loading
Tërhiqeni shportën
Si një zgjidhje praktike dhe inovative e ruajtjes e krijuar për kuzhina moderne,  Shporta anësore e tërheqjes së kuzhinës  është e përkryer për pronarët e shtëpive që duan të maksimizojnë hapësirën e tyre të ruajtjes dhe të rrisin aksesin.
Shporta është një shportë teli e krijuar për t'u përshtatur brenda bazës ose kabineteve të sipërme të kuzhinës. Ai përmban një dizajn unik që ju lejon të tërhiqni me lehtësi shportën, duke e bërë tepër të përshtatshëm marrjen e artikujve shpejt dhe me lehtësi gjatë gatimit.
Shporta e tërheqjes së kuzhinës ofron një avantazh të rëndësishëm pasi maksimizon kapacitetin e ruajtjes me dizajnin e tij të avancuar. Kjo ju mundëson të ruani një numër më të madh artikujsh brenda të njëjtës zonë në krahasim me kabinetet konvencionale, duke e bërë atë veçanërisht të dobishëm për ata me kuzhina kompakte ose kapacitet të kufizuar ruajtjeje 
TALLSEN PO1056 është një seri shportash tërheqëse që përdoren për të ruajtur furnizimet e kuzhinës, si shishet e erëzave dhe shishet e verës etj. Kjo seri koshash magazinimi adopton një strukturë teli të sheshtë të lakuar dhe sipërfaqja është e veshur me nano të thatë, e cila është e sigurt dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Dizajni i ruajtjes me 3 shtresa, kabineti i vogël realizon kapacitet të madh. Çdo shtresë e koshave të magazinimit përmban një strukturë të qëndrueshme dizajni për të krijuar një identitet koheziv. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, Sipas standardit të BE-së EN1935, të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN PO1046 është një seri shportash që tërhiqen për të ruajtur furnizimet e kuzhinës si bukë, erëza, pije, etj. Kjo shportë seri ka një strukturë harkore rrethore, e cila është e lëmuar dhe nuk gërvisht duart. Dizajni me dy shtresa të larta dhe të ulëta e bën të lehtë marrjen e artikujve. Pjesa e poshtme është e pajisur me rrëshqitëse amortizimi të markës, që ngarkon lehtësisht artikujt 30 kg. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, Sipas standardit të BE-së EN1935, të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN PO1067 është një kosh plehrash elegant dhe i thjeshtë kabineti me një dizajn të fshehur të integruar për të maksimizuar përdorimin e hapësirës së kuzhinës. Dizajni i kovës së dyfishtë me kapacitet të madh 30L, renditja e mbeturinave të thata dhe të lagështa, e lehtë për t'u pastruar. Hapja dhe mbyllja e heshtur e jastëkut, zvogëlon zhurmën e jetës në shtëpi. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN PO1061 është një seri shportash tërheqëse që përdoren për ruajtjen e shisheve të erëzave dhe shisheve të pijeve në kuzhinë. Shportat e magazinimit të kësaj serie kanë strukturë të rrumbullakët në formë harku, e cila është e sigurt për t'u prekur pa gërvishtur duart. dizajn me tre shtresa të montuara në anë, trup i vogël kabineti për të arritur kapacitet të madh. Çdo shtresë e koshave të magazinimit përmban një strukturë të qëndrueshme dizajni për të krijuar një identitet koheziv. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN PO1055 është një shportë tërheqëse shumëfunksionale për ruajtjen e enëve të kuzhinës si shishet me erëza, tasat dhe shkopinjtë, thikat dhe dërrasat e prerjes etj. Një kabinet për të gjitha nevojat tuaja të gatimit. Dizajni i integruar i kabinetit shkëputet nga struktura tradicionale e kuzhinës. Shporta e magazinimit të kësaj serie adopton një tel të rrumbullakët me strukturë harku, i cili është i lëmuar dhe nuk gërvisht duart. Dizajni i humanizuar i ndarjes së thatë dhe të lagësht parandalon që produkti të lagështohet dhe të mykohet. Dizajni me dislokim të lartë dhe të ulët e shfrytëzon plotësisht hapësirën e kabinetit. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi i cilësisë zvicerane SGS dhe certifikimi CE, sigurojnë që të gjitha produktet përputhen me standardet ndërkombëtare
