loading
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 1
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 2
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 3
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 4
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 5
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 1
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 2
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 3
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 4
Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 5

Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës

Lloji: Clip-on
Këndi i hapjes: 100 gradë
Materiali: Çelik inox
Mbyllje e butë: po

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës


  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 6


  Kapëse 3d e rregulluar të jetë hidraulike
  mentesha amortizuese (me një drejtim)
  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 7  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 8

  Emri:

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës

  Lloji

  Clip-on One Way

  Këndi i hapjes

  100°

  Diametri i kupës së menteshës 35Mm.

  Materia

  Çelik inox, i veshur me nikel

  Mbyllje e butë hidraulike

  po

  Rregullimi i thellësisë

  -2mm/ +2mm

  Rregullimi i bazës (lart/poshtë)

  -2mm/ +2mm

  Rregullimi i mbulimit të derës
  0mm/ +6mm
  Trashësia e përshtatshme e pllakës 15-20 mm
  Thellësia e kupës së menteshës 11.3Mm.
  Distanca e vrimës së vidës së filxhanit të menteshës 48Mm.
  Madhësia e shpimit të derës 3-7 mm
  Lartësia e pllakës së montimit H=0
  Paketa: 2 copë/polybag 200 copë/karton


  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 9

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 10  PRODUCT DETAILS

  TH3309 Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 11
  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 12

  E plotë, Këndi i hapjes: 110 gradë, Lloji i mbylljes: Mbyllje e butë, rregullim: 3-kamera vertikale, horizontale dhe rregullim i thellësisë.

  Këto janë specifikimet kryesore të menteshave tona, ju lutemi shikoni seksionin e përshkrimeve në fund për një pamje gjithëpërfshirëse të të gjitha specifikimeve.
  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 13

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 14

  INSTALLATION DIAGRAM

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 15

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 16

  Të dizenjuara për dyert e kabineteve pa kornizë, këto mentesha të vogla ndihmojnë në kursimin e hapësirës në kabinete të ngushta për të përmirësuar komoditetin e kuzhinës. Një mbivendosje e plotë është një derë kabineti që fsheh hapjen në zonën e magazinimit. Ky lloj dere lë shumë pak boshllëqe midis hapjeve ngjitur, kështu që vetëm një pjesë e vogël e kutisë së kabinetit është e dukshme midis njësive. Një mbulesë e plotë mbështetet plotësisht në hapjen e kabinetit kur mbyllet. Një mbivendosje e plotë nuk ndërhyn në hapësirën e brendshme të kabinetit.


  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 17  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 18

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 19

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 20

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 21

  Kapëse 3D e rregullueshme në menteshat e fshehura të dyerve të kabinetit të kuzhinës 22


  FAQ:

  Q1: Cili është specifikimi kryesor i menteshës suaj?

  A: Mbivendosja e plotë dhe këndi i hapjes 110 gradë.


  Pyetja 2: Cili është lloji i mbylljes së menteshës suaj?

  A: Mbyllje e butë hidraulike.


  Q3: Në cilin drejtim mund të rregulloj menteshën?

  A: Rregullimi vertikal, horizontal dhe i thellësisë.


  Q4: Cila është sasia minimale e porosisë normale?

  Përgjigje: Të paktën 10,000 copë


  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve
  Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
  Zgjidhjen
  Adresa
  TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
  Customer service
  detect