loading

Këmbët e mobiljeve metalike

Si një i respektuar  Këmbët e mobiljeve metalike furnizues dhe prodhues i aksesorëve harduerikë të mobiljeve me cilësi të lartë, TALLSEN  ofron zgjidhje me kosto efektive që plotësojnë nevojat e klientëve tanë. Me produkte të besuara dhe objekte të avancuara prodhimi, qëllimi ynë përfundimtar është të bëhemi lider global në pajisjet e mobiljeve duke shfrytëzuar teknologjinë më të avancuar dhe një zinxhir furnizimi superior.
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Përfundimi: Veshje me krom, llak i zi, i bardhë, gri argjendi, nikel, krom, nikel i krehur, spërkatës argjendi Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 400 copë
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Përfundimi: Veshje me krom, llak i zi, i bardhë, gri argjendi, nikel, krom, nikel i krehur, spërkatës argjendi Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 500 copë
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Përfundimi: Veshje me krom, llak i zi, i bardhë, gri argjendi, nikel, krom, nikel i krehur, spërkatës argjendi Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 400 copë
Përfundimi: Veshje me krom, llak i zi, i bardhë, gri argjendi, nikel, krom, nikel i krehur, spërkatës argjendi Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
Paketimi: 4 copë/CATON MOQ: 200 copë Data e mostrës: 7--10 ditë Data e dorëzimit: 15-30 ditë pasi kemi marrë depozitën tuaj
nuk ka të dhëna

Këmbët e mobiljeve metalike

Aksesorë harduerik
Si një furnizues dhe prodhues profesional i aksesorë mobiljesh produkte harduerike TALLSEN është i njohur për ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe me kosto efektive. Gama jonë e gjerë e aksesorëve harduerikë, duke përfshirë hapësin me shtytje, ashensorët tatami, këmbët e mobiljeve dhe më shumë, plotësojnë nevojat e ndryshme të industrisë së prodhimit të mobiljeve, të cilave u besojnë shumë prodhues të famshëm mobiljesh, studiot e dizajnit të mobiljeve, furnizuesit e materialeve të ndërtimit dhe të tjera klientët në mbarë botën. Ndërsa punëtoritë tona të automatizuara të prodhimit dhe laboratorët e testimit të produkteve funksionojnë për të siguruar që hardueri ynë është prodhuar sipas standardeve gjermane dhe në përputhje të rreptë me standardin evropian EN1935.

Që nga themelimi, TALLSEN ka synuar të udhëheqë në furnizimin e pajisjeve të mobiljeve me zgjidhje të jashtëzakonshme që plotësojnë nevojat globale. Në të ardhmen, ne planifikojmë të shfrytëzojmë teknologjinë e përparuar dhe zinxhirët e furnizimit premium, duke krijuar një platformë të njohur botërore për pajisjet e mobiljeve.

Gjithçka që duhet të dini për ne

Në TALLSEN, me anë të njohurive tona të thella të industrisë dhe zgjuarsisë së pashoqe, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe produkte të personalizuara për klientët tanë të nderuar.
Përvoja jonë e viteve të industrisë i ofron TALLSEN një pasqyrë më të mirë në dinamikën e tregut dhe nevojat e industrisë
Linja e pajisjeve të mobiljeve TALLSEN krenohet me një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë me çmime të volitshme, duke përfshirë një gamë të larmishme kategorish si ashensorët tatami, hapëse shtytëse, këmbë mobiljesh, etj.
TALLSEN ka një ekip me R shumë të aftë&Profesionistë D, secili me përvojë disa vjeçare në dizajnimin e produkteve dhe një mori patentash shpikjesh kombëtare për emrat e tyre
nuk ka të dhëna
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
Customer service
detect