TALLSEN PO1047 është një seri shportash tërheqëse për ruajtjen e shisheve të erëzave dhe shisheve të verës në kuzhinë. Shporta e magazinimit të kësaj serie ka një strukturë me vijë të lakuar dhe të rrumbullakët, e cila ndihet rehat dhe nuk gërvisht duart. Shporta e tërheqjes anësore ultra e ngushtë është e përshtatshme për dollapët e ngushtë të kuzhinës dhe dizajni me dy shtresa plotëson nevojat e ruajtjes në lartësi të ndryshme. Çdo shtresë e koshave të magazinimit përmban një strukturë të qëndrueshme dizajni për të krijuar një identitet koheziv. TALLSEN i përmbahet teknologjisë së përparuar ndërkombëtare të prodhimit, të autorizuar nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001, testimi zviceran i cilësisë SGS dhe certifikimi CE, siguron që të gjitha produktet të përputhen me standardet ndërkombëtare
nuk ka të dhëna
Furnizuesi i aksesorëve të mobiljeve Tallsen shkëlqen në ofrimin e produkteve që ndërthurin funksionalitetin, qëndrueshmërinë dhe fleksibilitetin me një përvojë miqësore për përdoruesit.
Ekspertiza jonë e gjerë dhe qasja inovative na mundësojnë të ofrojmë zgjidhje të përshtatura dhe produkte të personalizuara për të përmbushur nevojat dhe preferencat individuale të klientëve tanë.
FAQ rreth furnizuesit të aksesorëve të mobiljeve Tallsen
1
Cili është standardi i cilësisë për aksesorët e mobiljeve dhe produktet e sirtarëve të Tallsen?
Tallsen i përmbahet standardit evropian të inspektimit EN1935, duke siguruar që të gjitha produktet e tij të jenë në përputhje me standardet e cilësisë më të lartë
2
Çfarë i bën unike aksesorët e mobiljeve dhe produktet e sirtarëve të Tallsen?
Tallsen ofron një përzierje unike të trashëgimisë së markës gjermane dhe zgjuarsisë kineze, duke u ofruar klientëve produkte me kosto efektive dhe me cilësi të lartë
3
A ka Tallsen një prani globale?
Po, Tallsen ka programe bashkëpunimi të krijuara në 87 vende, duke e bërë të lehtë aksesin në një gamë të gjerë zgjidhjesh harduerike shtëpiake
4
A ofron Tallsen një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve harduerike shtëpiake?
Po, Tallsen ofron një kategori të plotë të furnizimeve të pajisjeve të shtëpisë, duke përfshirë aksesorët bazë të harduerit, ruajtjen e pajisjeve të kuzhinës dhe ruajtjen e harduerit të garderobës
5
A mund të pres cilësi, inovacion dhe vlerë të jashtëzakonshme nga produktet e Tallsen?
Po, Tallsen është i përkushtuar të ofrojë cilësi, inovacion dhe vlerë të jashtëzakonshme, duke e bërë atë një partner ideal për të gjitha nevojat tuaja të harduerit të shtëpisë
6
Çfarë përfitimesh ofron Tallsen si furnizues i aksesorëve të mobiljeve dhe rrëshqitjeve të sirtarëve?
Tallsen ofron një zgjidhje të besueshme dhe gjithëpërfshirëse për të gjitha nevojat e pajisjeve të shtëpisë tuaj, të mbështetur nga reputacioni i saj për inovacionin, cilësinë, vlerën dhe shërbimin ndaj klientit
7
Si e ruan Tallsen angazhimin e tij ndaj cilësisë dhe inovacionit?
Duke integruar trashëgiminë e markës gjermane dhe zgjuarsinë kineze në procesin e saj të prodhimit dhe duke iu përmbajtur standardeve rigoroze të cilësisë, Tallasen siguron që produktet e saj të jenë të sigurta, të qëndrueshme dhe me kosto efektive.
8
A mund të ofrojë Tallsen zgjidhje me porosi për aksesorët e mobiljeve dhe rrëshqitjet e sirtarëve?
Po, Tallsen specializohet në zgjidhje harduerike të personalizuara që kujdesen për preferencat dhe kërkesat specifike të klientit
9
Si siguron Tallsen kënaqësinë e klientit?
Tallsen vendos një prioritet të lartë në kënaqësinë e klientit, duke ofruar shërbime të nivelit të lartë ndaj klientit, mbështetje dhe kujdes pas shitjes për të siguruar që klientët e tij të marrin përvojën më të mirë të mundshme
10
Cila është politika e garancisë për aksesorët e mobiljeve dhe produktet e sirtarëve të Tallsen?
Tallsen ofron një politikë garancie për të gjitha produktet e saj, duke siguruar që klientët mund të besojnë se investimet e tyre janë të mbrojtura nga defektet dhe keqfunksionimet
Të interesuar për Tallsen?
Po kërkoni zgjidhje për aksesorë harduerësh për të përmirësuar cilësinë e produkteve tuaja të mobiljeve? Dërgoni mesazh tani, Shkarkoni katalogun tonë për më shumë frymëzim dhe këshilla falas.
nuk ka të dhëna
Arsyet e mira për të punuar
me Tallsen Drawer Slides Manufacturer

