loading

Jeta e rrëshqitjes

Nëse përdoret një udhëzues linear në përdorim, duhet të garantohet se ka një efekt të mirë lubrifikimi. Nëse efekti i lubrifikimit nuk arrihet, rrotullimi i shpejtë do të konsumohet rëndë, gjë që do të ndikojë në pajtueshmërinë e punës dhe do të zvogëlojë jetën e shërbimit. A nuk është vapë? Si të lubrifikoni udhëzuesin linear për të përmirësuar produktivitetin?

Në përzgjedhjen e lubrifikantëve, ne duhet të zgjedhim sipas zbatueshmërisë. Disa lubrifikantë reduktojnë konfliktin dhe parandalojnë këmbyeshmërinë e tyre. Disa lubrifikantë reduktojnë stresin sipërfaqësor midis sipërfaqeve rrotulluese. Hekurudha e rrëshqitjes zgjat jetën dhe pak lubrifikant mund të parandalojë ndryshkjen e sipërfaqes dhe të përmirësojë plotësisht shkallën e përdorimit të saj. Prandaj, për qëllime të ndryshme, duhet të zgjidhen lubrifikantë të ndryshëm. Udhëzuesit linearë më të zakonshëm kërkojnë kërkesa relativisht të larta për lubrifikant. Në përgjithësi, ato duhet të plotësojnë një sërë kërkesash në të njëjtën kohë. Kërkesat janë: qëndrueshmëri e lartë dhe rezistencë e lartë ndaj korrozionit. , Rezistencë e lartë ndaj konsumit, konflikt i ulët dhe forcë e lartë e filmit të vajit.

Ndani atë që ju pëlqen


Rekomandohet për ju.
nuk ka të dhëna
Bëhu në kontakt me ne.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Harta e faqes 
detect