loading
Tatami Lift
TALLSEN është një furnizues me reputacion dhe prodhuesi i mobiljeve pajisje harduerike, duke ofruar produkte me cilësi të lartë dhe me kosto efektive. Me produkte të besueshme dhe objekte të avancuara prodhimi, TALLSEN synon të jetë një ofrues kryesor global i zgjidhjeve harduerike të mobiljeve përmes teknologjisë së fundit dhe një zinxhiri furnizimi superior.
Lartësia maksimale: 680mm/700mm/700m Goditja: 320/360 mm, 410/290 mm, 310/390 mm Përfundimi: Përfundimi i bojës shëndetësore Paketimi: 1 copë / karton
Qendra: 360-410 /Φ60mm Stroke: 360/240 mm, 410/290mm Opsion ngjyrë:
Lartësia minimale: 310 mm/360 mm Lartësia maksimale: 680 mm/820 mm Goditja: 310/370 mm, 360/460 mm
nuk ka të dhëna
Rreth Aksesorit Hardware Tallen
TALLSEN është një furnizues dhe prodhues profesional i aksesorë mobiljesh produkte harduerike , i njohur për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë dhe produkteve me kosto efektive. Gama jonë e gjerë e aksesorëve harduerikë, duke përfshirë hapës me shtytje, ashensorë tatami, këmbë mobiljesh dhe më shumë, plotësojnë nevojat e ndryshme të industrisë së prodhimit të mobiljeve. Produktet tona harduerike u besohen shumë prodhuesve të famshëm të mobiljeve, studiove të projektimit të mobiljeve, furnizuesve të materialeve të ndërtimit dhe klientëve të tjerë, brenda dhe jashtë shtetit. Ne krenohemi me disa punëtori të automatizuara të prodhimit dhe laboratorët tanë të testimit të produkteve, të cilat sigurojnë që pajisjet tona të prodhohen sipas standardeve gjermane dhe në përputhje të rreptë me standardin evropian EN1935.

Që nga fillimi ynë, TALLSEN ka synuar të bëhet një furnizues profesionist global i produkteve harduerike të mobiljeve, duke ofruar zgjidhje ideale harduerike për klientët në mbarë botën. Në të ardhmen, ne planifikojmë të shfrytëzojmë teknologjinë e përparuar ndërkombëtare dhe zinxhirin tonë të furnizimit të klasit të parë për të krijuar një platformë harduerike të mobiljeve të klasit botëror.
Gjithçka që duhet të dini për ne
Për secilin nga klientët tanë, ne  derdhim të gjithë përvojën dhe kreativitetin tonë në ofrojnë shërbime dhe produkte 100% individuale.
Me përvojë të gjerë në industri, TALLSEN ka një kuptim të thellë të dinamikës së tregut dhe kërkesave thelbësore të industrisë
TALLSEN ofron një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve premium të mobiljeve, të tilla si ashensorë tatami, hapëse shtytëse, këmbë mobiljesh dhe produkte të tjera, të cilat janë krijuar me materiale të cilësisë së lartë dhe janë jashtëzakonisht me kosto efektive
TALLSEN ka një profesionist R&Ekipi D me shumë vite përvojë në dizajnimin e produkteve, dhe ata kanë marrë një numër patentash shpikjesh kombëtare
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect