. mbajtur nga 19-25 tetor në sallën e artit DDP 1, rasti jo vetëm që bashkon krijuesit dhe prodhuesit përmes ekspozitave të mirëfillta, por edhe entuziastët e dizajnit që ndjekin dhe frymëzohen nga ekspozita. platforma është një mundësi për dizajnerët që të realizojnë ide, ndërkohë që u mundëson pronarëve të bizneseve të vogla të rrisin vlerën e produkteve të tyre; Mendimtarët krijues janë çiftuar me mundësitë e prodhimit dhe të biznesit. Qeveria metropolitane e Seulit dhe fondacioni i dizajnit të Seulit i mbështet në mënyrë aktive këto bashkëpunime.

panairi i dizajnit DDP zgjeroi SME-të, venat e ekonomisë sonë publike, konkurrencën në dizajn dhe ofroi mundësi karriere për të rinjtë në dizajn. ngjarja paraqet një cikël të shëndetshëm dhe të virtytshëm brenda industrisë së dizajnit, veçanërisht për të ndihmuar në ngritjen e shkallëve të karrierës. Shpresoj që kjo ngjarje të shënojë nisjen e bashkëjetesës për mbështetjen e rritjes së SME-ve dhe rritjen e konkurrencës në industrinë e dizajnit të Koresë së Jugut. qeveria metropolitane e Seulit nuk do të tërhiqet në mbështetjen e kësaj kauze, ’ komenton oh se-hun, kryebashkiak i qeverisë metropolitane të Seulit.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award

nën temën "jeta e mrekullueshme, bukuria në jetën e përditshme e bën jetën tonë shumë më të lumtur", 106 ekipe pronarësh dhe stilistësh të bizneseve të vogla nga studiot e projektimit të vogla dhe të mesme hynë në çmimin e dizajnit më të mirë të DDP 2021. Zhvillimi i dizajnit zgjati pesë muaj dhe tre faza të gjykimit pasi aplikimet u përzgjodhën fillimisht përmes një shqyrtimi kurator, më pas u votuan nga qytetarët dhe në fund u vlerësuan nga ekspertë të përbërë nga shpërndarës të famshëm vendas, MD selektivë të dyqaneve dhe blerës. shtatë modelet fituese u vlerësuan bazuar në temën, performancën e produktit në treg dhe potencialin e ardhshëm të prodhimit masiv, si dhe cilësinë e produktit, përshtatshmërinë e ekspozitës dhe kreativitetin.

shtatë ekipet e fundit ndahen në tre kategori: tre për mobilje, dy për ndriçim dhe dy për produkte të jetesës. Çmimet përfshijnë tre çmime të mëdha, të quajtura çmimi i kryetarit të bashkisë së Seulit, dhe çmimin e ekselencës dhe çmimin e CEO të fondacionit të dizajnit të Seulit me gjithsej katër ekipe.

plastika e studios dhe studioja JH dizajnojnë karrigen e vetme të mobiljeve, të quajtur flutur, duke përdorur teknologjinë e printimit 3D. frymëzuar nga lëvizja delikate por dinamike e insekteve, pjesa ngre mundësinë e përdorimit të metodave të reja të fabrikimit për mobiljet në bizneset e vogla. forma e saj e lakuar përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e trupit të përdoruesit.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award studio plastike x studio JH

Inxhinieria makemake dhe hwangduck krijojnë dritë tani nr.1, një ndriçim fleksibël dhe i zgjuar për zyrat e shtëpisë. Duke theksuar karakteristikat e tubit kryesor të materialit të tij, dizajni është në gjendje të shndërrohet me dorë në forma të ndryshme, të tilla si bazament, montim në mur ose dysheme. do të thotë se ndriçimi mund të personalizohet dhe të zhvendoset në nevojat e përdoruesit.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award bëj x hwangduck

DSLSM dhe lifethix realizojnë një mbajtëse temjani të projektuar, të quajtur bincense. objekti buron vlerat e përbashkëta të zbrazjes dhe përqendrimit të mendjes për mirëqenie. ndërsa temjani lëshon tym qetësues dhe erë, një akt shërimi u komunikohet në formë fizike edhe njerëzve aty pranë.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award DSLSM x lifethix

TTTT dhe jepni dizajnin e një mobili modular që përbëhet nga një shumëllojshmëri modifikues që mund të përshtaten me kurvat, Shkallësi dhe forma e sipërfaqeve të tjera. kjo do të thotë se orenditë mund të përdoren me efikasitet në një sërë situatash si dhe mjedise.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award TTTT x jep & take

minutat e pasme dhe outro krijojnë një karrige ngrënieje që riinterpreton teknikën tradicionale, të bukur koreane të ikseongwan. arredimi modern rifut metodën artizanale në shtëpi, duke rinovuar artizanatin vendas duke sjellë gjithashtu një ndjenjë freskie. ai jep temën e programit duke vendosur bukurinë në jetën e përditshme për ta bërë jetën tonë shumë më të lumtur.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award minuta pas x outro

studio mindeulae dhe sun ui mi qeramike bëjnë një grup vazosh me lule që mishërojnë ndjenjën dhe rëndësinë e tokës. Dizajni është formuar duke kombinuar dy veti në harmoni: porcelani i bardhë mëndafshi i rafinuar dhe terrakote. një vrimë në majë të saj është frymëzuar nga teknika e punimeve të hapura të përdorura për prodhim, si dhe nga lulet e kumbullës së dancheong. tasi mund të ndahet nga trupi, i cili, nga ana tjetër, mund të përdoret më pas si vazo.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award studio mindeulae x diell ui mi

intenxiv dhe sejeonsa realizojnë ndriçimin poliedrik duke përmirësuar teknologjitë e reja të printimit 3D. me burimin e dritës në qendër të konstruksionit, përdoruesit janë në gjendje të kontrollojnë formën e objektit si dhe intensitetin gjithashtu. imitimet që mund të formojë falë fabrikimit të tij inovativ, do të ishte e pamundur të krijoheshin nëpërmjet prodhimit normal në masë.

3D-printed furniture & transformable lights win 2021 DDP best design award intenxiv x sejeonsa

Ndani atë që ju pëlqen


Rekomandohet për ju.
nuk ka të dhëna
Bëhu në kontakt me ne.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Harta e faqes 
detect