loading

Si të instaloni një lavaman nën montim

Undermount kitchen sink


Çfarë do t'ju duhet

Rrobe e lagur
Kapje silikoni
Thikë e përdorimit
Thikë stuko
Kovë
Pikëllim i rregullueshëm
Pincë
Kaçavidë
Kapëse druri
2 copa druri
Lavaman i ri
Udhëzimet e prodhuesit
Një mik për të ndihmuar në ngritjen e lavamanit


Hapi 1: Kontrolloni hidraulikun tuaj

Përpara se të filloni procesin e instalimit, kontrolloni cilësinë e gypave të furnizimit dhe gypave të kullimit. Nëse janë të ndryshkur, do t'ju duhen të reja.


Hapi 2: Fikni dhe shkëputni furnizimin me ujë

Prisni furnizimin me ujë duke përdorur valvulat e mbylljes nën lavaman. Për të hequr presionin e ujit nga linjat, hapni rubinetin e lavamanit dhe lëreni ujin të rrjedhë derisa të kthehet në një pikues të ngadaltë. Përdorni një çelës të rregullueshëm për të shkëputur tubat e furnizimit me ujë nën lavaman, duke mbajtur një kovë pranë për të kapur ujin e tepërt. Nëse ke një. hedhja e mbeturinave , hiqeni nga priza dhe më pas gjeni ndërprerësin dhe fikeni rrymën.


Hapi 3: Hiqni kurthin P dhe çdo lidhje tjetër

Përdorni pincë për të liruar arrën që lidh kurthin P (pjesa në formë U e tubit të kullimit) në lavamanin tuaj. Tërhiqeni kurthin P, përsëri duke përdorur një kovë për të kapur ujin e tepërt. Nëse ke një. pjatalarëse , shkëputni linjën e kullimit duke përdorur pincë. Nëse keni një deponim të mbeturinave, konsultohuni me udhëzimet e prodhuesit për heqjen.


Hapi 4: Hiqni lavamanin

Përdorni një thikë për të hequr izoluesin ose kapak ku lavamani juaj takohet me tavanin tuaj. Zhvidhosni kapëset nën banakun që e mbajnë lavamanin në vend. Kërkojini një shoku që ta mbajë lavamanin në vend ndërsa e bëni këtë, në mënyrë që të mos ju bjerë. Hiqni me kujdes lavamanin tuaj nga tavolina dhe hiqni çdo gërvishtje të mbetur.


Hapi 5: Instaloni lavamanin e ri

How to Mount an Undermount Sink Illustration

Vendosni kapëset e montimit në lavamanin tuaj të ri sipas udhëzimeve të prodhuesit. Aplikoni një rruazë me kapak silikoni përgjatë buzës së lavamanit të ri. Zhvendoseni lavamanin tuaj të ri në kabinet dhe ngrijeni atë në vend. Fshini çdo silikon të tepërt me një leckë të lagur.


Për ta mbajtur lavamanin tuaj të qëndrueshëm gjatë tharjes së lavamanit dhe ndërkohë që instaloni kapëset e montimit, ju rekomandojmë të përdorni një kapëse druri ose pykë druri për ta mbajtur lavamanin në vend. Nëse jeni duke përdorur një kapëse druri, vendosni një copë druri horizontalisht përgjatë lavamanit tuaj. Për të shmangur gërvishtjen e tavaneve tuaja, vendosni një peshqir nën dru. Më pas, vendosni njërën skaj të një kapëse druri përmes vrimës së kullimit. Vendosni një copë tjetër druri midis pjesës së poshtme të lavamanit dhe kapëses. Shtrëngoni kapësen. Nëse nuk keni një kapëse druri, mund të përdorni gjithashtu një copë druri (sigurohuni që të jetë gjatësia e duhur!) që mund të futet midis pjesës së poshtme të lavamanit dhe dyshemesë së kotesë për të vepruar si mbajtëse. Mbajeni kapësen ose pykën e drurit në vend për 24 orë derisa të thahet.


Pasi kapësja ose pyka të jetë vendosur, lidhni kllapat dhe kapëset e montimit në pjesën e poshtme të lavamanit tuaj. Kjo mund të kërkojë mbyllje ose stërvitje.


Hapi 6: Instaloni kullimin dhe aksesorët

Pasi kapësja e drurit ose pyka e drurit të ketë qëndruar në vend për 24 orë, mund ta hiqni dhe të lidhni kullimin. Aplikoni një rruazë të kullimit në pjesën e poshtme të kullimit për të krijuar një vulë të papërshkueshme nga uji. Nën lavamanin, shtrëngoni copë litari dhe fllanxhën. Hiqni çdo mbushje të tepërt. Nëse do të përdorni një depozitë mbeturinash, instaloni mbajtësin e montimit nën lavaman.


Hapi 7: Lidhni hidraulikun

Ringjisni kurthin P dhe lidhni linjat e furnizimit me ujë me linjat e rubinetit. Riinstaloni kanalin e shkarkimit të lavastoviljes nëse keni një të tillë dhe nëse keni mbeturina, ndiqni udhëzimet e prodhuesit për instalimin.


Hapi 8: Testoni atë

Ndizni furnizimin me ujë dhe derdhni ujin. Kontrolloni për ndonjë shenjë rrjedhjeje dhe rregulloni në përputhje me rrethanat. Pastaj ndizni energjinë në ndërprerësin për hedhjen e mbeturinave.

Ndani atë që ju pëlqen


Rekomandohet për ju.
nuk ka të dhëna
Bëhu në kontakt me ne.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Harta e faqes 
detect