loading
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 1
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 2
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 3
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 4
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 5
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 6
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 1
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 2
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 3
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 4
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 5
Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 6

Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit

Mbarimi i tubit: Sipërfaqja e shëndetshme e bojës
Mbarimi i shufrës: Veshje me krom
Opsioni i ngjyrave: argjend, e zezë, e bardhë, ari

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  GS3301 Shock Minimalist Gas Për Derën e Kabinetit


  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 7


  GAS SPRING

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 8

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 9

  Përshkrimi

  Emri:

  GS3301 Shock Minimalist Gas Për Derën e Kabinetit

  Materia

  Çeliku, plastika, tuba mbarimi 20#

  Distanca në qendër

  245Mm.

  Goditja në tru

  90Mm.

  Forca

  20N-150N

  Opsioni i madhësisë

  12'-280 mm, 10'-245 mm, 8'-178 mm, 6'-158 mm

  Përfundimi i tubit

  Sipërfaqe boje e shëndetshme

  Mbarimi i shufrës

  Veshje me krom

  Opsioni i ngjyrave

  Argjend, e zezë, e bardhë, e artë


  PRODUCT DETAILS


  GS3301Gasi Minimalist Për Derën e Kabinetit.


  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 10
  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 11 Ne duhet të instalojmë shufrën e pistonit të sustave të gazit në pozicionin poshtë, jo me kokë poshtë. Mund të zvogëlojë fërkimin dhe të sigurojë efektin më të mirë të amortizimit dhe ciklin jetësor.
  Për të siguruar funksionimin e pusit të shufrës mbështetëse, duhet të zgjedhim pozicionin e duhur të instalimit dhe ta instalojmë shufrën në mënyrën e duhur siç tregohet më poshtë. Kur e mbyllni, lëreni të lëvizë përmes vijës qendrore të strukturës, ose shufra mbështetëse shpesh do ta hapë derën automatikisht. Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 12


  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 13

  INSTALLATION DIAGRAM

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 14

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 15

  Shiritat e gazit, të njohura ndryshe si burime gazi ose goditje gazi, vijnë në forma të ndryshme.

  Tallsen Hardware është një prodhues lider në treg në zgjidhjet e kontrollit të lëvizjes me bazë në Kinë. Duke ofruar një gamë të gjerë zgjidhjesh me porosi – duke filluar nga asistenca e ngritjes, deri te ulja dhe kundërbalancimi i peshave – ne sigurojmë manovrimin e sigurt të pajisjeve.

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 16

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 17

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 18

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 19

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 20

  Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 21


  FAQS:

  1. Sustat e gazit nuk duhet t'i nënshtrohen animit ose forcave anësore gjatë punës, ose të përdoren si parmakë. Goditës Minimalist me Gaz Për Derën e Kabinetit 22

  2. Nuk lejohet aplikimi i bojës dhe kimikateve në sipërfaqe para ose pas instalimit të sustës me gaz. Përndryshe, besueshmëria e vulosjes mund të dëmtohet.

  3. Susta e gazit është një produkt me presion të lartë. Është rreptësisht e ndaluar për të prerë, djegur ose copëtuar.

  4. Përdorni temperaturën e ambientit: -35℃-+60℃. (Prodhim specifik 80℃).


  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve
  Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
  Zgjidhjen
  Adresa
  TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
  Customer service
  detect