loading

Shtimi i kostove të transportit dhe mbrojtjes, kapaciteti i transportit dhe i transportit S.

Vonesa e mjeteve dhe transportimit

Me vonesat dhe mbylljet e vazhdueshme të lidhura me pandeminë, kërkesën e pandërprerë për mallra oqeanike nga Azia në SHBA dhe mungesën e kapacitetit, normat e oqeanit janë ende shumë të larta dhe koha e tranzitit është e paqëndrueshme.

Ndërkohë që disa transportues kryesorë po shtojnë kapacitetin e nevojshëm shumë, duke përfshirë këtu Azi-Evropë korsi, disa nga këto shërbime do të kujdesen vetëm për dërgesat premium. Duke mos gjetur pothuajse asnjë anije rezervë, këto shtesa mund të vijnë në kurriz të kapacitetit në korsi të tjera.

A Normat e ngarkesave ir janë të qëndrueshme si importues dhe eksportues kërkoni alternativa për transportin detar pavarësisht shpenzimeve dhe humbjeve të mundshme financiare – si një mënyrë për të garantuar inventarin dhe për të ndërtuar besnikërinë e klientëve, ndërkohë që konkurrentët e tyre mund të shiten për shkak të vonesave logjistike.

Shpjeguesi i tregut të mallrave

Me gjithçka që po ndodh sot në mallra, Freightos.com CMO Ethan Buchman Dhe... Shefi i Kërkimit Judah Levine u mblodhën për të përmbledhur atë që po ndodh, pse po ndodh dhe çfarë mund të presin importuesit dhe eksportuesit në muajt e ardhshëm.

Shtimi i kostove të transportit dhe mbrojtjes, kapaciteti i transportit dhe i transportit S. 1

Shkalla e transportit të mallrave në oqean rritet dhe vonesa

Shitësit me pakicë po nxitojnë për të ristock shpikësi y dhe vazhdoni me konsumatorin super të lartë kërkesa, por me vonesa dhe mbyllje në transportin e mallrave në oqean, është e vështirë të vazhdosh.

Importuesit po vendosin porositë e sezonit të pikut herët për të shmangur kapjen pa inventarë të kthimit në shkollë dhe të tjera sezonale. Ky o Kërkesa e vazhdueshme përkthehet në rritje të tarifave të mallrave në shumicën e korsive , me disa operatorë që kanë prezantuar herët shtesat maksimale ndaj çmimeve tashmë të ngritura.

  • Bregu Perëndimor Azi-SHBA çmimet ulur me 9% në $5,970/FEU , por normat janë ende 114% më të larta se e njëjta kohë e vitit të kaluar.

  • Bregu Lindor Azi-SHBA çmimet u ngjit në $10,319/FEU, mbi a 200% rritje krahasuar me tarifat për këtë javë të vitit të kaluar.

  • Azi-Evropa e Veriut Dhe... Evropa Veriore-Bregu Lindor i SHBA normat u rritën në $13,040/FEU Dhe... $5,989/FEU përkatësisht. Tarifat Azi-Evropë Veriore janë gati 650% më të shtrenjta se në këtë kohë vitin e kaluar.

Ndani atë që ju pëlqen


Rekomandohet për ju.
nuk ka të dhëna
Bëhu në kontakt me ne.
Ne po përpiqemi vazhdimisht vetëm për të arritur vlerën e klientëve
Zgjidhjen
Adresa
TALLSEN Inovacioni dhe Teknologjia Industriale, Jinwan South Road, ZhaoqingCity, Provinca Guangdong, P. R. Kinë
nuk ka të dhëna
E drejta e autorit © 2023 TALLSEN HARDWARE - lifisher.com | Harta e faqes 
detect