loading
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 1
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 2
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 3
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 4
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 5
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 6
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 1
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 2
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 3
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 4
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 5
Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 6

Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje

Lloji: Clip-on
Këndi i hapjes: 100 gradë
Materiali: Çelik inox
Mbyllje e butë: po

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje


  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 7


  Kapëse 3d e rregulluar të jetë hidraulike
  mentesha amortizuese (me një drejtim)
  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 8  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 9

  Emri:

  TH3309 Pllakë montimi me mentesha me gjysmë mbivendosje Dera e kabinetit pa kornizë

  Lloji

  Clip-on One Way

  Këndi i hapjes

  100°

  Diametri i kupës së menteshës 35Mm.

  Materia

  Çelik inox, i veshur me nikel

  Mbyllje e butë hidraulike

  po

  Rregullimi i thellësisë

  -2mm/ +2mm

  Rregullimi i bazës (lart/poshtë)

  -2mm/ +2mm

  Rregullimi i mbulimit të derës
  0mm/ +6mm
  Trashësia e përshtatshme e pllakës 15-20 mm
  Thellësia e kupës së menteshës 11.3Mm.
  Distanca e vrimës së vidës së filxhanit të menteshës 48Mm.
  Madhësia e shpimit të derës 3-7 mm
  Lartësia e pllakës së montimit H=0
  Paketa: 2 copë/polybag 200 copë/karton


  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 10

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 11  PRODUCT DETAILS

  TH3309 Pllakë montimi me mentesha me gjysmë mbivendosje Dera e kabinetit pa kornizë

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 12
  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 13


  Udhëzuesi ynë ndërveprues i mbivendosjes së menteshës do ta bëjë të thjeshtë që ju të vini re menteshën dhe pllakën e montimit që dëshironi për aplikimin tuaj.


  Vrimat në pllakën e montimit janë 37 mm larg vijës anësore.37+X është parametri i instalimit.

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 14

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 15

  INSTALLATION DIAGRAM

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 16

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 17

  Tallsen Hardware ka integruar vazhdimisht burimet e industrisë dhe ka përsosur zinxhirin e furnizimit të produkteve, duke mbuluar rrëshqitjen e sirtarit, rrëshqitjen e montimit, kutinë metalike të sirtarit, menteshën, pranverën e gazit, dorezat dhe zgjidhje të tjera produktesh, për të formuar një kategori të pasur, me cilësi të lartë, me kosto efektive dhe të gjerë. Kanal platformë furnizimi me harduer për plotësimin e nevojave të tregjeve të ndryshme brenda dhe jashtë vendit për të hapur tregun ndërkombëtar.


  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 18  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 19

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 20

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 21

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 22

  Dyer të kabinetit pa kornizë për montimin e pllakës së menteshës me gjysmë mbivendosje 23


  FAQ:

  Për të filluar, le të sigurohemi që të gjithë e dimë konkretisht se çfarë është "mbivendosje".:

  "Mbivendosja është se distanca e derës mbivendos skajin e përparmë të dollapit në aspektin e menteshës së derës pasi dera të jetë brenda pozicionit të mbyllur"

  Mbivendosja është gjithashtu çështja kryesore e nevojshme kur ndërrohen ose vendosen mentesha të reja. Në disa raste ju do të dini tashmë matjen tuaj të mbivendosjes. Nëse e bëni këtë, thjesht mund të lëvizni djathtas poshtë në tabelën e mëposhtme, të zgjidhni kompletin që dëshironi dhe të vini re madhësinë e mbivendosjes që përputhet me aplikacionin tuaj.


  Hapi 1: verifikoni nëse aplikacioni juaj ka një kornizë fytyre ose është pa kornizë

  Hapi 2: kapni matjen tuaj të mbivendosjes--pps-- Hapi 3: zgjidhni markën që dëshironi dhe gjithashtu lloji i mbivendosjes mbështeti mbivendosjen tuaj të matur.
  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve
  Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
  Zgjidhjen
  Adresa
  TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
  Customer service
  detect