Në tregun global të sotëm me zhvillim të shpejtë, zgjedhja e partnerit të duhur për nevojat e harduerit tuaj të shtëpisë është me rëndësi të madhe. Tallsen është një markë gjermane e njohur për standardet e saj të patëmetë dhe përkushtimin ndaj cilësisë. Me një përzierje unike të trashëgimisë së markës gjermane dhe zgjuarsisë kineze, Tallsen ofron një gamë të gjerë pajisjesh mobiljesh që plotësojnë preferencat e ndryshme të klientëve. Këtu janë disa arsye bindëse pse puna me Tallsen është zgjidhja e duhur për kërkesat e harduerit tuaj të shtëpisë.


Para së gjithash, reputacioni i Tallsen si një markë gjermane flet shumë për përkushtimin e tij ndaj cilësisë dhe inovacionit. Markat gjermane janë të njohura botërisht për aftësitë e tyre inxhinierike dhe vëmendjen ndaj detajeve, duke i bërë ato një zgjedhje kryesore për ata që kërkojnë produkte të besueshme dhe të qëndrueshme. Duke integruar zgjuarsinë kineze në procesin e saj të prodhimit, Tallsen kombinon me sukses më të mirën e të dy botëve, duke u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë që janë gjithashtu me kosto efektive.


Një aspekt tjetër kyç i apelit të Tallsen është respektimi i standardit evropian të inspektimit EN1935. Ky grup i rreptë kriteresh siguron që të gjitha produktet Tallsen të përmbushin standardet e cilësisë më të lartë, duke u dhënë klientëve paqe mendore se investimet e tyre në harduer shtëpiak janë të sigurta dhe të qëndrueshme. Me Tallsen, mund të besoni se po merrni produkte që i janë nënshtruar testeve rigoroze dhe që plotësojnë standardet më kërkuese ndërkombëtare.


Shtrirja globale e Tallsen është një arsye tjetër për të marrë në konsideratë punën me markën. Me programet e bashkëpunimit të krijuara në 87 vende, prania e Tallsen ndihet në të gjithë botën. Ky rrjet i përhapur siguron që ju të keni akses në një gamë të gjerë zgjidhjesh harduerësh për shtëpinë, pavarësisht se ku ndodheni. Angazhimi i Tallsen për të nxitur marrëdhënie të forta me partnerët ndërkombëtarë do të thotë gjithashtu se ju mund të prisni shërbim dhe mbështetje të nivelit të lartë ndaj klientit.


Për më tepër, Tallsen ofron kategori të plota të pajisjeve të pajisjeve shtëpiake, duke ju ofruar një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja të pajisjeve të shtëpisë. Nga aksesorët bazë të harduerit deri te ruajtja e pajisjeve të kuzhinës dhe ruajtja e pajisjeve të garderobës, gama e gjerë e produkteve të Tallsen e bën të lehtë gjetjen e gjithçkaje që ju nevojitet nën një çati. Ky komoditet, i shoqëruar me reputacionin e markës për cilësinë dhe inovacionin, e bën Tallsen një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë një zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe të besueshme të pajisjeve të shtëpisë.


Duke punuar me Tallsen, mund të jeni të sigurt se po bashkëpunoni me një markë të përkushtuar për të ofruar cilësi, inovacion dhe vlerë të jashtëzakonshme.

Shkarkoni Katalogun tonë të Produkteve Hardware
Po kërkoni zgjidhje për aksesorë harduerësh për të përmirësuar cilësinë e produkteve tuaja të mobiljeve? Dërgoni mesazh tani, Shkarkoni katalogun tonë për më shumë frymëzim dhe këshilla falas.
nuk ka të dhëna
A keni ndonjë pyetje?
Na kontaktoni tani.
Pajisje harduerike të bëra me porosi për produktet tuaja të mobiljeve.
Merrni një zgjidhje të plotë për aksesorët e mobiljeve.
Merrni mbështetje teknike për instalimin, mirëmbajtjen e aksesorëve të harduerit & korrigjim.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect